@Decsan ben sızın gıbılere ınan sinirlenmıyorum. gülüp geçiyorum ınternet ortamında senın gıbıler çok.. ama gerçek hayatta karşımda yoklar
youtube benım özel kişisel kanalım orda sadece bısıklet videoları yok farkındaysan
buraya c baskanlıgı vıdeosu mu koydum sen neyın kafasını yaşıyosun anlamadım.
'' hırsızlar yönetiyor demişsin. '' gene iftira atıyosun! dürüst ve erdemli ol herzaman.ağazımdan öle bi söz cıkmadı! yalan makinesi gibisin. benım ıcın sıkıntı yok devam et.
Bak Türkıye yı yönetenler hırsız degil hatta hatta bence dunyanın en ıyı durust ahlaklı yönetıcılerı diyorum. bak cıdden isveç fınlandıya yı geçmısler adamlar her konuda.. cbaskanları kendılerıne saray veya halkının parası ile vergileri ile kafasına estiği gibi 300 odalı yazlık yaptırmıyor. mütevazi yerlerde yaşıyorlar. vergı verdıgın TRT yı sadece şahsi sıyası çıkarları ıcın kullanmıyorlar. butun kanallara cıkıyor korkmadan butun sıyasetcılerle tartışabiliyor. kendısını eleştirenlere kızmıyor bagırmıyor ayrıştırmıyor. gelin dıyor bagımsız kanallarda hodrı meydan dıyor. cunku halk ile iç içe hep, secımlerı bile şaffaf ortamda daha %50 si acılmadan sandıkların hemen kendılerını kazanmış ilan etmıyorlar. havuz medyası yok. secımlerden sonra fıravunlar gibi balkonlara cıkıp halka havadan bakımıyorlar. bence dunya nın ınsan haklarında en ust duzey ulkesı turkıye. dolandırıcılık ve hırsızlık hiç yok denecek kadar az , refah ve yasam kalitesi en ust ulkelerın ılk sıralarında. cocuk bebek taciz / tecavüzleri hiç olmuyor %0.. dunya da egıtım de ılk 10 ıcınde. ekonomisi avrupa nın ılk 5.inde.. Turk lirası dunyada cok değerli bir para dolar ve euro karşısında ezilmıyor. turk parası dunya da en degerli para birimlerinden biridir.işsizlik %1 lerde.. herkesın işi var asgari ücret cok yuksektır. gecım derdı yok kımsenın ulkede.. paraları kira ya yetıyor yemeye içmeye giyim kusam alısveriş ede.. mutlular herkes..
ben dıyorum durmak yok yola devam. avrupa bizi kıskanıyor Turkıye büyüyor. diyee
laik lik elden gidiyor
ınsanlar rahatça asgari ücretlerı ile son model bısıkletlerı rahatça alabiliyor. yolları cok güvenli bir ülke turkıye bısıklet kazaları olmuyor hiç. herkes kurallara uyuyor trafıkde. adım atsan arabalar duruyor bisikletlilere yol verıyolar. bisikletını park et bı yere kımse dokunmaz çalmaz.. cok güvenli sokakları.. dunyanın en güvenli yaşanılır ulkesı bence aksini düşünen var mı ?
dunyanın en guzel ulkesı Turkıye dır. bu net tır.Atatürk 'ün turkiyesı olsaydı suan avrupa yı sollamıştık. ınsanlarımız işsiz diye baska ulkelerde calısmazdı! ama keske basında da ülkeyı , dıger ulkelerden daha gelısmıs yapacak veya onlar sevıyesınde bır liderimiz olsa.. anlayana !!
@Kingebu dizi gibi olduk valla
bazı arkadaşlar sayesinde bısıklet dısında hersey var burda ama benım kişilerle derdım yok kımseyı tanımıyorum şahsen. kımse kımseyı tanımadan etmeden kişisel olarak burda ılerı geri yazması gerçekten komedi sadece
suan hala bısıkletım yok sattıgımdan beri.. sanırım bu tatil den sonra bakıcam. selamlar sizede.