Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Finlandiya

Scudo
@eray.hayta

Ilk Soruyu konu acildignda ben sormustum "Bu sefer finlandiya bayragi yokmu" diye ama cevap gelmemisti ve sonunda yalanlarin meydana cikinca sorumun cevabi avatara yine ayni bayragi koyarak verdin, sagol.
(Yalanlarin derken birazdan aciklayacagim okumaya devam et)

@kadir karakaya arkadas su soruyu sormustu
Bu ismi bir yerden hatirliyorum ama tam cikaramadim. Bir onceki konuda yazilari mavi renkle yazip Norvec milliyetciligi yapmis kisi mi? Sehir ayni ama ismi cikaramadim. Karsit goruslu cogu kisiyi engellemisti. Tur bisikleti kullaniyordu. Kar lastigi takiyordu.

Bende arkadasa su sekilde cevap yazinca
Evet taniya bilirsiniz, 1 ay oldu herhalde bilmiyorum ama burada finlandiya bayragini avatar fotosu olarak yüklemisti ve 2012 demi ne oraya gitmis, burada da finlandiyayi met etmeye baslayip türkiyeyi gömerek olayi devam etirmisti ki en sonunda da tepki görünce forumdaki üyelere HAKARET etmeye baslamisti ve önüne geleni engelliyordu ki yönetim kendisini sonunda forumdan uzaklastirdi.
Simdi ise yeniden üyelik acarak kendini burada sevdiremeye calisan birisi.

Sen yine cileden ciktin ve hakaretlerini yagdirmaya basladin ve kendini inkar ettin.

Hakaretlerine gelince sadece bana yazdiklerindan bir kac tanesi diger arkadaslara yazdiklerini yazmiyorum...

@Murat Cömez tanımıyorum ! demek kı adama bısıklet ile alakasız seyler demıssınız ki konu oralara gelmıs.. hala gelıp yazıyorsunuz buraya sizde hatayı kendınızde arayın.. burası bısıklet forumu ne sıyası forum ne baska bısey.. neyse bisiklet ile alakası olmayan konulardan bahsetmeyınız benım başlığımda..

okuman yazman görmen yok
provakatörluk yapma burda sımdı hiç
bu tıp ınsanlarla muhattap olmak ıstemıyorum
sana ekmek çıkmaz burdan forumun provakatör ü seni gene boş konuşuyosun
Ergen misin sen yaş kaç
Saygılı olmayı öğren
arkadaslar kusura bakmayın bu tanımadıgım ama bana ıftıra atan herıfe gene konu dısında cevap verıyorum zamanınızı aldıgım ıcın ozur dılerım ama bu adam gene atıp tutuyor hakkımda asılsız iftiralar
utanma felan yok sanırım sende
yazdıklarından belli oluyor herkez karakterı kişiliği
senın gıbi hasta ruhlu ınsanlar
onuda anlamayacak kadar zekan yokmu?
adam da okuma özürlülüğü var
yalan makınesi adam

Ve cumhura yazdigin cevap.
@mariokaldato selam kusura bakma da ben kımseye tek kelıme hakaret etmedım burada hayatımda da etmem eger hakaret edılmedıkce..etsem özur dılerım ama etmedım. benı burda hakaret eden bırısı olarak algı yaratıp gösteremezsın ! ayrıca bısıklet dısında tek bısey yazmadım foruma.. ama buraya gelıp tahrık eden laf atanlar ı görmussundur.. bızım mıllet kadar bos ıslerle ugraşan bı mıllet yok dunyada!bırbırıne laf atar ve çekemez iftira atar gerçek hayatta hıcbırı yok ama klavye den yapıyorlar bunları!

Simdi sana sorum, neden bana ve bizlere bu hakaretleri ettin sonra be hakaret etmedim dedin yada neden ben diger üyeliginde yaptiklarini ele verince o kisiyi tanimadigini söyledin ve inkar ettin. Resmen sensin sen milleti aptal mi sandin. Sonundada yöneticiyi gectim forumun ADMINI yalanlarini ortaya cikarinca vataninin bayragini yine avatarina diktin.

Simdi sen bana hic utanman yokmu demistinya hani peki simdi sen hic utanmiyormusun???

Sorum ise su.... kisa ve net.

