Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

@alper 76
Bu rengi beş dakka önce aldım yorumlar güzel bakalm 5 sterlin kargo ücreti verdim
10386d5ad396dd45a49fa7774562f065.jpg

• Beğen
Tepkiler: alper 76
Scudo
Ancak her numara yok ona göre bakmak lazım bu nedenle ucuz zaten
bir de şu gözğme takıldı continental gatorskin+ shimano RS11 veya 21 + iç lastik + shimano 105 ruble ....hepsi 583TL den başlayan fiyatlarla değişik seçenekler var ona göre artabiliyor

@mehmetsunu hocam 180x75cm ölçü dışında hiçbir ek veri yok. Zaten bu en alt kalite ve fiyatta bir tulum. Yazın kampta festivalde kullanılabilecek bir ürün. Ama dediğim gibi dikdörtgen tasarım olması yaz ve festival zamanları için uygun olmuş.

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
Uygun fiyata düz forma arıyorum. Decathlonda satılan forma gibi olabilir. Renk seçeneği az olduğundan dolayı başka yerlere bakıyorum.

Bisiklet ayakkabısı 50 ₺

(link)

@mehmetsunu ben aldım o tulumlardan. sıfır derece diyor ama antalya nın gecelerinde bile üşüdüğümü hatırlıyorum kampta (sonbahar ilkbahar kamplarında :) biraz üfürükten ama iki tane alırsan üstüste iyi oluyor :)

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
@mervan kızıl

Mervan kızıl teşekkürler. Bu tip uyku tulumu battaniye tipi diye geçiyor ve ben uç iklim şartları dışında mumya tipindense bu tipleri daha rahat buluyorum. üstelik fermuarı aç örtü olarakda kullan. Bende tur için savage marka bir tulumu aldım. 0 dereceye kadar rahat bir uyku sunuyormuş. 1000 gram ağırlığında.

• Beğen
Tepkiler: mervan kızıl
Kask 75TL
(link)
Spiuk marka Merlin den...

Sayfayı kopyaladim ihtiyacı olan bakabilir
(link)

Arkadaşlar bu fiyata kışlık funkier kaçmaz derim
(link)
Boy1.81 kg 76-83 arası M uyar çok kaliteli...
146tl

Bu da 250 civariydi 205 e düşmüş
(link)
Kışlık ikisi de kaliteli ve profesyonel seri jel pedli
1.yi şahsen kullanıyorum tavsiye ederim 2.yi bilmiyorum fiyat düşünce koydum

Ucuz ama kaliteli altura uzun tayt 127 TL
(link)

Pedli ve kaliteli... Kesinlikle dusunulebilir

• Beğen
Tepkiler: firestone
Arkadaşlar tchibo'dan yarın akşam 18:00 a kadar telefon ile verilecek siparişlerde extra %10 indirim var.

• Beğen
Tepkiler: Erkan_007
Böyle bir e-posta geldi arkadaşlar, içeride ne var ne yok bilmiyorum ama işine yarayacaklar olabilir. Vodafone Red kampanyası da vardı ücretsiz kargo ve %10 için, birleşirse tadından yenmeyebilir :)

Bugüne özel %20 İNDİRİM fırsatı için bekleyin!

24 Nisan Pazartesi 19:00'dan 25 Nisan Salı 02:00'ye kadar sepette ekstra %20 indirim fırsatını kaçırmayın!

*%20 İndirim, 19.00-02:00 saatleri arası (link)den yapılan Cafissimo, kahve ve Partner ürünleri dışında, tüm alışverişlerde geçerlidir. Başka kampanyalarla birleştirilemez. %20 indirim "Alışveriş Sepetim" sayfasında sepete otomatik olarak uygulanacaktır.

Keyifli Alışverişler Dileriz
(link) Ekibi

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Zeki
Farklı sitelerde 120-130 Tl fiyatla satılan Selle Royal Ariel sele (link) adresinde 40 TL, stok 1 görünüyor.
Bende bu fiyattan almıştım. Uzun km'ler yapıyorsanız oldukça rahat olduğunu söyleyebilirim. Atletik denen hafif eğik sürüş tarzı için üretilmiş. En son 125 Km yol-arazi karışık turumda kullandım, ölçüleri size uygunsa kaçırmayın derim.

bike_seat_-_ariel_.jpg
162mm x 280mm
460gr Ağırlık

Olculerinin uygunlugunu nasil kontrol edicem? Acaba? Sedona 410 a uyarmi ki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hepsiburada'da hepsiburada satıcılı spor outdoor ürünlerde %15 indirim var.

@sinanarmy Bahsettiğiniz seleyse ben kendi ölçünüzden bahsettim (Kalça kemiklerinin genişliği ile sele genişliği uymalı ağrısız bir sürüş için)
@1dost Decathlon 500 serisi pedli tayt vardı. Ama bu denediğim 4. Sele ve tayta rağmen uyumsuz sele tam bir çile kaynağı :)

@BerkEvren

Urunun olculeri 270 140 mm ortalama sanki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri