Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

Türkiye'den almak isteyenler için fırsat olabilir diye düşünüyorum. Gürsel Akay Bisiklet'te Garmin Edge 520 sadece cihaz 299, bundle (hız, kadans ve nabız sensörlü) modeli 399 $. Ayrıca kredi kartına mail order ile taksit te yapabiliyor. İlgilenenler arayıp konuşabilir. İletişim bilgisini internet sitesinden bulabilirsiniz.

Scudo
(link)
Bu ilanı gören var mı bilemiyorum. Güvenemedim pek. Aradım eleman sadece elden teslim yapacağım dedi. Sonra bir daha aradığımda ulaşamadım kapalıydı telefonu. 270 tl ye elektrikli katlanır scoter mı olur?

Trainer lastiğine ihtiyacı olanlar kaçırmasın, hatta ileride trainer almayı düşünenler bile alsın bence :) zira aradınmı bulunmuyor.

(link)

Arkadaslar, topeak marka canta almak isteyen olursa bu adreste havale ile 193 lira. uzun suredir arastiriyordum, 300-350 civari fiyati vardi

IMG_0385.PNG Sitesinde indirimde ama Mall of ta birkaçtane xl,S ve bir adet M bedeni 19,99 TL bilginiz olsun.

(link)
Kendimde kullanıyorum gayet memnunum ben 200 almıştım ihtiyacı olan kaçırmasın gayet dayanıklı

• Beğen
Tepkiler: mervan kızıl
Şu spd pedal ve ayakkabılarda erasta antalyada indirimlisini bırak normalini bile bulamadım.:) Acaba son zamanlarda havalalanı tarafındakine ugrayan var mı? Bana uzak kalıyorda boşu boşuna gitmek istemedim.

Gerçekten çok iyi fırsat :( Tühh

(link)

Colinsin.internet sitesinde baya indirim.var. 2 kot.pantolon 70 80 liraya geliyor sepette. Ihtiyaci olan.baksin derim

@CY3535

Fiyat iyi fakat sadece tubular ve 10'lu sisteme uyumlu 11'li sisteme uymaz ve vites sisteminizi yükseltmek istediğinizde de jantı da değiştirmek zorunda kalırsınız alan arkadaşlar olduysa gözlerinden kaçmamıştır umarım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: CY3535
(link)

neosante mağazası çok sağlam indirimler yapmış. protein tozunuz bitmek üzereyse kaçırmayın :)

Hepsiburada atak bisiklet mağazasında %20 indirim

Geri