Scudo Sports

Fırsat Reyonu

Normal fiyatı 100 TL civarı olân bir ürün
80f404a3b199b40d7e127fa46ce2f6ba.jpg

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@emrahozkan vestel'in şöyle bi blender'ı var hem daha ucuz hem de "yanında götür" tarzında sızdırmaz kapaklı oldukça pratik :)

(link)

bu da detaylı videosu

(link) rüzgarlık niyetiyle eşofman üstü almak isteyen varsa 20 TL indirim yapmışlar. Malum havalar soğumaya başlar 2 aya.

Bu paraya değip değmeyeceğini ürünü mağazada deneyip, kalitesini kontrol ettikten sonra almak daha yararlı olacaktır.

Arkadaşlar fotosunu çekmeyi unuttum ( ama netten aynı fotoyu ekliyorum) exuma çatalca şubesinde
88 tl ihtiyacım olsa kesin alırdım

IMG_0440.PNG

@Deniz A

Çok güzelmiş gerçekten. Tamda benim renklerime uygun. Paylaşımınız için teşekkürler. Almam lazım bunu İnşaAllah. Etkinliklerine katılmıştım. O etkinlikle çokta iyi arkadaşlıklar edindim. ALLAH(C.C.) razı olsun hepsinden çok iyi insanlar. Çatalca daki yerlerini biliyorum velhasıl. Ordan başka bir yerde bulamayız heralde değil mi ?

(link)

Bence iyi bir fiyat bi bakın isterseniz :harika:

%31 indirimli jant seti.
Kullanıcı yorumları da genelde oldukça olumlu.
Aramızda daha önce kullanan varsa yorumlarını almak isterim. ;)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Groims
Acaba banada bir ucuz kamp çadırı önerisinde bulunurmusunuz tek kişilik küçük bir şeyde olur

(link)
1145421_620x410.jpg
Paylaşacak en uygun yer burası diye düşündüm. Aksiyon kameralar için bisiklet gidon aparatı. 360 derece dönebilmesi ve kılıfsız kullanılabilmesi beni mest etti. Çok memnunum, Bizde olsa 50-60 tl çekerler fiyatı 3.86$ sadece.

@televole2Ben aldım. Normal handycam bağladım. Ama fps den dolayı çok titreşim yaptı

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri