Scudo Sports

Fırsat Reyonu

@Cemil Dada
Bende 20 Liraya almıştım. Bu soğuklarda üşütüyordu ellerimi.Sonra 500 modelini sipariş verdim. Oda bir yere kadar gitti. Gittim pazardan motorcu eldiveni aldım 13 tlye .Parmakları biraz zor hareket ettiriyorum fakat ellerimi bunlar kadar üşütmedi

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Scudo
@serkant yakıt Ben alıp kullandıktan sonra bayan modeli olduğunu anladım ama... Giymesi-çıkarması güçtü. Hafif rüzgarlarda 10-15 dakika sonra parmak uclarımdan üşü(t)meye başlayınca wedzenin kar eldivenlerinden aldım... Bakalım bundan memnun kalacak mıyım?

5 derecenin altındaki sıcaklıklarda piyasadaki pekçok eldiven fayda etmiyor ne yazıkki?

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: serkant yakıt
@mervan kızıl aynen bilek kısımları biraz sıkı oturuyor. eldiven işinde sanırım biraz fazla verip iyisinden almak lazım.

@rknsycck @jazzpub Ameliyat eldiveni çok rahatsız edici olur da şu ürünü geçen gün alıp kullandım 2 saat karda normal bir eldivenin içine giydim tahminimin çok ötesinde fark yarattı.

(link)

Çok hoş renkleri de var.Yalnız ürünü alırken büyük gelmesin sıkı sıkı otursun.Boylece eşyaları tutarken telefon kullanırken de çok rahat oluyor.Daha sıcak havalarda da tek başına iş görebilir bence guezel bir ürün.

Arkadaşlar kusura bakmayın yalnız geçenler de burada bir dış lastik fırsatı paylaşmıştım, bununla ilgili bir arkadaşımız konu üzerinden soru sormuş bende cevaplamıştım, arkadaşımızın özelden uyarısı ile ikimiz arasında ki birer yorumun silindiğini öğrendim, şu an konu içerisin de onlarca soru cevap türünden yazışma var, merak ettiğim bizim iki yorumumuzun neden silindiği. Bir ayırım var, var ise sebebi nedir. Bölüm ile ilgilenen, bizim soru cevapları neye göre sildiğini şurada ki manzaradan dolayı anlayamadığım arkadaş buna bir açıklık getirirse sevinirim.

@MuratHan şimdi benim yapmış olduğumggibizaman zzamankonu muhabbete dönüyor. Bu yüzden silinmiş olabilir. Dert etmeyin.

@MuratHan konuya bakan mod arkadaş gormedi henüz sanırım siler girdiğinde herhalde benim yazımda dahil.bayağı muhabbet döndü eldivenden.bildirim gitmesin diye tekrardan yazmıyorum dururlar diye umuyorum ama yazdım maalesef

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
ÇEKİ DEMİRİ OLAN araçlar için bisiklet römork taşıyıcı
fiyat iyi, ürün de iyi bence..çünkü plaka yeri, ışık bağlantısı bisiklet tutucu vs hepsi iyi gibi. Gözle görmekde fayda var.
(link)

400 TL

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
Arkadaslar bugun Ankaraya geldim ve Decathlona gittim Ankamall daki.

Bu matarayi aldim 10 liraya Isi ve soguk yalitimli diyordu, asiri korumasini beklemiyorum ancak koruyacagini dusunuyorum, sekli de cok hosuma gitti :D Bir de internetten de bulabileceginiz sigma 8.12 km saatini aldim, uzun suredir almayi planliyordum buguneymis kismet :D
102471 dosyayı görüntüle

@Auron Sanchez
Sigma 8.12 yi kaça aldınız?

@nonsteril
60 lira hocam yazmayi unutmusum kusura bakmayin. Sitede de 60 lira ayni sekilde. Buara da siteden siparis edince de beyazini gonderiyorlarmis orda siyah gozukuyor ama :)

Bir ara İzmit Decathlon'da Sigma 16.12 sayaç 99 liraya düşmüştü almamıştım. Şimdi kafamı duvarlara vuruyorum neden almadım diye. Aynı fiyata şuan 12.12 modeli var. Neyse bugün yine içlikleri uyguna kaptım o teselli etsin bari. 500 içlik 19 lira 900 içlik 39 lira. Bayağı memnun kaldım her ikisinden de tavsiye ederim.

Arkadaşlar silmeyelim isterseniz, 1 sayfa boyunca kimin 44 numara kimin 42 numara ayakkabı giydiğini okuyun.

Bu konu forumun günlük en fazla okunan konularından biri, çok fazla insan girip, fırsat aramaya çalışıyor ama karşılaştıkları şey ne? : Sayfa başına 2 fırsat. Geri kalan 15 yorum "şunu alsam nasıl? bana şunu bunu önerin. vs."

34 tane yorum sildiğimi hatırlıyorum! Aralarında tek bir tavsiye olmadan art arda 34 yorum!
İlginç değil mi? İnsanların bu kadar da anlayışsız olması

Tamam forumdaşlara saygınız yok, ama bir de haklıymış gibi hakkınızı aramanız... :acpsnr:
Silmiyoruz o halde, okuyun çöp yorumları :ckskc:

Merhaba,

Aliexpress'den pompa tutucu siparişi vermiştim ve yaklaşık 1.5 ay sonra kapıma bırakılmış. Türkiye'de benzerini dahi bulamadım. Bir zamanlar Decathlon'da Zefal'in varmış ama artık o da yok. Ürünün en büyük avantajı hem kelepçeli hem de cırt cırtlı olması. Pompa dışında başka şeylerde de kullanılabilir. GG, N11 gibi sitelerde satılan kablo düzenleyicilerin görevini daha iyi yerine getirebilir (daha büyük olduğundan).

0

Ürünün link: (link)

• Beğen
Tepkiler: phoenix48
Geri