Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

F60 4K Aksiyon kamerası, paket içeriği oldukça zengin, indirimin son 4 saati ama belki bu saatte gören biri olabilir.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Veysel A.
Scudo
@Bahadır ÖZEL

Arkadaşlar Hepsiburada'dan sipariş ettiğim action kamera "Sjcam M10+" yerine "M10" gönderildi ve 1 haftadır paramı geri iade etmediler. Forumdan başka bir arkadaşa da aynı şeyi yapmışlar. Hepsiburada'dan sipariş vermenizi önermiyorum. Kasten yanlış ürün göndererek yutturmaya çalışıyorlar.

@murat serbet Benzer bir problem ben de yaşadım geçen günlerde. 1 ay sürdü sorunum, uğraştırıyorlar.

BOyner outlet ürünlerinde 3 al 2 öde var buarada...

(link)

• Beğen
Tepkiler: murat serbet
@Owlknife
Hocam o 2.50 TL'lik buff'ı surata takıp içine nefes çekiyorsun ya o rezil polyesterin lifleri ciğerlerine yapışıyor, direk kansere davetiye çıkarıyorsun. Yapma

ONETEN askılı bib tayt 29 euro+8euro kargo
(link)

ayağı 41 numara olan yol cu atlasın :)
29 euro SPD ayakkabı
(link)

Firsatmidir bilmiyorum ama lcw spor giyimden 2 tane polyester tisort aldim..tanesi 20 tl..kazikmi bilmiyorum.
Beyazin reflektorleride var.
Turuncu olanda florasan turuncu..
20170425_185024.jpg 20170425_184946.jpg

• Beğen
Tepkiler: Groims
@Ismaildmr Ter kontrolü nasıl? Dışarı atıyor mu? Ona göre ben de tercih edebilirim.

LCW'de satılan formalardan ben de aldım.. beyaz olan %100 polyester.. ön yüzey düz, arka yüzey fileli gibi.. önde reflektif noktalar var.. fiyatına göre çok çok iyi, tavsiye ederim

Ter kontrolu nedir bilmiyorum..daha bugun aldim denemedim...ama yuzde yuz polyester..yani pamuk hic yok..muhtemelen ter hemen kurur diye dusunuyorum..o yuzden tercih ettim..bilimum renkleri var..beyazin sirt kumasi fileli tarzinda..

Link var mıydı?

Arkadaşlar LCW spor giyimine yeni yeni giriyor. Çok fazla birşey beklemeyin. Lakin Decathlon'da satılan alınabilir ürünlere benzer bir kumaş yapısı vardır. Çok profesyonel yaklaşmıyorsanız alınabilir.

Almanya da olupta almak isteyen varsa yada sipariş edecek olan bu indirim bence süper içim gitti şuan... 2017 için tr fiyatı 4800 euro ...............

(link)

İngiltere'de olup da almak isteyenler için Scott Addict 30 yol bisikleti oldukça uygun fiyat. Türkiye'ye gönderim yok.

2016-scott-addict-30-yol-bisikleti-16487-50-B.jpg

(link)

@murat serbet
Tek sorun yaşayan ben değilmişim hb de. Ben de alışveriş yaptım ve kendi hatalarından dolayı göndermediler. 35 günde paramı 15 defa şikayet ederek alabildim. Twitterdan 2 şikayet yazdım zor aldım para iadesini. Sorun olmuyor genelde ama olunca da böyle oluyor.

Markalı değil beklentiyi yüksek tutmamak lazım ama 5euro da çanta için iyi
(link)

Spd ayakkabı 35-50 euro arası ve numaralar var
(link)

Böyle bir yarışma var ilgilenen olursa;

AWH9Gxh6HtYQAAAAAElFTkSuQmCC.png

• Beğen
Tepkiler: Tuzlu_Fıstık
Geri