seko35.50
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 17.569
- Başlangıç
- 1989—90
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Forumda küfür serbest olsa keşke!Yılın fırsatı!320142 dosyayı görüntüle
Forumda küfür serbest olsa keşke!Yılın fırsatı!320142 dosyayı görüntüle
Fırsat Reyonu
Yedekte dursun diye aldım. Fiyatına göre kalitesi iyi. Akşam iş çıkısı test edeceğim.320729 dosyayı görüntüle
Bunlar bisiklet eldiveninden çok fitness ağırlık eldiveni benceİlgilenen arkadaşlara bilgi verebilirim. Ben bir kaç yıl önce almıştım yedek eldiven olarak tutuyorum. Asıl severek kullandıklarım Rectus marka belki de 5000km kullandım. Baya yıprandı ama Rectus'lar hala kullanılabilir durumda. A101 eldiveni ise ara ara yedek olarak giydiğim bir eldiven fakat dikişlerinden hızlıca açılmalar oldu. Rectus'un avuç içleri tamamen sert desteklerden oluşuyor. A101 eldivenlerin avuç içleri yumuşacık sünger gibi bir dolguya sahip. A101 eldivenleri parmak arasındaki tutulacak noktalarından dolayı rahatça çıkarılabiliyor. Fakat elimi kavraması pek iyi değil bedenle ilgili olabilir fakat elim içinde bir miktar dönüyor. A101 eldiven yumuşak yapısı sebebiyle yumuşak bir tutuş sağlıyor. Kendisine bir bisiklet eldiveni demeyelim de fiyatına göre değerlendirebileceğimiz bir alternatif diyelim. Ben ara ara spor salonundaki eliptik bisikleti kullanırken hijyen açısından bu eldiveni kullanıp eve gelince makinaya atıyorum.
Eğer gidince markette bulamazsanız bence çok üzülmeye gerek yok
Bende uzun olanı var,pedi gayet iyi geçen sonbaharda 2 ay falan kullandım,kumaşı sora kadar kaliteli değil ama iş görür diyelim.Fırsat Reyonu
Bu taytı kullanan varmı kaliteli ise iki tane almayı düşünüyorum. Birde beden olarak referans bilgi verebilecek
Benim ilk ve tek taytım. Bende ayak bileğine kadar olanı var. En uzun sürüşüm 4-5 saat kadar. Büyük bir problem yaşamadım. 188 cm boy 95 kiloyum 2XL aldımFırsat Reyonu
Bu taytı kullanan varmı kaliteli ise iki tane almayı düşünüyorum. Birde beden olarak referans bilgi verebilecek
Beden olarak m sınırındayım L beden alsam mı diye düşünüyordum ama eğer öyle ise m beden alayımBen özel sipariş olarak yaptırdım ve 3 yıldır giyiyorum.
- 100 km ve üstü için pedi yetersiz.
- Kumaşı biraz bol ve güneşte iç gösteriyor.
- Kalıbı geniş en az 1 beden küçük almanızı tavsiye ederim 🙏
- Dikişleri ve kumaşı sağlam ama. Sora’nın dikişleri attı bu tayta bir şey olmadı 👍
Benim scott speedster 10 bisikletin üzerinde orjinal syncross jantlar var, depoda da 3 yıl önce wiggle'dan alıp hiç kullanmadığım Shimano RS010 jant seti var. Bu aralar ruble iyice bitsin de, zincirle birlikte jantı değiştireyim diyordum, Bu jant R010'dan daha iyi midir?(link)
Erdoğanlardakinin yarı fiyatına
(link)
Ben aldım kullanıyorum, sağlam ürün
Shimano RS010 kullanmadım ama Mavic Aksium'u daha önce de kullandım antrenman jantı olarak, akordu bile bozulmadı yıllarcaBenim scott speedster 10 bisikletin üzerinde orjinal syncross jantlar var, depoda da 3 yıl önce wiggle'dan alıp hiç kullanmadığım Shimano RS010 jant seti var. Bu aralar ruble iyice bitsin de, zincirle birlikte jantı değiştireyim diyordum, Bu jant R010'dan daha iyi midir?
