Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat reyonu (ürün inceleme ve yorum)

Her şeye zam geldi fırsat mı kaldı diyeceksiniz.
Evet kaldı. Ayasofya'nın Kapısı bedava :tskler: Millet kemirmiş bile:acpsnr:

Abi kapıyı yediklerini yeni yeni hazmediyorduk, duvarını kazıyorlarmış şimdi de. Kaynatıp içiyorlarmış diyorlar...

Scudo
Benim için en önemli fırsatı buradan paylaşıyorum.
Migros dilim karpuz satıyormuş. Eskiden kocaman karpuzu alırdım. Üşengeçliğimden karpuzu yemezdim. Ama şimdi öyle değil.Artık her şey hazır:"Dilim karpuz" Alıyorum, hemen tüketebiliyorum.

(link)
Echowell U4W Kablosuz Km Saati kullanmış olan var mı? Kullanan veya bilgisi olan varsa yorumlarını öğrenebilir miyim?

(link)
Echowell U4W Kablosuz Km Saati kullanmış olan var mı? Kullanan veya bilgisi olan varsa yorumlarını öğrenebilir miyim?
Echowell u10w kullandım çok çok memnundum. Sattım onu ve sonrasında da pişman oldum keşke elimde tutsaydım diye.

Echowell u10w kullandım çok çok memnundum. Sattım onu ve sonrasında da pişman oldum keşke elimde tutsaydım diye.
Alet sensörle mi ölçüyor hızı yoksa gps'le mi?

decathlonda 850 tlye shimano rs 500 pedal var kilitli yol pedalı ile ilgilenenlere duyurulur ben mall of istanbuldakini aldım bugün yanlış hatırlamıyorsam forum istanbulda da 1 tane kalmıştı

decathlonda 850 tlye shimano rs 500 pedal var kilitli yol pedalı ile ilgilenenlere duyurulur ben mall of istanbuldakini aldım bugün yanlış hatırlamıyorsam forum istanbulda da 1 tane kalmıştı
Bu pedallar rulmanlı mı? Bende R540 pedal var sürekli bilyelerine pislik doluyor ve performansı düşüyor. O yüzden rulmanlı ve uygun bir pedal almak istiyorum.

EDİT: Rulmanlı imiş teşekkürler.

Bugün Bim'e gelen gidon çoğaltıcı. Silindir alüminyum, bağlantı parçaları plastik. 4 alyan vida ile sabitleniyor. Fiyatı 70 lira, aynı ürün internet sitelerinde 130-160 TL arası değişiyor. 25,4 mm ve 31,8 uyumlu. İlk izlenim olumlu, ömrünü kullandıkça göreceğiz. :)
IMG-20220617-WA0003.jpg

Telefon tutucu da 30 lira. Binlerce liralık telefon emanet edilir mi bilmiyorum :ssrtcbya: ama lastikler epey sert, telefonu iyi kavrıyor. Ortadaki bağlantı kısmı sert plastik, şimdilik o da sağlam gibi görünüyor. Geçen sene önceki telefonumu formanın cebinden çıkarırken düşürüp pert etmiştim, umarım ikinci vaka da bu şekilde yaşanmaz. :)
IMG-20220617-WA0000.jpg
IMG-20220617-WA0001.jpg
IMG-20220617-WA0005.jpg

Bugün Bim'e gelen gidon çoğaltıcı. Silindir alüminyum, bağlantı parçaları plastik. 4 alyan vida ile sabitleniyor. Fiyatı 70 lira, aynı ürün internet sitelerinde 130-160 TL arası değişiyor. 25,4 mm ve 31,8 uyumlu. İlk izlenim olumlu, ömrünü kullandıkça göreceğiz. :)
289911 dosyayı görüntüle

Telefon tutucu da 30 lira. Binlerce liralık telefon emanet edilir mi bilmiyorum :ssrtcbya: ama lastikler epey sert, telefonu iyi kavrıyor. Ortadaki bağlantı kısmı sert plastik, şimdilik o da sağlam gibi görünüyor. Geçen sene önceki telefonumu formanın cebinden çıkarırken düşürüp pert etmiştim, umarım ikinci vaka da bu şekilde yaşanmaz. :)
289912 dosyayı görüntüle
289913 dosyayı görüntüle
289914 dosyayı görüntüle

Tutucu güven vermedi. O sert plastikler zamanla titreşim ve UV etkisiyle gevriyor ve vida birleşim yerinden kırılıyor.

• Beğen
Tepkiler: ModernOblomov

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    69,5 KB · Okunma: 120
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Atasoy
Şefim ben almadan önce neden yazmadın ki. 😭

Telefon tutucu için yazmış ve haklı, ben o tutucuda telefonumu ucuz kurtardım.

Ufak farklılıkları olsa da bu tip gidon çoğaltıcıların (aslında "genişletici" daha doğru - extender) hepsi işini iyi yapıyor. AliExpress'te "karbon" diye satılanlar da bu malın üstü karbon efektli plastikle kaplanmış olanları.

iade edebilirsiniz galiba bende alacağımda 70 tl çok değilmi bi boru için.

Bisikletçilerde/alışveriş sitelerinde 100 liranın üstünde fiyatla satılıyor.
abi sen öneriyorsan alayım. yol bisikleti kullanıyorum. henüz bi ihtiyaç hissetmedim ama. km saatim ve ön far takılı gidonda.

abi sen öneriyorsan alayım. yol bisikleti kullanıyorum. henüz bi ihtiyaç hissetmedim ama. km saatim ve ön far takılı gidonda.

Önermek ayrı konu ama ben hem yolda hem trekkingde kullanıyorum.
Yoldakini alışık olunduğu gibi gidondan öne doğru değil, alt içeri doğru taktım, hem kalabalık görünmüyor, hem gidondan baş parmağımla üstündeki butonlara ulaşabiliyorum (mesela gidondan tutarken baş parmağımla bunun ucundaki korna butonuna basabiliyorum, aynı kornanın diğer butonu sol hood'un iç yüzünde; far ve arka lambanın kumandaları da sağ başparmağımın ucunda). Bir tane de ondan öne doğru çıkıp farı tutan (link) var. Gidonun üstü tamamen boş.
Trekking'de klasik, gidondan öne doğru takılı ama her an sökebilirim, çünkü gidon boğazının altında (link) var, malzemeyi o taşıyor, bu çubuğa gerek kalmıyor. Şu anda tek görevi telefonu ortada hız göstergesinin tam üstüne konumlandırmak ama olmasa da olur.
Her ikisini de AliExpress'ten (o zamanlar vergi yoktu), yoldakini Kasım 2018'de 33 liraya, trekkingdekini (biraz daha uzun) Haziran 2019'da 58 liradan almışım, o aşağıdaki gibi aslanlı kaplanlı şekilli şukullu ama bunlara bakınca BİM'deki fiyat gayet iyi.

unknown.png

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Geri