Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

(link)

ucuz lastik...14euro... kullanmadım bilmiyorum sadece ucuzlugu ilgimi çekti

Scudo
@Kerem Groims
Sorun ne

illa da karbon suluk kafesim olsun çok da param vr diyen varsa ahan da karbon kafes
(link)
31 euro

Seneye yatırım çamurluğum olsun diyenlere...
(link)
20euro

Bu bayağı iyi fiyat... ihtiyacı olan kaçırmasın
(link)
funkier winter tayt

şu anda her beden var. Ben 1.80 boy 76-80 kg arası M tam oluyor...tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
wiggle continental 700x28'' aldım arkadaşlar hem de 10 tane. Sizde alın TR de 35 lira burada 3 dolar :D

(link)

Sensa yı oek bilmem ama carbon, ultegra vites sistemli bisiklet için fiyatı baya iyi gibi geldi bana

@Oktay O.

İlk bakışta fiyat iyi gibi gözüküyor fakat vergi ve kargo eklenince TL olarak bisiklet 6.200 TL maal oluyor. O fiyata TR'den güzel bisikletler alınabilinir.

Bike Chain Wear Indicator Bicycle Repair Tools for Chain Checker Kits Compatible with all chains Steel Tool Kit
(link)
(from AliExpress Android)

Zincir uzunluk kontrol cetveli

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Digital LCD Car Tire Tyre Air Pressure Gauge Meter Manometer Barometers Tester Diagnostic Tools For Auto Car Motorcycle Wheel
(link)
(from AliExpress Android)

Lastik basınç kontrolü

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar, uygun yol bisikleti için sele altı heybe (tur çantası) arıyorum. Gören eden bilen varsa, paylaşırsa çok sevinirim.

@trainspotting35 bu aklımda, birde bunun 1 boy büyükleri var, bir boy daha uzun.. Bu biraz minik kalacak gibi turlarda..

@Volks (link) konudan kovulmadan bu çantayı da biliyorsunuzdur büyük ihtimalle.

• Beğen
Tepkiler: Volks
@trainspotting35 hocam apidura çanta boyutlarıyla clearance orantılı. boyut büyüklüğü sele yüksekliğine bağlı olması nedeniyle sanırım kullanıcı sele ayarları çanta boyutlarını belirliyor.

@Bahadır ÖZEL

evet benzerini kayseri zirve bisiklette gördüm ve hoşuma gitti. Yol bisikleti için gideri var.

Geri