Scudo Sports

Feneryolu

Scudo
Salı, çarşamba ve cuma günleri pedallıyorum. Erenköy'de oturuyorum. Sahilden önce fenerbahçe yapıyorum daha sonra pendik tarafına doğru pedallıyorum, sonra Erenköy'e geri dönüyorum. İsterseniz msn'e ekleyin beni, konuşuruz, görüşürüz. MSN'im: selim.cam@msn.com

Ben goztepe ama genelde hafta sonları biniyorum..

bende göztepe, haftaiçi akşam 7 den sonra çıkabiliyorum, haftasonları daha rahat oluyor.

Merhaba bn Ercan..16 yaşına girmek üzereyim..Son 4 yıldır sık olarak bisiklete biniyorum ama çok uzun mesafe kattettiğim söylenemez. Kalamış-maltepe dışında bisiklete bindiğim bi rota olmadı diyebilirim.. 3 yıl önce çok hızlı giderken yaptığım kaza ile kolumu kırdığımdan beri hızlanmaktan korkuyorum diyebilirim..

eh bisiklet forumu diye bisiklet özgeçmişi anlattım biraz:D

S.A ARKADAŞLAR BEN BU SİTEDE VE BİSİKLETTE YENİYİM BENİM BİSİKLETTE BİLMEDİĞİM BİR ÇOK KONU VAR BUNLARI YAVAŞ YAVAŞ BU SİTEDEN ÖĞRENECEM

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Hoşgeldin öz kardeşim. (bilal benim öz kardeşim). Yalnız foruma büyük harflerle yazma. Büyük harfle yazmak yasak. Akşam detayları anlatırım. Hadi sana iyi eğlenceler forumdan bol bol istifade edip, en iyi bilgileri öğrenmen dileğiyle...

hoşgelmişin kardeşim aramıza bak kıymetini bil normal karşılama mesajı yazdım herkeze yapmam :D

@tnt

Birşey anlamadım :) anormal karşılaman nasıl oluyor tnt :D

@soneryen

hemen örneklen göstereyim :eek: öhö öhö ;

oooow hoşgeldiniz efendim bilal kardeş sen buralara uğrarmıydın yaw :D abin çıkmıyo maşşallah çok iyi bir insan abin kıymetini bil bak sizin soyadı yen demek ikinidede yen yoksa yoksa siz kardeşmisiniz :D

neyse ilham gelmedi daha fazla iğrençleştirmiyim :D

@escape

Evet hoş geldin. :D Keyifli forumlar, iyi eğlenceler.

a.s.
Şarap olarak ne içiyorsun? Angora içerim ben.@şarapçı

@şarapçı

Rumuzunuzdan hoşlanmadım sayın şarapçı.
Yine de aramıza hoşgeldiniz.

merhabalar;

forma yeni katıldım..isimim gözde..umarım farklı bi yerden giriş yapmamışımdır.
bisikletim bianchi marka..genellikle bostancı-tuzla arası bisiklet kullanıyorum..bundan 2 sene önce haftada iki gün bu güzergahı takip ediyordum..ama son 1 senedir fazla fırsatım olmadı ,en kısa zamanda tekrar yollara düşmeyi planlıyorum...

görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Geri