Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

Scudo
@Homer
Ben uzun zaman önce suna benzer bir ürün almıştım. Yol bisikleti için kullanıyorum. Gayet memnunum;

AutoCet 300 PSI Çakmak Girişli Lastik,Top Hava Kompresörü 4201a
(link)

@trainspotting35
Hocam bu saat ölçtüğü verileri samsungun kendi sağlık uygulamasına gönderirmi hoksa illaki onun kendi sağlık uyguşamasımı gerekir

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Bartu Bilgi Benim kullandığım bir ürün değil ancak değişik uygulamalarla da çalışmalı diye düşünüyorum ufak bir internet araması ile bulabilirsiniz sanırım. Yardımcı olamadığım için kusura bakmayın.

@Üye Adı

Sadece Steam'de 300 adetten fazla oyunum var. Bu kadar fazla ingiliz propagandası yapılan başka bir oyun, Homefront'tur herhalde... Para vermeye değmez. ;) (Şahsi görüşüm.)

(link)

upload_2017-4-6_9-29-11.png

@Bartu Bilgi malesef kendi uygulamasına veri gönderiyor. farklı destekleyen uygulamalar da var bildiğim kadarıyla. Ama ben şahsen çok araştırmadım.

@Kerem Groims

steamde benimde saymadığım kadar çok oyunum var yalnız en iyi propagandayı steam harici bir oyunda ruslar yapıyor wargamesin world of tanks oyununda rus propagandası başka hiç bir oyunda olmadığı kadar fazla :cool: şu anda hatta içimden sovyet marşını söylüyorum :acpsnr:

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06

Bir ara bu bisikleti ciddi ciddi düşünmüştüm. Halada her nedense çok hoşuma gider.
21 Vitesli Sram 3.0 14Kiloyu geçen bir ağırlığı var. Kullanıcı yorumları genel olarak olumlu.
18 Eylül 2016 tarihinde panoya not almışım ve fiyatı 629.99TLmiş.
Şuan satış fiyatı 499.99TL

(link)

orginal.png

tg_cbbf92e4b6354f94b9d6f4a340547c35.jpg
Arkadaşlar merhaba resimdeki 700 btwin kask altı beresini yakın zamanda herhangi bir decathlon da gördünüz mü?

@erhandenk
Ben aliexpressden aldım

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

(link)

14euro..kullanan varsa ilgilenebilir

tipi biraz gıcık XS bir uzun tayt ancak 31euro..
(link)

@Taxonera

Satın aldığınız ürünün linkini özelden gönderebilir misin?

Geri