Arkadaşlar Hepsiburada'dan sipariş ettiğim action kamera "Sjcam M10+" yerine "M10" gönderildi ve 1 haftadır paramı geri iade etmediler. Forumdan başka bir arkadaşa da aynı şeyi yapmışlar. Hepsiburada'dan sipariş vermenizi önermiyorum. Kasten yanlış ürün göndererek yutturmaya çalışıyorlar.
@Owlknife
Hocam o 2.50 TL'lik buff'ı surata takıp içine nefes çekiyorsun ya o rezil polyesterin lifleri ciğerlerine yapışıyor, direk kansere davetiye çıkarıyorsun. Yapma
Firsatmidir bilmiyorum ama lcw spor giyimden 2 tane polyester tisort aldim..tanesi 20 tl..kazikmi bilmiyorum.
Beyazin reflektorleride var.
Turuncu olanda florasan turuncu..
LCW'de satılan formalardan ben de aldım.. beyaz olan %100 polyester.. ön yüzey düz, arka yüzey fileli gibi.. önde reflektif noktalar var.. fiyatına göre çok çok iyi, tavsiye ederim
Ter kontrolu nedir bilmiyorum..daha bugun aldim denemedim...ama yuzde yuz polyester..yani pamuk hic yok..muhtemelen ter hemen kurur diye dusunuyorum..o yuzden tercih ettim..bilimum renkleri var..beyazin sirt kumasi fileli tarzinda..
Arkadaşlar LCW spor giyimine yeni yeni giriyor. Çok fazla birşey beklemeyin. Lakin Decathlon'da satılan alınabilir ürünlere benzer bir kumaş yapısı vardır. Çok profesyonel yaklaşmıyorsanız alınabilir.
@murat serbet
Tek sorun yaşayan ben değilmişim hb de. Ben de alışveriş yaptım ve kendi hatalarından dolayı göndermediler. 35 günde paramı 15 defa şikayet ederek alabildim. Twitterdan 2 şikayet yazdım zor aldım para iadesini. Sorun olmuyor genelde ama olunca da böyle oluyor.