Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat reyonu (ürün inceleme ve yorum)

Güle, güle kullanın birşey sormak istiyorum fermuarlı cep kısmına büyük boy bir telefon rahat sığıyormu acaba?
Teşekkürler. Telefon koyup denemedim ama rahat sığar diye tahmin ediyorum çünkü yanlamasına bayağı geniş ve bayağı derin. Arka kısmında da fotoğraf eklerim buraya.

LCW sitesindeki fotoğraf eklendi:

IMG_20220907_172327.jpg

Scudo
Teşekkürler.
IMG_20220907_191523.jpg
Fermuarlı cebin alanı o üç cebin toplam alanına sahip yani devasa büyük bir cep.

Yalnızca büyük bir telefon değil oraya 3 tane akıllı telefon sığar nerdeyse.

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
293918 dosyayı görüntüle
LCW'den 89 TL'ye almış olduğum forma. Bugün ilk defa kullandım gayet hoşuma gitti.

Fiyatına göre çok iyi diyebilirim. Üst seviye, premium bir kumaşı yok belki ama havalandırması da gayet fena değil, beğendim.

Arkada 3 cep + 1 de fermuarlı geniş cep var.

Festiva Outlet LCW mağazasında 79 TL' ye düşmüştü yeni. f/p ürünü olarak değerlendirilebilir.
ben de aynı rengi samsun'da bulunan outlet mağazasından 56 tl'ye aldım, etikette kumaş hatası olduğu belirtilmiş, aynada baktım boyun kısmı hafif sola doğru geniş, hatasız olanın yaklaşık olarak 5/1 fiyatına aldığım için pekala görmezden gelinebilecek bir kusur. Cepleri ise biraz dar, fermuarlı olanı hariç.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
293918 dosyayı görüntüle
LCW'den 89 TL'ye almış olduğum forma. Bugün ilk defa kullandım gayet hoşuma gitti.

Fiyatına göre çok iyi diyebilirim. Üst seviye, premium bir kumaşı yok belki ama havalandırması da gayet fena değil, beğendim.

Festiva Outlet LCW mağazasında 79 TL' ye düşmüştü yeni. f/p ürünü olarak değerlendirilebilir.

Rengi güzelmiş , bu fiyata yedek olarak bile alınır.

Ürün linki var mı?

• Beğen
Tepkiler: Clal
(link)
Siyahı da var: (link)

Tabii fiyat artık öyle değil, her baktığımda daha yüksek.

Teşekkürler link için, sayfasında aratmadığım kelime kalmadı . Fiyat epey tuzlu şu an evet. Outlette denk gelinirse iyi fiyattan alınır.

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
Şunları de ekleyeyim, online mağazada yok ama belki bazı illerde vardır, Mağaza Stok Durumu linkinden şehrinize bakabilirsiniz:
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: enzo
Rengi güzelmiş , bu fiyata yedek olarak bile alınır.

Ürün linki var mı?

Verilen linklerde fiyatlar pahalı ancak mağazalarda uygun. Direkt mağazalardan bakmanız gerekiyor, özellikle outlet mağazalarda daha daha ucuz.

Bugün özelden yazan bir arkadaş ürün barkot numarasını istemişti, gönderdim ve mağazada sorgulatıp ürünü buldu ve 79 TL'nin de altı bir fiyata almış oldu.

• Beğen
Tepkiler: Burak Uğurlu
Güle, güle kullanın birşey sormak istiyorum fermuarlı cep kısmına büyük boy bir telefon rahat sığıyormu acaba?
Hocam Xiaomi Redmi S2 telefonum(6inc büyüklükte) çok rahat yatay bir şekilde formaya sığıyor ben formayı internetten indirimliyken üstüne bide indirim koduyla almıştım 130a geldi bana çok memnunum

• Beğen
Tepkiler: Pesimistizm

bende de var aynı formadan. demin 5.7 inç telefonumu koydum rahat rahat sığdı. fermuarlı cep kesinlikle küçük değil, bence bulursanız kesinlikle alın derim. bu fiyata bu kalite bulmak zor bence.

• Beğen
Tepkiler: Pesimistizm
İki gün önce bu ürünleri sipariş verdim. Elime geçtiği zaman burada yorumlayacağım.
(link)

(link)

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: ordi ve wrmsty
ben de aynı rengi samsun'da bulunan outlet mağazasından 56 tl'ye aldım, etikette kumaş hatası olduğu belirtilmiş, aynada baktım boyun kısmı hafif sola doğru geniş, hatasız olanın yaklaşık olarak 5/1 fiyatına aldığım için pekala görmezden gelinebilecek bir kusur. Cepleri ise biraz dar, fermuarlı olanı hariç.

Bende dün amasseia dan bilgileri aldıktan sonra araştırdım istanbulda bi mağazada buldum. Benimkinde de defo var diye etiket yapıştırmışlar ama gösterdikleri yerde bi defo göremedim ki olsa da sıkıntı değil maksat işini görsün yeter. Telefonda 80 lira demişlerdi mağazaya gittiğimde 56,99 TL yazıyordu iyi oldu. Websitesinden hangi şehirde hangi mağazada var öğrenebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
293918 dosyayı görüntüle

İnternet mağazasında bayağı pahalı hakketen dolaşıp bakmak lazım mağazaları

Lcw uygulamasını telefonunuza yükleyin, sık sık indirim çarkı, kazı kazan vb. fırsatlar çıkıyor. 300/100 vb. indirimlerle daha uygun fiyata mal edebilirsiniz.

fiyat nasıl fırlamış

Shimano pedal kali. Orjinal değil ama yıllardır aliexpresten alıp bunları kullandım ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Fiyatı çinden almaktan daha ucuza geliyor. Bu ekonomik şartlarda stok yapmaya uygun bir ürün :)

(link)

• Muhteşem
Tepkiler: M.İhsan
Ben daha önce şu formayı almıştım dağ bisikleti sürerken giyiyorum ve tavsiye ederim . Arka cep bir tane ama epey geniş , cep telefonu ve cüzdan sığıyor.

(link)

erkek-yol-bisikleti-formasi-mavi-essential.jpg

Shimano pedal kali. Orjinal değil ama yıllardır aliexpresten alıp bunları kullandım ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Fiyatı çinden almaktan daha ucuza geliyor. Bu ekonomik şartlarda stok yapmaya uygun bir ürün :)

(link)
360 lirayı kale vermek bana çok dokunacaktı. Bu tür çakma ürünleri de hiç düşünmemiştim. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
Geri