Bakın ben ne bu arkadaşı, ne de şahsınızı tanıyorum. Olayın kapanması için uğraşan kişilere, bu savunmacı tavır hayırdır filan diye çirkinleştirmeye gerek yok.
Bu arkadaş hakkında, gayet o kişi demekten başka bir lafınız da yok. Burada hakaret etmenize de gerek yok. Elinizde başka bir kanıt varsa, forum yönetimine şikayet edin. Banlasınlar.
@eray.hayta Sizinle ilgili şikayet almaktan ve işlem yapmaktan bıktık usandık artık. Eğer foruma tekrar döndüğünüzde tartıştığınız kişileri engelleseydiniz veya hiç cevap vermeseydiniz, şu an bunlar olmayacaktı. Yazıları sürekli büyük, kalın ve renkli yazmaya da lütfen son verin artık. Şimdi ayrıca lütfen o mesajlarınızı da düzeltin. Yoksa bu sefer geri dönüşü olmayan bir yaptırım uygulayacağız.
@Anonim
Pekala adam foruma geri geldiğinden beri adamın üzerine giderek adamı proveke edip zıvanadan çıkaranlara yaptırım uygulayacakmısınız? Adam yeni üyelik açmış kimseye zararı olmadan takılıyordu ne diye insanlar bir başkasının yaptığı hataları yüzüne vurmaya çalışır anlaşılır gibi değil, yoksa herkes kendini ak sütten çıkmış kaşık mı sanıyor?
@eray.hayta
Şu renkli font ve değişik yazı stilleri kullanmazsan sevinirim.
Belki ayırt edici olsun diye veya alışkanlık diye yapıyorsun ama kötü bir görüntü oluşturuyor.
Teşekkürler.
Olaya muvafık değilim, eskiden bir şey olmuş.
Arkadaşların bahsettiği eski kişi sen misin bilemiyorum ama anladığım şey, insanlar bu eski olaylardan bir hayli rahatsız.
@Bigpatron İyi ya işte mesajlarınızı düzeltin diye yazdım orada gerisi onlara kalmış. Bir de aralarında sorun varsa madem buradan cevap yetiştirmek yerine özelden konuşsaydı olur biterdi. Haklıyken de haksız duruma düşmezdi. Geçen seferki olaydan birçok üye de rahatsız zaten.
@Alias
Olayı kapatmak size mi düştü.
Bakın yukarıdaki Mesajları tekrar okuyun bir hakaret etmemişken kaç yerde hakaret aşağılayıcı ifadeler kullanmış?
Siz ne yapıpyorsunuz?
Bu aile terbiyesi almamışın yazdığı her yazıyı beğenip arkasında duruyor üyelerin kaç aylık olduklarına kadar araştırma yapacak kadar da kraldan çok kralcı tavırlar sergiliyorsunuz..
Soruyorum tekrar neden bu iki kişinin konuşmasına dalma ve avukatlık merakınız?
[USER=702]@Anonim[/USER] teşekkurler rahatsız olmanızın nedenı bu tıp ınsanlar ! zamanında kendılerı gelip konu dısında yazılar yazdılar yok haç mış yok bayrakmış hakaret edip hemde provake edip gıttıler bende onların dılınden cevap verınce öyle oldu kusura bakmayın bu adamlar ahlaksız utanmaz herıfler cunku amaçları baska yanı ortalığı karıstırmak bunuda sanalda yapıyorlar ancak tabıkı. selamlar
@Bigpatron teşekkurler güzel düşünceli yazınız ıcın ama bunlar anlamaz saygıları yok hıcbırseye ve seviyeleri düşük algı operasyonu yapıyorlar gelip buraya. yalan ve ıftıra atıyorlar. cevap vermıyorum artık bu tıp ınsanların post larına.. selamlar.
