Tchibo pompa 40 lira oldu lastiği şişirmek için arkadaşa gidiyordum (onda aynısı var) 2-3 yıldır sorunsuz kullanıyoruz yalnız yüksek basınç için uygun değil ayrıca basınç göstergesi sonradan çok sağlıklı olmuyor. Güzel bir pompa alana kadar mtb lastikleri için evde bulunsun diye aldım.
*Tchibo ufak pompa ya benimki bozuktu yada gerçekten kötü üründü.
Sele de 30 lira olmuş, galiba eski jelli selelerden.. 4-5 yıldır sorunsuz kullanıyoruz, fiyatına göre çok iyi.
Ek olarak fırça seti de aldım çünkü fotoğraflarda güzel gözüktü, çinden al getir bu tarz ürün bu fiyata gelmez gibi.
Her ne kadar pahalı görünse de meraklısı için değerlendirilebilir bir fırsat. Kargosu, vergisi 250 TL ye gelir. Kendim aldım bekliyorum, vergi çıkıp çıkmaması şans işi. Bu arada selenin ölçüleri 145x275 mm, düşünen bunu dikkate alsın.
Resmini bulamadım ama şöyle tarif edeyim.Nefes alan kumaş dan ,lacivert gibi bir renk omuzlarında fosforlu sarı yada yeşil gibi desen olan T-shirt. Arkasında fermuarlı büyük bir cep var (büyük ihtimal koşucular için tasarlanmış ama farketmez) çok hafif,kısa kollu fiyat 19 TL. LCW de ,dün gördüm şortuyla beraber aldım (şort 19 TL. içine rahatlıkla pedli tayt giyilebilir) yolunuz düşerse bakın derim.
n11'den aşağıdaki modeller için kullanılabilir 1 adet %15'lik indirim çekim var. Kupon kodunu sadece aşağıdaki modellerde kullanabilirsiniz. İhityacı olan kişiye verebilirim kodu.