@ulsbyrm
Verilen doğru mesaj,can boğazdan gelmez aynen gider,malesef türk yemekleri gayri sağlık dışı,yok efendim bol şekerli tulumba tatlısı ,yok efendim helva bol şekerli,şekere boğuldu bu ülke,20 milyon şişman bu ne yahu,,şekeri kesecek bu millet,kahvede otururlar 20 bardak çay şeker ile içilir, ölüme davetiye çıkarmak buna denir insan vücudu aşırı şekeri kabul etmez ve alınan bolca şekerler ter ile atılmıyor ise ,aynen hastane koridorları insanları bekler,
Isteyen bolca şeker alsın,demokrasi var ,elimize sopa alıp insanları dövemeyiz,neden şeker alıyorsun diye,abd,de şişmanlar çoğaldı ,niye fest food alışkanlığı,pek farketmiyor yani ha abd yada türkiye,aşırı karbonhidratta almak sakıncalı,4 beyaz zararlı
1- tuz ,aşırı tuz yok
2- katı yağ yok,
3 - un yok
4- şeker yok,
Halis zeytinyağı ve halis tereyağlı yemekler,kuzu eti,tavuğu unutun hormonlu,45 günde şişen tavuk ,tavuk değildir,tavuklara verilen yemlerde hormonludur, ıspanak yiyin ,yumurtadan vazgecmeyin,kefir için,kaymak yeyin ,fazla değil,mercimek az,tahılları azaltın,makarna fazla yenmeyecek ,bisiklete binenler zati bir hareket içindedirler,ama ben nasılsa bisiklete biniyorum deyipte bi oturuşta 15 adet tulumba tatlısı yemekte işdeğildir
,ekmeği unutun,çay şekersiz olacak,hindistan cevizi yağı alın,aktarlarda,
günde 1 kahve yapın,içine 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı koyun,ayrıca kuyruk yağı alın,kuyruk yağını aşırı kizartmayin ,yumurtanın sarısını fazlada pişirmeyin,
Brokoli,karnabahar ,kuşkonmaz,semizotu kereviz faydalı,meyve az yenecek portakal ve mandalina çok yemeyin yazın karpuz ve şeftali kavun fazla yenmeyecek şeker yüklü çünki,
Pekmezi aşırı yemeyin,balıda,
Soya,mısırözü yağından vazgeçin,ayciçek yağındanda,pilav fazla yenmeyecek,sakatat aşırı değil,turşu ev turşusu,pancar önemli,roka ,maydanoz,önemli,paça önemli,işkembe çorbası önemli,marketlere güvenilmeyecek,kimyasal katkılı bir sürü mamuller,gayri sağlık dışı,
Yoğurt doğalı,süt fazla değil,tam yağlı peynir,aşırı olmayacak,lor peynir önemli,siyah zeytin önemli,sucuk,doğal olacak,fazla yenmeyecek,keza pastırma,salamı unutun,sosisi unutun,çikolatalar menüde olmasın,
Ağza fermuar vesselam zor iştir,