ordi
Daimi Üye
- Tepki
- 309
- İsim
- Orhan K
- Başlangıç
- 1994—95
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bedeni nasıl? Bilgi verirseniz biz de sipariş geçelim.Fırsat reyonu sayfasında paylaşılan aşağıdaki ürünlerin indirime girdiğini görünce sipariş verdim. Bugün elime ulaştı. Ürünler btwin marka. İçleri polar, bu fiyata göre bedava bence. Tavsiye ederim. Link: (link)
303488 dosyayı görüntüle
Bunlar da bana gelenler:
Beden olarak tam oturuyor ben 85 kiloyum L/XL seçtim olduBedeni nasıl? Bilgi verirseniz biz de sipariş geçelim.
Kollarda lastik var mı? Kayacak gibi mi sürerken yoksa sabit kalır diyebiliyor musunuz?Fırsat reyonu sayfasında paylaşılan aşağıdaki ürünlerin indirime girdiğini görünce sipariş verdim. Bugün elime ulaştı. Ürünler btwin marka. İçleri polar, bu fiyata göre bedava bence. Tavsiye ederim. Link: (link)
303488 dosyayı görüntüle
Bunlar da bana gelenler:
Daha önce hiç kullanmamıştım. L/XL yazanı seçtim için L etiketi var gelenlerin. Kol için olan biraz sıktı ama rahatsız etmiyor. Tam slimfit oldu diz için olanı denemedimBedeni nasıl? Bilgi verirseniz biz de sipariş geçelim.
Tamam size uymuş ta bize uyar mıDaha önce hiç kullanmamıştım. L/XL yazanı seçtim için L etiketi var gelenlerin. Kol için olan biraz sıktı ama rahatsız etmiyor. Tam slimfit oldu diz için olanı denemedim
Var hocam.Kollarda lastik var mı? Kayacak gibi mi sürerken yoksa sabit kalır diyebiliyor musunuz?
Haklısınız 😬 şu an kolumu ölçemem ama 90 kiloyum, boy 188.Tamam size uymuş ta da bize uyar mı
Paylaşmak isterseniz kendi ölçülerinizi de yazarsanız o zaman fikir verir.
Zaten S/M ve L/XL var seçenek olarak. S/M çok dar gelir çocuk için olur gibi. Her türlü L/XL seçerseniz daha iyi olurTamam size uymuş ta da bize uyar mı
Paylaşmak isterseniz kendi ölçülerinizi de yazarsanız o zaman fikir verir.
Evet bende de o şekilde gözüktü, tereddüt ettim ama sıkıntı olmadıSepete atınca, kadın kol ısıtıcı, kadın çorap şeklinde düşüyor. Sizde de öyle mi oldu, oluyor
DEcathlon ürünlerinin bir kısmını bir zamanlar Exuma üretiyordu o üretimden kalan ürünler olabilir.btwin dechatlon markası değil mi? Bu site decathlon ürünü satabiliyor mu?
DEcathlon ürünlerinin bir kısmını bir zamanlar Exuma üretiyordu o üretimden kalan ürünler olabilir.
Bir çılgınlık yaptım ben de sipariş verdim kolluk ve dizlikten. (Kadın diyor ama riske değer =))
ben de sipariş verenler kervanına katıldım 1 tanede exuma pantalon araya kaynamış olabilir tabi iyi ki forum var
(link)
kargo ücreti ürün kadar olmasaydı iyiydFırsat reyonu sayfasında paylaşılan aşağıdaki ürünlerin indirime girdiğini görünce sipariş verdim. Bugün elime ulaştı. Ürünler btwin marka. İçleri polar, bu fiyata göre bedava bence. Tavsiye ederim. Link: (link)
303488 dosyayı görüntüle
Bunlar da bana gelenler: