Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat reyonu (ürün inceleme ve yorum)

Merhaba , Xoss'un 800 lümen ön aydınlatmasını alıp da bisiklet bilgisayarı tutucusuna takabilen var mı? bende cycplus m1 var ama tutucuya nasıl takacağımı bulamadım anlamadım. Farklı bir aparatımı var?

• Beğen
Tepkiler: SercanASLAN
Scudo
Merhaba , Xoss'un 800 lümen ön aydınlatmasını alıp da bisiklet bilgisayarı tutucusuna takabilen var mı? bende cycplus m1 var ama tutucuya nasıl takacağımı bulamadım anlamadım. Farklı bir aparatımı var?
tutucunun aşağısında vida delikleri var, oraya şu aparatlardan birini takmanız gerekiyor;

IMG_20231002_132124.jpg

iki parçanın bir tanesi lamba sabitlemek için, diğeri ise aksiyon kamerası için. sizdeki 800 bildiğim kadarıyla aksiyon kamerası sabitleme aparatına takılıyor.

tutucunun aşağısında vida delikleri var, oraya şu aparatlardan birini takmanız gerekiyor;

311197 dosyayı görüntüle

iki parçanın bir tanesi lamba sabitlemek için, diğeri ise aksiyon kamerası için. sizdeki 800 bildiğim kadarıyla aksiyon kamerası sabitleme aparatına takılıyor.
Bende bu parçalardan sadece büyük vidayı hatırlıyorum diğerleri yok gibi ,akşam tekrar bakarım. Peki yoksa bunlardan türkiyede bulabilir miyiz var mıdır?

Bende bu parçalardan sadece büyük vidayı hatırlıyorum diğerleri yok gibi ,akşam tekrar bakarım. Peki yoksa bunlardan türkiyede bulabilir miyiz var mıdır?
sizdeki tutucu cycplus z1 mi? ben çin den getirtmiştim aparatı. muhtemelen şu vidadan bahsediyorsunuz;

IMG_20231031_131452.jpg

eğer tutucu cycplus ise aynısından bende var, arkasında vida delikleri de var. tutucunun yanında vida var fakat ayrı satılan aparatlar da vida ile geliyor.

sizdeki tutucu cycplus z1 mi? ben çin den getirtmiştim aparatı. muhtemelen şu vidadan bahsediyorsunuz;

311210 dosyayı görüntüle

eğer tutucu cycplus ise aynısından bende var, arkasında vida delikleri de var. tutucunun yanında vida var fakat ayrı satılan aparatlar da vida ile geliyor.
Benimkisi cycplus M1
Screenshot_2023-11-06-14-32-54-743_com.alibaba.aliexpresshd-edit.jpg
Gelen bunlar ...
Xoss 800 de bu ,
Screenshot_2023-11-06-14-33-40-533_com.alibaba.aliexpresshd-edit.jpg

anladım da sizin tutucunun markası da mı aynı?
çünkü bazı tutucularda vida yuvası yok.
evet o da cycplusın , ben dün takmak istediğimde tutucunun yuvarlak kısmında 2 adet vida yerini gördüm ancak xoss un içinde gelen parçalardan takılacak bişey uyduramadım, ben mi yanlış yapıyorum diye sorayım dedim. akşam tekrar bakıcam

evet o da cycplusın , ben dün takmak istediğimde tutucunun yuvarlak kısmında 2 adet vida yerini gördüm ancak xoss un içinde gelen parçalardan takılacak bişey uyduramadım, ben mi yanlış yapıyorum diye sorayım dedim. akşam tekrar bakıcam
hayır, ara bir tane aparat sipariş vermeniz gerekiyor. sizin lamba aksiyon kamerası aparatına takılıyor. ihtiyacınız olan tek şey bir tane aksiyon kamerası takma aparatı.

tmm sonunda anlaştık :) o aparat ben xoss gönderiyor zannettim, ayrıyeten alınması gerekiyor yani..

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
tmm sonunda anlaştık :) o aparat ben xoss gönderiyor zannettim, ayrıyeten alınması gerekiyor yani..
Bulursanız tr de banada link atın benim kargoyu almam uzun sürecek ama benim ışıkta aynısı

• Beğen
Tepkiler: cryeyes
bağlantı adresi şu an elimde yok fakat fren sensörü xoss xr01 den çok daha hızlı tepki veriyor.

acayip bir performansı var fiyatına göre, küçük pil dışında oldukça iyi. markası twooc, basit bir model arayanlar deneyebilir.

IMG_20231031_125513.jpg

IMG_20231031_125530.jpg

Evet ışıkla beraber onu da almanız gerekiyor. bazı satıcılar beraberinde ek ücretle gönderiyor. ben de cycplus m1 kullanıyorum , ne olur ne olmaz diyerek almıştım iyi ki de almışım çünkü cycplus uzatıcısına olmuyor ışık aparatı.
IMG_20231106_195926.jpgIMG_20231106_195904.jpg

Dosyalar

• 20231113_134654.jpg
    20231113_134654.jpg
    72,2 KB · Okunma: 104
  • 20231113_141415.jpg
    20231113_141415.jpg
    72,7 KB · Okunma: 104
Geldi. Satın alırken fark etmedim ancak pensenin mıknatıs özelliği varmış. Baklalar pensenin deliklerine takılabiliyor. Çok kullanışlı.
tavsiye eder misiniz? çabuk kırılabilecek bir şeye benziyor mu? m6100 zincir yüzünden zincir sökme aparatı ile dolanıyorum, tel şeklindeki zincir açma şeyleri açmıyor çünkü sert.

Geldi. Satın alırken fark etmedim ancak pensenin mıknatıs özelliği varmış. Baklalar pensenin deliklerine takılabiliyor. Çok kullanışlı.
güzelmiş bayada ucuz tavsiye olursa bende alayım powerlinkte almış oluruz

tavsiye eder misiniz? çabuk kırılabilecek bir şeye benziyor mu? m6100 zincir yüzünden zincir sökme aparatı ile dolanıyorum, tel şeklindeki zincir açma şeyleri açmıyor çünkü sert.

Shimano quicklinkler sert. Onları açmakta zorlanabilir. Shimano kullanmadığım için net konuşamıyorum. Ancak alet baya sağlam görünüyor.

Wert W 2641 Basınç göstergeli El pompası
ürünü amazon'dan aldım. ürünü amazon'da gördüm sonrasında burada Fırsat Reyonun'da gördüm aldım. çok lazım değildi ama Basınç Göstergeli bi pompam yoktu.
2 tane el pompası var. katlanır bisiklet altında bi pompa var. 2 tane şarjlı kompresör bozdum. bir tane yeni bosch marka aldım.

ürünün şekli şemalı güzel. sitede foto yoktu . 1 tane kötü bi foto koymuşlar.

üründen memnun kaldım. kısa bi deneme yaptım. ama bu tarz pompalar ile ilgili çok bilgim yok.
takıp çıkarması biraz zordu. katlanır bisiklete 40 psi bastım problem yoktu hava basması ve göstergesi iyiydi. ama takıp çıkarırken zorlandım.
normalde şarjlı pompa ile basıyorum havayı. bazen'de sele altı gömülü pompa ile. o yüzden biraz garipsedim.

daha sonra büyük bisiklet ile de deneyeceğim. ince sibop var o lastikte. pompa üstündeki hortumda ikisi içinde çıkış var. bu hoşuma gitti. ayrıca 3 tane de uç çıkıyor. top,şişme yatak vs için. hortum uzunluğuda gayet yeterli.

Bir kaç foto ekliyorum. Uzunluğu. 40” tv ile aynı .

Dosyalar

• IMG_5562.jpeg
    IMG_5562.jpeg
    52,2 KB · Okunma: 59
  • IMG_5563.jpeg
    IMG_5563.jpeg
    49,1 KB · Okunma: 59
  • IMG_5565.jpeg
    IMG_5565.jpeg
    59,4 KB · Okunma: 50
  • IMG_5543.jpeg
    IMG_5543.jpeg
    48,7 KB · Okunma: 46
  • IMG_5542.jpeg
    IMG_5542.jpeg
    41,1 KB · Okunma: 47
Umur Bora demiş ki:
Barış abi sen bilirsin, şimdi bu arabalarda mesela dubleks lastik derler aslında tubeless; yani şambrelsiz lastik anlamına gelir, peki bu bisikletlerdeki double jant ne oluyor? Valla cahilliğimden ürküyorum bazen.

Yöneticiler fırsat reyonunda tartışmaya kızarlar, o yüzden buraya alıntıladım. Çift katlı jant, hem gerginliği jantın iki katına yayan, hem iç lastiği tellerden uzak tutan, daha sağlam bir tasarım.

(link)

(link)
(link)

Çift katlı jantın bir de çift kat yüksüklü alt versiyonu daha var, "double wall, double eyelet"; onlarda jantın iki katmanına birden bağlı yüksükler var, tel gerginliğini iki kata dağıtıyor.

Edit; Aslında niye burada alıntıladığımı anlamadım, daha konuyla ilgili bir yer olabilirdi ama fırsat reyonundan yola çıkınca kendimi burada buldum.

Geri