[USER=702]@Anonim[/USER] post larıma bakarsanız eğer ben foto / vıdeolar cektım ınsanlar ızlesın diye yurtdısında bısıklet ile ilgili (amatörce ) baska hıcbırsey hakkında forum unuza yazı yazmadım.bısıklet spor unu sevdıgım ıcın kayıt oldum.kımseyle münakaşaya girmek gıbı bı amacım derdim yok. postları şikayet ettım zaten.benım başlıgıma gelerek tahrik ediyorlar mılletı.sonra dedım ergen mı bu acaba yok dedı koca koca adamlar mış.. ilginc! anlam veremıyorum kı artık neyse kusura bakmayın ama benım yaptıgım bı hata yok. postlarıma bakın baştan berı konu BİSİKLET tir. saygılar
@Decsan çıkıp bıraz bisikletıne bınıp ilgilensene onunla veya kendı bısıkletın hakkında konus dınleyelım çok sıktı muhabbet.
marmaris de 12 ay boyunca yol bısıkletı kullanma ımkanım oluyor ama yurtdısında sadece hava iyi oldugunda oda yazın cok kotu durum kuzey avrupa ülkeleri böyle ama malesef.. soğuk karlı hava bırden geliyor ne kötü degil mı (kışın crosway kullanabilirsınız ama geçen kıs yaptıgım gibi çivili lastık takılınabilinır ama bıraz eziyet hava - 30 40 oluyor )
@eray.hayta iyi de sen durumu düzelteceğine hala neler diyorsun yahu? Dalga mı geçiyorsun anlamadım? Ahlaksız utanmaz herifler kimmiş nasıl ahlaksız oluyorlarmış anlamadım. Offff ya şu forumda her ay sabit birisi çıkıyor, ama siyasetten ama ülkelerden ama başka bir şeyden allem ediyor kallem ediyor bir şekilde huzuru kaçırıyor ya.
@Decsan
Olay zaten kapanmış gitmiş. Neden başlattınız? Neden deşiyorsunuz?
Arkadaş, size hiçbir laf atmamış, durup dururken saldırmamış. Siz arkadaşın açtığı konuda, arkadaşa saldırıya geçmişsiniz. Kışkırtmak için elinizden geleni yapmışsınız, hâlâ da yapıyorsunuz. Hâlâ ben hakaret etmedim filan diye savunmasını yapmayınız. Olay iki taraflı.
Dediğiniz arkadaşın ne zaman üye olduğunu araştırmadım. Cevap yazanların isminin altında kayıt tarihi yazıyor. Siz de bakarsanız, -büyük ihtimal- görürsünüz.
Ben avukatlık yapmıyorum. Ben burada bisiklet hakkında bilgi almak istiyorum. Keyfime bakmak istiyorum. Bisiklet konusunda birşeyler okurken birdenbire ortalık karıştı. Ama sizin bu konuda başından beri bisiklet için bulunmadığınız aşikar.
Benim de merak ettiğim bu provakasyonculuğunuzun amacı nedir? Ne elde etmek istiyorsunuz? Neden ortamı germeye çalışıyorsunuz?
Arkadaşın amacı burada bilgi paylaşımı yapmak. Lütfen bunu engellemeyelim, birbirimizi engellemeyelim. Herkes burada zaman geçirmek niyetinde. Herkes baksın eğlencesine.
Zevkli, neseli oldugu konusunda sonuna kadar katiliyorum size . Ama biraz da insani geren ve yorucu bir konu . Neyin paylasilamadigina geli… Neyse bosverin .
