Scudo Sports

Feneryolu

Scudo
Hoşgeldiniz, iyi eğlenceler dilerim. :)

Hoşgeldiniz Tulaya kadar geliyorsanız pedallayabiliriz Belki.

Hangi Gün Hangi Saat ? :D

Bende Pendikteyim...

ben yeni değilim ama nerdeyse 1 bucuk senedir girmiyorum o yüzden hoşgeldim

Selamlar.. Göztepe' de akşam 21,00 civarı açık bisiklet serisi var mı biliyor musunuz? Yeni aldığım Sedona' da vites ayarı problemim var. Aşamadım bir türlü. Hafta içi gündüz ya da hafta sonu müsait olamıyorum.

öyle bir yer yok. öyle bir yer, bırakın göztepeyi istanbulda yok. arayın rica edin bisiklet servisi veren yerleri bi şekilde çözüm bulurlar saat konusunda. Hepsi ilgilidirler her konuda.

• Beğen
Tepkiler: aykutkarasac
Calisanlar icin haftaiçi 19.00-21.00 arasi bu guzergahdayim yeni arkadasliklar kurup iletisimi cep uzerine gecirmek istiyorum.Denk gruplar kurup saatleri hizlari ortak arkadaslari bir araya toplamak istiyorum.Haftasonlari saat farketmez...Bu guzergahda giden arkadaslarda sahile indikleri zamanlari yazarlarsa sevinirm...
Saygılar,

@mrtcglyn

ben katılmak ısterım 15 yasındaım ama hıza ayak uydururm ama tel ile konusmamız lazım gelınce nerde bulucaz bırbırımızı fln bnm numaram 05393901049 her zaman musaıtım arayabılırsınız. okulumdan dolay hafta içi 1 den sonra olursa sevınırım tesekkur ederım.

Merhabalar ismim yağız gökmen 25 yaşındayım feneryolunda oturuyorum uzun zamandır bisikleti bırakmıştım bu seneyi geçirmek ve hamlığımı atmak için sedona 310 ile aranızdayım akşamları ağırlıklı sahilde pedallıyorum umarım burdan da bir kaç kişiyle pedallamak nasip olur herkese keyifli forumlar :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Merhaba

İsmim Murat. 33 yaşındayım. MTB bisiklet sevdalısıyım. Haftaiçi akşamları Fenerbahçe - Dragos arası sürmeye çalışıyorum. Haftasonları da Belgrad ormanında kaybolmak süper oluyor :). Herkese selam.

@Murat Dostel

Merhaba Murat Abi

Bir Feneryolu lu olarak hoşgeldin diyorum bende tren istasyonun sokağın dayım :)

Geri