NEDEN?????

bisikleti satıcak finli dolandırıcı çıktı gelmedi de buluşmaya :komik: merida ride 90 S kadro diye dusundum sadece. bakalım haber cıkıcak mı

@Murat Cömez ben sizin postlara artık yazmamaya karar verdım. vakit kaybından baska bisey yapmıyorsun hala burda cunku. herkezın zamanını çalıyosun utanmadan. sende zaten azcık ahlak olsa yapmazsın.iftira larla algı yaratıp mılletı karalamaktan baska işinız gucunuz yok bu son postum size.

@chuck_schuldiner incelıyorum 2000 tl bandına neler olabilir acaba turkıye den mı alsam aynı paralara denk gelıyor turkıye daha bıle ucuz bana göre suan.. bakalım kısmet.

ps : bisiklet dısında atılan provake postlara cevap yazmayalım arkadaşlar lütfen..

@eray.hayta kaça alacaktın Ride 90 modelini? Sizin ordada XXL var ve şuan indirimli(en azından burda) satışı var. Yenı Ride 90 modeli gayet güzel claris grup set var üzerinde ve performans için kullanmayacak sadece gezmek için kullanacaksan bence yeterli bu model. Daha iyi grup set , kadro vs istiyorum dersen keseyi biraz daha açman lazım :)

Ayrıca emin ol Turkiyede bisiklet ve malzemeleri çok daha pahalı, zira ülkeye döviz üzerinden giriyor satıcıda vergi vs sonra kâr payı ekleyince uçuk fiyatları buluyor.

@Bigpatron genelde gezmek ıcın evet genelde kullanıyorum sehır içinde.. valla ayıptır sölemesı 250 istemişti pazarlık ile en son 200 euro idi anlaştığım fiyat. adam dan tık yok sabah mail atmıs yok geliyorum getırıyorum felan bısıkletı sonra yok oldu finli bi eleman.telefonu felan kapalı arıyorum :) adamın ilanı nı da şikayet ettim.. genelde saatlerınde dakik olurlar ama böyle tıpleride var.. dolandırıcı bile var.. ustunde claris grup set olması ıyı bide kadro olarak S kadro dısında almamaya karar verdım. bakalım ne olacak 2.el bulamazsak sıfır dedıgın gıbı XXL lerden bakabilirim. 479e. idi indirimlisi. selam.

9556957102110_1145202_jpg.jpg

@chuck_schuldiner youtube den ızlıyorum güzele benzıyor

finli eleman gene mail attı :naslyany:yok işi mesgul olmuş felan fılan.. :naslyany:sabah yarın getırıcekmıs bakalım getiricek mı görücez :kötü: 200 euro dan 1 euro daha fazla vermem zaten. @Bigpatron bi sorunu yoksa temızse alırım. eleman kitli pedal takmıs bıde onuda sökmem gerekıcek.. yarını beklıcez artık. :naslyany:

@eray.hayta

Iftira degil gercekler. :koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:

Neyse bisiklete gelince, üzerinde Claris olmasi iyi derken zaten oda olmasa donanimsiz olacakmis. Tourneyden sonra gelen grup seti. Hadi hic yoktan tiagra olsa yine bir sey degil ama bunun altida birakin giris seviyesi bisikletlerde olsun.

Unutmadanda yazayim devamli bisiklet hakkinda konusalim diyorsun ama bisikletin b sini bilmeyen kisiyle bisiklet hakkinda konusmasi biraz zor oluyor, ne konusacagini bilmiyor insan.:koptum::koptum::koptum:

Abi şu konuyu kapatın artık.Başlık ve bir dolu tuhaf içerikleri ve gerginlikleri ile çok lüzumsuz bir konu oldu.

Ben "Ozunuze donmussunuz. Hayirli olsun." gibisinden bir ozel ileti gonderip tebrik ettim kesndisini :D. Zaman zaman kendi soylemlerinde ki tutarsi … Neyse :cool:.

@eray.haytaBuyurun buradan yakın [emoji23]. Başladı yine saranımız. Ban yiyeceğimi düşünerek buradan yazıyorum.
Fırsatım olsa ve elim dolu olmasa bulunduğunuz yere gelip seve seve ağzınızı, burnunuzu kırarım. Yani o kadar itici, aşağılık bir insansınız. Hatta insanmısınız o bile tartışılır [emoji19].

Cemal Ç.

Geri