bu arada alman malı olan focus hakkında dusuncelerı olan varmı marka olarak ? @Decsan neyın kafasını yaşıyosun dıyorum valla o kafayı ben yaşayamadım daha helal olsun sana
@CmlCLK abı adam bı kafa yaşıyor ve konusuyor burda ama çözemedım sabahtan beri baktıkda adamların yazdıklarına gülüyorum ne dedıklerı belli değil. acayip bi kafa 10 tane fınlandıya votka içsem olamazsın böle
@Kingebu valla bende yarıldım gülmekten hehe adam bisikletçi mi baska bişey mı ne oldugunu anlamadıgım kısıler burda gelıyor yok sen turk degilsın yok bayrak felan konusuyor bunlara video ceksem mı acaba youtube da gülmekten ölüyoruz
@Alias dostum çok tesekkur edıyorum seviyeli konusarak bu çabaların ıcın bunlara laf anlatmaya calıstıgın ıcın ama senıde anlamazlar adam bı kafa yaşıyor buraya gırıp konusuyor yanı gülmekten ölüyorum artık
@Decsan tamam reis sen ne diyorsan o artık.. yallah fınlandıya ya gel sende bısıklet sürersın rahatça bak su sıralar havalar super sıcak 30 derece yollar super hehe.. pilot olmuşsun sen zaten dırek gelirsın buraya beklıyorum vallah bak ucretsiz rehber olucam sana şehırde yardımcı olucam her konuda.. yeterkı şu kafayı bana anlat nası yaşıyosun
[USER=702]@Anonim[/USER] abı kusura bakma ama bızım mılletımızın cogu böyle hep bısıklet forumunda gelir bana o bayrak nıye koydun yok sen muslumanmısın yok turk degilsın yok sen sölesın bölesın der.. ben bu kafayı yaşayamadım hiç dogru durust ama gerçekten bızım mılletımız gıbı dunyada eşi benzerı yok ben kımseye kızmam ınternette klavye nın arkasına dan olmaz bu ısler cunku 11 12 yasında bıraktım ben bu işlerı. herzaman saygı sevgı ıcınde olmaktan yanayım. ama gerçekten yurtdısında herkes turklerden uzak duruyor kaçıyor nerde turk varsa ordan uzaklasıyorlar.. bu gercek. boşverın şu sohbetı artık değiştırelım ama suan bısıkletımı sattım. yenı bısıklet arıyorum focus markayı cok begendım 900e. cıvarındaydı bısıklet ama ustunde lugano lastıkler vardı S size olusu bana tam oturdu.. bakalım ne alcam işallah alırım yakında bisikletimi.. videolarda sıze yaşadıgım sehır de sürüş yaptım paraya kıyip daha net cıksın dıye kamera aldım ve aparat aldım gogus e takılan.. amac sadece hoş sohbet muhabbet eglence yanı bende.. kımse kımseyı kırmasın burda değmez.. selamlar..
yenı bısıkletım ne marka olsun sizce ? focus mu alman malı cok begendım yoksa merida ya devam mı ? öneriniz var mı yol bısıkletı olarak?
@Bigpatron
Kimse kendini ak sütten cikmis kasik sanmiyor, siz eski kapanan üyeligindeki konuyu biliyormusunuz, olay tek türkiyeye laf atmasi degil burada kendisine yazanlarada hakaret etmesinden dolayi üzerine gidiliyor. Ben kendini aciga cikarinca neden ben tanimiyorum o ben dedgilim diyorduda admin yazinca kendi agzi ile o oldugunu söyledi. Yalanci ve bu konu icinde yalniz bana ettigi hakaretler yine siniri asdi. Simdi lutfen kendisi milletten adam akilli özür dileyene kadar kendini savunmayin.
@Taner James
Evet ilk ben aciga cikardim ama kabullenmedi o kisi oldugunu ama simdi admin bile konuya girip onun oldugunu yazidi ve kendide sonunda itiraf etti o oldugunu.
@Alias
Siz neyin cavbini bekliyorsunuz?
@eray.hayta
Birdefada yaptim kusura bakmayin desene ya, neden hep ben hakliyim diyorsun. Admin bile haksizligini yazdi ki keske o konuyu bi acsada surda herkes okusa senin ne oldugunu anlasa.
@Decsan
Vallaha süpersin ya, böyle devam et diyecem ama karsindakinin ne yazikki anlayisi kit.
@Anonim
Merhaba dedigi kisilerden birisi benim. 92. Yorumda sunu yazmis "sonra dedım ergen mı bu acaba yok dedı koca koca adamlar mış" bu soruyu bana sormustu.
@Alias
Bakin anlasilan siz diger kapanan konuyu bilmiyorsunuz, bilseydiniz orada bizlere sahsimiza hakaret etti ve sonundada üyeligi iptal edildi. Simdi biz ondan sadece adam akilli bir özür istedik bunu yapamiyorsa hakaret yiyen kisilerde böyle saldirir kendisine. Simdi fazla savunma yapmayin, konu sizi rahatsiz ediyorsa engelleyin ve rahatsiz olmayin.