Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

@erhandenk hocam ben de decathlondan aldığım boyunlukları kullanıyorum. Hem boynu örttüğünden yanma olayını ense tanığından kurtarıyor.

Scudo
İnanamıyorum ya. Triban 520 yol yarış bisikleti az önce indirime girdi. Ve ben L beden olan son bisikleti tam alıyordum bir anda sistemden mesaj geldi stok bitti diye. Kim benden önce aldı o bisikleti :) üzgünüm.

@rknsycck hocam atı alan uskudari gecti..gercekten cok guzel bir indirimdi..daha olurmu bilinmez.ama olmaz artik. Cok zor.

• Beğen
Tepkiler: CyclistAntalya
:) elime kredi kartımı aldım sipariş sepetine girdim L bedeni seçtim ve ödeme butonuna tıkladım. Tık yok. Stoklar tükendi yazdı :)))

@rknsycck hocam bir iki gün arada girip bakın ben inanıyorum tekrar yenileyecekler indirim stokları

ek olarak şu bayan butiklerindeki gibi instagram hesapları olsa keşke bisikletçiler için yurtdışı alışverişlerini beklemekle kargo sıkıntılarıyla iptalleriyle uğraşmak hiç gelmiyor içimden

• Beğen
@rknsycck benzeri dün gece benim de başıma geldi M bedeni indirime girmiş 4 tane kalmış kredi kartını çıkartana kadar 2 tane kaldı hemen ödemeye geçtim ödedim şükür bitmiş zaten hemen sabahına saat 8 de kargolamışlar depo temizleyecekler heralde bu ne acele

• Beğen
Gene fırsat ötesi vıdı vıdıya bağlanılmış.
Bildirim geliyor,bir bakıyorum uçan kuşlar martılar...
Lütfen konuyu kirletmeyelim.
Sohbetleri özelden yapalım..

Tchibo da bazı ürünler...
Bere 12 TL
(link)
Kar maskesi 19 TL
(link)
Reflektör lu yelek 39tl
ancak bunlar piyasadaki amele yeleginden daha kaliteli.
(link)

S beden bir çok kişiye uyar 1.80 cm 80kg yum S tam oluyor. 90gun iadesi var, dusunulebilir

Hepsiburada outdoor ürünlerinde sepette ek %15 indirim yapıyor. Aksiyon kamerası, termos gibi ürünleri kapsıyor. İlgilenenler için bildirmiş olayım.

• Beğen
Tepkiler: murat serbet
@murat serbet

Ben geçen sefer m10+ almıştım gelen ürün m10wifi çıktı bakmadan kullandım. Sonra iade vs. Gelen ürüne dikkat edin kullanmadan önce, benden bir tavsiye olsun.
*tekrar aldım

@bibisiklet @macabeyi

Antalya Decathlon mağzasında son kalan L beden 520 Triban yarış bisikletini aldım bugün :) Sabah 10 da kapıda bekledim artık.

Bir de indirim linki koyarsak sanırım forum yasaları gereği her şey yolunda olur. Rahat! arkadaşlar.

(link) triban 500 ler indirimde...

• Beğen
Tepkiler: Erkan_007
(link)

Türkiye' de 154 liraya aldığım pedal. spd arayanlar için süper.
Edit: hemen hemen aynı hesaba geliyormuş, kusura bakmayın.

@Mustafa Zeybek
Türkiye den almak daha mantikli sanki [emoji16]140 tl civarına geliyo[emoji16]

(link)

Bu markada bayağı indirim var

@Cako92
Bence ixamio almak daha iyi sanki

Geri