Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat reyonu (ürün inceleme ve yorum)

Ben çakma kal çok kullandım deneme amaçlı fakat hepsi de 2 sürüşte kırıldı. Orjinalin yarı ömrü bile olsa büyük nimet.

Scudo
İki gün önce bu ürünleri sipariş verdim. Elime geçtiği zaman burada yorumlayacağım.
(link)

(link)

(link)

(link)
Herkese merhaba. Tüm ürünler elime bugün ulaştı ve günlük 33km lik antrenmanımı gerçekleştirdim.
Kısa ve öz incelememi okumadan önce şunu bilmenizi isterim ki ben bir amatör kendi çapında hız yapmayı seven bir (link) sürücüsüyüm.
Bu hobi de yeniyim o yüzden inceleme de yazıcağım çoğu şey forumdaki profesyönel sürücülerin ilgisini çekmeyebilir.

1662725673638.png

(link)

Ürün bana 390 TL geldi özel baskı ile eğer özel baskı istemez iseniz 338 TL gibi bir ücret ödemeniz gerekir.

Ben 90 kilo 180cm boylarında 32 yaşında biriyim. Üstüme çok yapışan şeyleri sevmediğim için kendi bedenim olan XL yerine XXL söyledim ki iyi ki öyle yapmışım yoksa üstüme tam yapışacakmış. (Yazlık olarak ise (link) kullanıyorum.)
Fiyatına göre ürünün malzeme kalitesi iyi diyebilirim son bahar havasında beni sıcak tutmayı başardı tek şikayetim ön kollarım üşüdü biraz.
Ürün sizi terletmiyor terletse bile çabucak üstünüzde kuruyor ve gidiyor.
Ürünün bel kısmında bantlama sistemi olmasına rağmen belli bir süreden sonra sıyrılmaya başlıyor bu hoşuma gitmedi aynı sorun yazlık formasında da dahil olmak üzere var.
Şuan lık bu ürün hakkında yazacaklarım bu kadar aklıma başka bir şey gelmiyor.

(link)

Ürün bana 450 TL gibi bir fiyata geldi kargo dahil değil.

Yukarıda belirttiğim gibi üstüme yapışmasını sevmediğim için XL yerine XXL aldım.
Ürün aşırı derecede hafif bir tüy gibi.
Ürünün arka bel kısmında bir yarık veya açık bulunuyor bu saye de formanızın arka cebine rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz. Eğer bu özelliği kullanmak istemez iseniz başka bir rüzgarlık seçebilirsiniz.
Ürün kesinlikle ter tutmuyor arkasında bulunan file tarzı tasarımdan dolayı hava tahliyesi gayet iyi.
Ürünü kullanırken rüzgar hissetmedim.
Malzeme kalitesine gelir isek daha önce hiç bisiklet rüzgarlığı kullanmadım o yüzden bu konu hakkında ne desem yalan olur.
Şuan lık bu ürün hakkında yazacaklarım bu kadar aklıma başka bir şey gelmiyor.

(link)

Ürün bana 650 TL gibi bir fiyata geldi kargo dahil değil.
Yukarıda belirttiğim gibi üstüme yapışmasını sevmediğim için XL yerine XXL aldım.
Bu ürünü alırken çok kuşkularım vardı, ben bir dağ bisikleti kullanıcısı değilim dağ bisikletinden nefret ederim hatta.
Taytın ağırlığını hissetmedim desem yeridir, malzeme kalitesine gelirsek daha önce hiç askılı bir tayt kullanmadım o yüzden hangi tayt ile kıyaslayacağımı bilmiyorum. Kişisel fikrim fiyatına göre iyi bir malzeme kalitesine sahip olduğuna inanıyorum.
Taytın askıları yumaşacık ve hafif, arka tarafında fileli hava tahliyesini gerçekleştiren bir yer alıyor.
Taytın ayak bileği kısımlarını saran özel bir malzemeye sahip, bileklerim gram üşümedi çok memnun kaldım ayrıca bilekten açılıp kapanan fermuar mevcut.
Taytın pedi benim kullandığım decatlon yazlık yol taytına göre çok daha iyi diyebilirim, daha kalın ve yumuşak.
Taytın bel kısımı beli güzel sarıyor belden hiç rahatsızlık çekmedim ayrıca basen kısımlarınıda iyi sardığını söyleyebilirim.

(link)

Ürün bana 45 TL ye geldi kargo dahil değil.
Hafif yumuşak bir yapıya sahip.
Normal gündelik oraya buraya gider iken de kullanılabilir.

Kadansı biraz artıracak şekilde aynen devam başlangıç için

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Rockrider dağ bisikleti taytı incelemesi.
Geçen yıl 250₺ ye almıştın sanırım bu taytı, çok memnunum. Kışın soğukta bile üşütmüyor. Bahar aylarında ve yazın imkansız, alt bacak kısımları iç kısım kumaşı hafif pamuksu olduğu için güzel ısıtıyor. Tek sıkıntım üst bedene bir şey giyip askıları taksak içeride toplanıyor ve rahatsız ediyor. Askıların üzerine giyince içinize sokamıyorsunuz belden. Başka bir sıkıntı yaşamadım.

İki gün önce bu ürünleri sipariş verdim. Elime geçtiği zaman burada yorumlayacağım.
(link)

(link)

(link)

(link)

Ayni formayi gecen sene aldim kullandim ici polarli degil ben alanyada yasiyorum burda sert gecmez biliyorsunuz kislar ustune montla hic usumedim fakat tek basina bir korumasi yok soguktan komple naylon bir urun

Çarşamba günü decathlonda ücretsiz kargo olunca Van Rysel Roadr 500 siyah renk kask siparişi vermiştim. Bugün ellerinde ürün olmadığını bildirdiler istersem para iadesi veya muadil bir ürün gönderimi teklif ettiler. Aynı kaskın beyaz rengini istedim kabul etmediler siyahı 390 beyazı 720 TL idi. Daha düşük bir model teklif ettiler onu da ben kabul etmedim. Btwin 500 model kaskı gönderebilir misiniz dedim onu kabul ettiler, bu kaskın fiyatı ise 510 TL idi. Aynı ürünün beyaz rengini daha pahalı diye göndermediler ama başka bir ürünü daha pahalı olmasına rağmen göndermeyi kabul ettiler ben de onayladım. Daha önce böyle bir şey başına gelen oldu mu?

Çarşamba günü decathlonda ücretsiz kargo olunca Van Rysel Roadr 500 siyah renk kask siparişi vermiştim. Bugün ellerinde ürün olmadığını bildirdiler istersem para iadesi veya muadil bir ürün gönderimi teklif ettiler. Aynı kaskın beyaz rengini istedim kabul etmediler siyahı 390 beyazı 720 TL idi. Daha düşük bir model teklif ettiler onu da ben kabul etmedim. Btwin 500 model kaskı gönderebilir misiniz dedim onu kabul ettiler, bu kaskın fiyatı ise 510 TL idi. Aynı ürünün beyaz rengini daha pahalı diye göndermediler ama başka bir ürünü daha pahalı olmasına rağmen göndermeyi kabul ettiler ben de onayladım. Daha önce böyle bir şey başına gelen oldu mu?

şehir bisikleti kaskı olduğu için kabul etmiş olabilirler.

şehir bisikleti kaskı olduğu için kabul etmiş olabilirler.

Çok bir fark olur mu acaba? İade edip başka bir ürün almalı mıyım? Sonuçta profesyonel bir sürücü değilim, kaskın şekli çok önemli olur mu?

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Beyaz olanı direkt göndermeleri gerekirdi.

• Beğen
Tepkiler: TalhaB.
Kendilerinin bilip de size diyemedikleri bir sebebi vardır elbet. Belki siyah olanı eski girişli üründür, beyaz olanı yüksek fiyattan girmiştir o yüzden onun yerine bunu verselerdi zarar edecekleri için vermemişlerdir. Diğer kask da eski girişli ise kurtaj yüzünden fiyatı yükselmiş ise stok olmayanın yerine onu vermeleri sorun olmamıştır.

Böyle olsa dahi yaptıkları ticaret etiğine uygun değil.

• Beğen
Tepkiler: enzo ve TalhaB.
Kendilerinin bilip de size diyemedikleri bir sebebi vardır elbet. Belki siyah olanı eski girişli üründür, beyaz olanı yüksek fiyattan girmiştir o yüzden onun yerine bunu verselerdi zarar edecekleri için vermemişlerdir. Diğer kask da eski girişli ise kurtaj yüzünden fiyatı yükselmiş ise stok olmayanın yerine onu vermeleri sorun olmamıştır.

Böyle olsa dahi yaptıkları ticaret etiğine uygun değil.
illaki bir olayı vardır ancak kur olayına katılmıyorum zira siz Türkiyede müşterisine bir malın fiyatı arttığı halde yaa ben bu malı ucuzken almıştım sana ucuza satayım diyen kaç firma gördün ? Adamlar zam gelecek diye online sitelerinden ellerinde olan ürünleri kaldırıp zam gelince yeniden satışa sunuyorlar.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
illaki bir olayı vardır ancak kur olayına katılmıyorum zira siz Türkiyede müşterisine bir malın fiyatı arttığı halde yaa ben bu malı ucuzken almıştım sana ucuza satayım diyen kaç firma gördün ? Adamlar zam gelecek diye online sitelerinden ellerinde olan ürünleri kaldırıp zam gelince yeniden satışa sunuyorlar.
Ben de katılmıyorum kur olayına. Ama bunu düşünen çok firma var. Açıkçası ben 2 elin parmağından fazla sayıda gördüm, ben bunları eski fiyattan aldım deyip gayet uyguna satan firma. Genelleme yapacak kadar çok değil tabi.

Ben de katılmıyorum kur olayına. Ama bunu düşünen çok firma var. Açıkçası ben 2 elin parmağından fazla sayıda gördüm, ben bunları eski fiyattan aldım deyip gayet uyguna satan firma. Genelleme yapacak kadar çok değil tabi.

Eski fiyattan aldıkları malı satınca yeni fiyattan alıp yerine koymaları gerekmiyorsa, mesela artık devamı olmayan bir ürünse ucuza verebiliyorlar ama aynısını tekrar almaları gerekiyorsa zaten ticaret mantığına pek uygun değil.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Aynı ürünün beyaz rengini haziran ayında 520TL'ye almıştım.
Siyah rengini 390TL görünce alayım dedim onuda.
Kargoda görülüyor ama umarım kask gelir :)
Stokta yok diye yazınca tırstım valla

Gücel bilgi:

Btwin 500 model kask geldi. Şeklini beğenmediğim için, internet sitesinde stok gözükmüyordu ama mobil uygulamada ilk aldığım kaskın stoğu var gözüküyordu bu sebeple torium decathlona gittim ve Van Rysel Roadr 500 model siyah renk kasktan 2 adet stok vardı. Bana gelen Btwin 500le Roadr 500ü değiştirmek istedim kabul ettiler. Üstüne 120 lira hediye çeki verdiler:) dedim hediye çeki vermenize gerek yok ilk başta 390 TL ödedim stok yok diye 510 TL'lik kaskı gönderdiler dedim. Olsun ben vermek zorundayım yoksa kasa açık kalır, bu depodaki arkadaşların suçu dedi görevli arkadaş:)

P21016-170948.jpgP21016-170948.jpg
Alınır mı?

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Geri