Merhaba,(link)
Erdoğanlardakinin yarı fiyatına
(link)
Ben aldım kullanıyorum, sağlam ürün
Teşekkürler. Mağaza teslim sipariş vermiştim, şimdi mağazaya gelmiş. Alıp almamakta kararsızım. Ben antreman jantı olarak değil de mevcut jantımdan daha iyi bir jant olsun diye aldım. Bahsettiğim bisikleti daha çok ulaşım ve tur amaçlı kullandığım için daha üst modellere muhtemelen hiç geçmem. Forumda bir arkadaş aynı janttan alıp epey sıkıntı yaşadışını söylemiş, o biraz kafamı karıştırdı. Jantta sorun olup olmadığını da kısa vadede anlayamayabilirim. Bisiklet reyonundaki arkadaşa rica etsem jantı bir kontrol eder belki.Shimano RS010 kullanmadım ama Mavic Aksium'u daha önce de kullandım antrenman jantı olarak, akordu bile bozulmadı yıllarca
Ben bisikleti hor kullanırım yolda, atlarım zıplarım çukurların üstünden, trafikte kaldırıma çıkarım bunny hop ile. Anlık (link) şekilde yüklenirim de sürüşlerde, inişlerde 80-90 km hız vs. Vision 35 jantlardan 2 gömlek üstün, özellikle sessizlik konusunda. Yani yarış bile koşabilirsiniz, hor görmemek lazım. Kimse pro değil marjinal kazanım peşinde koşsun. Aero kazanım falan 2-3 sn kotarmak için bize lazım değil 40 km zamana karşı yarışta 48 kmh ortalama veremiyorsanız, o da öyle bir yarış koşuyorsan tabi İş genelde malzeme fetişine dönmüş de açıkça söyleyemiyorlarTeşekkürler. Mağaza teslim sipariş vermiştim, şimdi mağazaya gelmiş. Alıp almamakta kararsızım. Ben antreman jantı olarak değil de mevcut jantımdan daha iyi bir jant olsun diye aldım. Bahsettiğim bisikleti daha çok ulaşım ve tur amaçlı kullandığım için daha üst modellere muhtemelen hiç geçmem. Forumda bir arkadaş aynı janttan alıp epey sıkıntı yaşadışını söylemiş, o biraz kafamı karıştırdı. Jantta sorun olup olmadığını da kısa vadede anlayamayabilirim. Bisiklet reyonundaki arkadaşa rica etsem jantı bir kontrol eder belki.
Erdoğanlar linkinde stokta var. Decathlondaki tükenmişti, sınırlı stok yazıyordu sitesinde, gelince haber ver uyarısı ile stokta gördüm ve paylaştım o anMerhaba,
Hiçbir mağazada yok. Siz nasıl buldunuz?
Valla hocam dediğiniz gibi yarışta bile gidiyor. Aksium kullanmıştım bu yarışta.Ben bisikleti hor kullanırım yolda, atlarım zıplarım çukurların üstünden, trafikte kaldırıma çıkarım bunny hop ile. Anlık 1200 wattlara ulaşacak şekilde yüklenirim de sürüşlerde, inişlerde 80-90 km hız vs. Vision 35 jantlardan 2 gömlek üstün, özellikle sessizlik konusunda. Yani yarış bile koşabilirsiniz, hor görmemek lazım. Kimse pro değil marjinal kazanım peşinde koşsun. Aero kazanım falan 2-3 sn kotarmak için bize lazım değil 40 km zamana karşı yarışta 48 kmh ortalama veremiyorsanız, o da öyle bir yarış koşuyorsan tabi İş genelde malzeme fetişine dönmüş de açıkça söyleyemiyorlar
Erdoğanlar linkinde stokta var. Decathlondaki tükenmişti, sınırlı stok yazıyordu sitesinde, gelince haber ver uyarısı ile stokta gördüm ve paylaştım o an