Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

@ayz0067
Ben 100 tl ye almıştım.
İç astarı yok düşük değerde nefes alıyor rüzgarı kesiyor fiyatına göre iyi bence

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@ayz0067 Eyvallah aldım ben de bir tane, çok büyük beklentim yok bahar aylarında işime yarasa yeter :)

-------------------------------------------

hepsiburada.com'da outdoor ürünlerinde (gözlük vs.) %21 indirim ve kargo bedava

• Beğen
Tepkiler: ayz0067
@Togursamsun
Boy 188 85kg l/xl aldım ben
Satıcıda l diye bir beden yok sadece s/m ve l/xl var yoksa bende l almıştım.
Kollar büyük ihtimal uzun gelir. Bence s/m daha uygun en kötü ihtimal iade edersiniz.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aliexpresste arkadaş davetiyle 5 dolarlık kupon veriyor.
Mobilde geçerli davet ve kupon olayı.
6 dolarlık alışveriş şart.
1 dolara 6 dolarlık ürün alacaksınız kısaca.
Bir diğer şartta 6 dolarlık ürünün aynı mağazadan olması :D

Edit: Ben felç geçireceğim arkadaşlar , 1.5 saattir ürün arıyorum ne alsam diye. Bedava olunca kıymete bindi :D :D :D

@Owlknife hayir her seyi telefondan yapmaniz lazim.
Her mail adresine 1 defa alinabiliyor.
Aliexpress uygulamasini silmeniz ve o davetle gelen uygulamayi playstore ye baglanip yuklemeniz gerekiyor.
Onun disinda KARTINIZIN ORJINALINI KULLANMAYINIZ. SANAL KART ACIN ARKADASLAR.
Hesap bilgileriniz calinabiliyor dikkat edin.

Arkadaşlar Decathlonda 500 serisi kasklar indirimde. Alacak olanlar kaçırmasın derim, gayet sağlam duruyorlar :D

(link)

(link)

Bu da kadın kaskı.

(link)

Merhaba,

Decathlon'da Sigma BC 8,12 ATS (kablosuz KM saati) 60 TL dusmus! Ancak online satış gozukmuyor. Eger bulundugunuz bolgedeki magazada reyonda varsa seri sonu olarak veriyorlar sanirim. Hic aklimda yokken gorunce dayanamadim aldim :)
Eski saatim kabloluydu ve kablosunda epeydir sıkıntı vardi. Bir sebepte o aslinda :p

bikecomputer.jpg

@yusufgs3625
Ben Bodrum magazada buldum. Seri sonu ibaresi ile son kalan birkac urunu koymuslardi...
Online da stok gozukmedigi icin, reyonunda kalan tum magazalar ayni uygulamaya gecmis olabilir diye bahsedeyim dedim...

@suat akman
iş çıkışı metrocitye uğrayayım bende bir de indirimsiz fiyatı ne kadardı normalde?

@R A piyasada 140 - 160 TL arasi geziyor halihazirda...

Benim gordugum en uygun fiyat hepsiburada.com 126 TL beyaz satiyor. Gerisi 150 TL ve uzeri gibi...

@suat akman
bir uğrayayım yeni bisiklet aldım km saatine ihtiyacım vardı böyle uygun fiyata

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Sigma BC 8.12 Kablolu sayaç fiyatı araştırırken denk geldim, sanırım bu bir fırsat.

(link)

sigma.png

Hepsiburada outdoor ürünlerinde çok güzel indirimler yapmış. Yol bisikletime uygun bir bagaj ve çantayı kaptım hemen :)

Geri