Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

Scudo
İzmit Decathlon'da 500 mtb ayakkabısı 189 liradan 69'a düşmüş. Düşünenler kaçırmasın bedenleri var ama 44'ü ben aldım.

Shimano vardı aklımda ama bu fiyata görünce karçırmak istemedim. Shimano PD-M520 pedalları da oradan piyasa fiyatının baya altında almıştım.

(link) arkadaşlar bugün bu ürünün kırmızısını aldım. seri sonu geçiyordu. siyahı 30 tl fazlaydı.

@Üye Adı hocam ben de takip ediyordum hatta sezondayken bir kere aldım sonra geri yerine koydum :) şimdi nasip oldu. size de hayırlı olsun güle güle kullanın

SmartSelectImage_2017-01-03-16-39-42.png @yusufgs3625 tesekkürler hatırlatma için. çok makbule geçti. birde vioo clip aldım mı çok iyi olacak. gerçi bir tane beyazım var kaskıma taktığım ama bir tanede yesil alacağım canta için.
SmartSelectImage_2017-01-03-16-39-42.png

Kaliteli el pompası arayanlar kaçırmasın!

22$ fiyatı var.
(link)

Lezyne-Pressure-Drive-Mini-ABS-Pump-Small-Manual-Pumps-Black-L-1-MP-PRSDR-V2S04.jpg

@yusufgs3625 aslında kırmızı rengin daha pahalı olması lazım, sonuçta trafikte dikkat çeken farkedilmeyi sağlayan bi renk :)

@Türka¥. üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun demişler ama decathlon tam tersini söylüyor:) hocam kırmızısı daha şık duruyor ve daha dikkat çekici gerçekten

Arkadaşlar Brooks B17 seleyi ucuz ve indirimde alabileceğim bir yer gözünüze çatarsa buraya link atarmısınız ? :) :harika:
Brooks B1

• Beğen
Tepkiler: oguz169
IMG_20170104_200357.jpg
Gaziemir optimum da bir tane ben aldim. Birkaç tane kaldi. İnternet sitesinde de 8.12 de indirim var.

@serkant yakıt Daha aşağıya düşermi bilmem ama daha öncedn belirttiğim gibi ben 40 tl ye aldığım için pahalı. 199 Tl ye alsaydım çok iyi hemen alın derdim. :):)

Geri