Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

hepsiburada.com da spor kategorisinde %15 indirim var. Örneğin bianchi folding
(link)

Scudo
Lapierre bisikletlere güzel indirim oluyor. Sensium 500 1.200 tl indirim oluyor.

(link)

Not: Lapierre kendi sitesinde 7.200 bisiklet.

Uyku tulumu arayanlar için de güzel fırsatlar var. Ben bu ürünü aldım. 157 ye geliyor sepette. Piyasada 300 den aşağı yok.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
Decathlon seri sonunda 700 kasklar 110 liraya dusmus. Fosforlu yesilin birini kaptim aninda :D
Uzun zamandir o renk bi kask ariyordum super oldu :harika:

(link)

(link)

Az önce şöyle bir mail aldım. Bekleyelim bakalım belki işimize yarayacak bikaç ürün çıkar.

qbjGV3.jpg

Yuzuklerin Efendisi 3 cilt 67 lira. Almak ,okumak isteyen varsa cok iyi fiyat ki okumanizi siddetle tavsiye ederim
(link)

Tchibo'daki indirimlerden özelikle bizleri ilgilendirenleri paylaşıyorum. Giyim ürünlerinde genelde küçük bedenler kalmış.

Performansını merak ettiğim ürünler bisiklet ise iç çamaşırı ile şortu.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Bayan arkadaşlar için..fiyat iyi üstelik bedenler de var...
27:TL nedir yaw!!! üstelik ALTURA
(link)

ERKEK arkadaşlar için M ve L yok ama diğer bedenler var
82TL süper fiyat ALTURA tayt
(link)

Çoook L ve XL arkadaşlar da şunlara baksın
(link)

(link)
14Tl iyi eğer bir şeyler alınacaksa yanına atılabilir.20Tl kargo ve bu zamanalrdaki vergi ile anlamsız ancak pakede dahil etmek için iyi fiyat

Öğrenci ve YOL kullanan arkadaşarlar şiddetle tavsiye edeceğim lamba önerisi....
orjinali 60TL (tamam güzel 1 senedir kullanıyorum ama pahalı...)
(link)

bu da aynısının çakması 15Tl falan yapıyor 4,5 $
(link)

Arkadaş tchibo henüz indirim ürünlerini yüklerken bitti resmen ya. Ama s, xs yada xl bedendeki arkadaşlar için hala bulunan ürünler var ve iyi indirimler var gerçekten

Tchibo ürünleri decathlon un 900 serisinden daha kaliteli arkadaşlar buna göre hareket edin ama heriflerde 3D ödeme olmadığından artık alışveriş yapamıyoruz.

Tam olarak fırsatmı emin olamadım ama havale ile tanesi 115 tl uygun geldi.
(link)

@ysf.ozt Yurtdışında 98 tl fiyat tr ye göre iyi ama 38c modeli 18 dolar 32 side 20 dolar diğerlerini düşünen alabilir.

Bu arada dün merlinden Jant seti alayım dedim ancak turkiyeye bu ürün gönderilmemektedir uyarısı ile karşılaştım.

@yasarilker Evet bisikletlerde de aynı durum söz konusu. Artık Merlin, nasıl bir Türk müşterileriyle karşılaştıysa adamlar bezmiş, çok asap bozucu bir durum. (Bu durumda emeği geçen kim varsa, . ona sevgi ve saygımı asla sunmuyorum.)

Geri