Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

Yol bisikleti dış lastik düşünenler, kendi kullandığım maxxis re fuse lastikler de güzel bir indirim var. Ben bir çift yedek olarak aldım, siyahta son iki adet kalmış. Diğer renkler de sanırım stokta bulunmakta. Üstte ki satın aldığım link. Altındakiler de Türkiye de ve dışarıda ki fiyatları.

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
BİM'de yarın -06.01.2017/Perşembe- satışa girecek iki ürün dikkatimi çekti, belki ihtiyacı olanlar yararlanır diye düşünüp paylaşayım dedim.
  • Bluetooth Kulaklık 21,90 TL
  • Çelik Termos 13,90 TL
bim-aktuel-6-ocak-2017-katalogu-oto-koltuk-kilifi.jpg

@Ceyhun Özkan
Hocam uyarayim o termoslari alirken iki katmanli olup olmadigina dikkat edin. Bi tane A101 den almistim, dışı felaket ısınıyordu.

@Auron Sanchez Termosu inceleme fırsatım olursa buraya da yazarım.Uyarı için sağolun.

• Beğen
Tepkiler: bysutcu
Kullanıcı yorumları oldukça olumlu gözüküyor.

(link)

• Beğen
Tepkiler: sivribey
@MuratHan acaba mavi olanıda siyahla aynî özelliktemi? fiyatları aynı. patlamaya dayanıklı galiba...

@Üye Adı hayırlı olsun hocam. benimki de dün geldi çantanın ergonomisi çok güzel. hem bisiklet için hem yürüyüşler için aldım ancak su torbasını çok kullanacağımı zannetmiyorum. bu tür şeyler genelde koku yapıyor.

@yusufgs3625 tesekkür ederim. benimde amacım bisiklet yürüyüs ve günlük hayatımda kullanmak. plastik hazneyi kullanacağımı bende sanmıyorum yenide deneyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: serkant yakıt
Decathlon 520-bib-tayti %40 indirime girmiş.

(link)

Fuji pist bisikleti.
Güzel fiyata inmiş gerçekten düşünülebilir.

(link)

Runtastic Pro Android ve IOS uygulamaları bugüne özel ücretsiz, bilginize.

Hem üzerimde BTWİN yazısı ile reklam yapayım hemde bi dünya para vereyim. Arsuxo alırım çin den daha iyi ( ki aldım da zaten ) 2 tane takım aldım yazlık ve kışlık totalde 48 Dolar ödedim. Bence Decathlon ucuz kabul ama markasını gözönüne koyması hiç iyi değil. TChibo alıyorum onlarda marka ortada yok ama btwin markası ortada :(

• Beğen
Tepkiler: serkant yakıt
@serkant yakıt hı hı :D Çanta :D Bakmak isterseniz süper güzel ve link (link) :D

Bi e harfini unuttuk diye bu kadar da olmazki :(

@oguz169 sabah gelen mail'de bu şekilde bir bilgilendirme var, ekran görüntüsü aşağıdaki gibi ve ben girince de ücretsiz olduğunu görüyorum (Road Bike Pro zaten yüklü olduğu için bende onu göremiyorum ama diğerlerini ücretsiz görüyorum), ilginçmiş sizin ücretli görmeniz, üzgünüm.

101934 dosyayı görüntüle

Decathlon mersin mağazasında Matarayı indirime koymuşlar performansı nasıl bilmiyorum ama haber vereyim istedim :)

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    112,4 KB · Okunma: 173
  • Beğen
Tepkiler: tropeus
Geri