cryeyes
Üye
- Tepki
- 71
- İsim
- Mesut Ç.
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
tutucunun aşağısında vida delikleri var, oraya şu aparatlardan birini takmanız gerekiyor;Merhaba , Xoss'un 800 lümen ön aydınlatmasını alıp da bisiklet bilgisayarı tutucusuna takabilen var mı? bende cycplus m1 var ama tutucuya nasıl takacağımı bulamadım anlamadım. Farklı bir aparatımı var?
Bende bu parçalardan sadece büyük vidayı hatırlıyorum diğerleri yok gibi ,akşam tekrar bakarım. Peki yoksa bunlardan türkiyede bulabilir miyiz var mıdır?tutucunun aşağısında vida delikleri var, oraya şu aparatlardan birini takmanız gerekiyor;
311197 dosyayı görüntüle
iki parçanın bir tanesi lamba sabitlemek için, diğeri ise aksiyon kamerası için. sizdeki 800 bildiğim kadarıyla aksiyon kamerası sabitleme aparatına takılıyor.
sizdeki tutucu cycplus z1 mi? ben çin den getirtmiştim aparatı. muhtemelen şu vidadan bahsediyorsunuz;Bende bu parçalardan sadece büyük vidayı hatırlıyorum diğerleri yok gibi ,akşam tekrar bakarım. Peki yoksa bunlardan türkiyede bulabilir miyiz var mıdır?
Benimkisi cycplus M1sizdeki tutucu cycplus z1 mi? ben çin den getirtmiştim aparatı. muhtemelen şu vidadan bahsediyorsunuz;
311210 dosyayı görüntüle
eğer tutucu cycplus ise aynısından bende var, arkasında vida delikleri de var. tutucunun yanında vida var fakat ayrı satılan aparatlar da vida ile geliyor.
anladım da sizin tutucunun markası da mı aynı?Benimkisi cycplus M1
311213 dosyayı görüntüle
Gelen bunlar ...
Xoss 800 de bu ,
311214 dosyayı görüntüle
evet o da cycplusın , ben dün takmak istediğimde tutucunun yuvarlak kısmında 2 adet vida yerini gördüm ancak xoss un içinde gelen parçalardan takılacak bişey uyduramadım, ben mi yanlış yapıyorum diye sorayım dedim. akşam tekrar bakıcamanladım da sizin tutucunun markası da mı aynı?
çünkü bazı tutucularda vida yuvası yok.
hayır, ara bir tane aparat sipariş vermeniz gerekiyor. sizin lamba aksiyon kamerası aparatına takılıyor. ihtiyacınız olan tek şey bir tane aksiyon kamerası takma aparatı.evet o da cycplusın , ben dün takmak istediğimde tutucunun yuvarlak kısmında 2 adet vida yerini gördüm ancak xoss un içinde gelen parçalardan takılacak bişey uyduramadım, ben mi yanlış yapıyorum diye sorayım dedim. akşam tekrar bakıcam
Bulursanız tr de banada link atın benim kargoyu almam uzun sürecek ama benim ışıkta aynısıtmm sonunda anlaştık o aparat ben xoss gönderiyor zannettim, ayrıyeten alınması gerekiyor yani..
Evet ışıkla beraber onu da almanız gerekiyor. bazı satıcılar beraberinde ek ücretle gönderiyor. ben de cycplus m1 kullanıyorum , ne olur ne olmaz diyerek almıştım iyi ki de almışım çünkü cycplus uzatıcısına olmuyor ışık aparatı.tmm sonunda anlaştık o aparat ben xoss gönderiyor zannettim, ayrıyeten alınması gerekiyor yani..
Cycplus uzaticisina olmuyorsa ekstra aparat almaya gerek yok gidona bağlarız.Evet ışıkla beraber onu da almanız gerekiyor. bazı satıcılar beraberinde ek ücretle gönderiyor. ben de cycplus m1 kullanıyorum , ne olur ne olmaz diyerek almıştım iyi ki de almışım çünkü cycplus uzatıcısına olmuyor ışık aparatı.
311239 dosyayı görüntüle311240 dosyayı görüntüle
@MakRo Bunun bir de hem zincir pensesi hem de lastik levyesi olan versiyonu var. Yakın zamanda sipariş verdim. Henüz elime geçmedi.
311071 dosyayı görüntüle
(link)
tavsiye eder misiniz? çabuk kırılabilecek bir şeye benziyor mu? m6100 zincir yüzünden zincir sökme aparatı ile dolanıyorum, tel şeklindeki zincir açma şeyleri açmıyor çünkü sert.Geldi. Satın alırken fark etmedim ancak pensenin mıknatıs özelliği varmış. Baklalar pensenin deliklerine takılabiliyor. Çok kullanışlı.
güzelmiş bayada ucuz tavsiye olursa bende alayım powerlinkte almış oluruzGeldi. Satın alırken fark etmedim ancak pensenin mıknatıs özelliği varmış. Baklalar pensenin deliklerine takılabiliyor. Çok kullanışlı.
tavsiye eder misiniz? çabuk kırılabilecek bir şeye benziyor mu? m6100 zincir yüzünden zincir sökme aparatı ile dolanıyorum, tel şeklindeki zincir açma şeyleri açmıyor çünkü sert.
Umur Bora demiş ki:Barış abi sen bilirsin, şimdi bu arabalarda mesela dubleks lastik derler aslında tubeless; yani şambrelsiz lastik anlamına gelir, peki bu bisikletlerdeki double jant ne oluyor? Valla cahilliğimden ürküyorum bazen.