Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

Dogum gunum sebebiyle Lidyana ve Tchibo indirim kodu gonderdi. Tchiboda yuzde 15, Lidyanada 100 lira ve ustune 25 lira indirim kodum var. Mesaj gonderip isteyen arkadasa atabilirim.

Çok iyi fiyatı, Çinden bile ucuza gelmiş :D Alacak arkadaşlara tavsiye ederim ürünü
(link)

Scudo
Merhaba arkadaşlar,
Tchibo’da 2 gün önce farkedip anında sipariş verdiğim (Kargo dahil 54.40₺) omuz ve bisiklet çantam an itibariyle elime ulaştı. Ürün gayet kaliteli, %100 polyester, su geçirmez, bagaja monte edilebilen özelliği sayesinde kısa turlarda da işe yarayacağını düşünüyorum.0A842C49-E501-41C8-996C-B092EEE333C6.jpeg

F4FBD4AA-B067-4BFE-9334-68A85289B36E.jpeg

Sokak hayvanlarına bakan arkadaşlar var ise hepsiburada'da sepette yüzde 20 indirim var.
Kediler için 2 seferdir şu mamayı alıyorum, beğenerek yiyorlar. (link)
Şuan indirimle 15 kilosu 50 liraya düşmüş durumda. Alıp sokağınızdaki kedicikleri besleyebilirsiniz.

@BeyogluLions

416,90 Euro diye okuyorum, ben mi yanlış bir yere bakıyorum. Masraflar dahil 2000 TL biraz geçer gibi. Türkiye fiyatı Garmin TR de 2350 TL.

• Beğen
Tepkiler: Saru
@MuratHan

(yurtdışı alışverişi övme fırsatını kaçırmayayım) %18 VAT (onların kdv'si) çıkınca 350 euro'ya düşüyor, 63 euro ithalat ücreti depozitosu, 413 euro 40 cent toplam ödeyeceğiniz ve kapınıza kadar gelmesinin fiyatı. 1700 TL. (1370 nasıl çıkmış anlamadım, ama 2000'in de aşağısında kalıyor)

@MuratHan aynı şeyi ben de düşündüm fakat kartımdan çekilen tutar bu şekilde... Ürün cuma günü geldiğinde hem ürün fotoğrafını hem de fiş fotoğrafını paylaşmaya çalışacağım.

• Beğen
Tepkiler: MuratHan
Bike24 'de bazı 7 Protection marka Full Face kasklarda indirim yapmışlar, 53.99 euro ya alabiliyorsunuz. Kafa bedeniniz Large veya XLarge olması lazım tabii. İhtiyaç varsa, kafa da uyuyorsa , kaçmaz ! :)

(link)

kask1.jpg

Planetx'te birçok üründe sepette PRAUTUMN1720 kodu ile %20 indirim var. 24 eylül'e kadar.

20% Off 2 Great Autumn/Winter Bikes All Clothing, Tyres, Tubes, Tools & Workshop, Lights, Eyewear & Trainers and Rollers (Excludes Tubular Tyres & Bundles) Until 24/09

• Beğen
Tepkiler: Ozan k. ve Groims
(link)

İhtiyacı olan kaçırmasın hem su geçirmez,hem gidon çantası,hem de omuz askısıyla gündelik hayatta kullanabileceğiniz bir çanta.

(link)

Arkadaşlar bu ürün %40 indirime girmiş. Biraz ağır olmasına rağmen çok kullanışlı ve güzel bir ürün tavsiye ederim bu fiyata kaçmaz.

• Beğen
Tepkiler: bulutdenis
(link)

"Rüzgar ve su geçirmeyen yağmurluk,
motosiklet giysilerinin üzerine giymek için idealdir ve su basıncına dayanıklıdır.
Hava geçirir, vücut nemini dışarı aktarır ve dengeli vücut ısısı sağlar."

Bisiklet kullanırken de giyilebilir, indirim oranı cazip %60 - 49.95 TL

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
2" LCD Screen V3 4K 16MP FHD WiFi Action Sports Camera

Allwinner V3 / Sony IMX179 / 1080P Full HD / 4X Zoom / Waterproof 30m / 170° Wide Angle Lens / Support Time Lapse Slow Motion Drama Photo

(link)
Şu an indirimde 23 dolar gibi bir fiyata ancak aparatları yok. Su geçirmez kabı ve kamera var. Gerçekten 4k çekiyorsa fiyatı uygun geldi. (Bir zamanlar bakmıştım şu an piyasası nedir bilmiyorum.) A101 den piranha almıştım 90 liraya aynı fiyata geliyor ama onun aparatları da vardı belki onlar para ediyordur.

(link)
Burada da 1080p30fps çeken versiyonu var 20 dolara, aparatları ile beraber satılıyor.

erdoğanlarda brooks b17 indirime girmiş (340 dele). düşünenler kapanabilir
(link)

kişisel sorum : o kadar efsanevi birşey mi bu ya, aklım almıyor seleye istenen rakamı o_O (cevabı özelden alabilirim)

• Beğen
Tepkiler: haldun31
hepsiburada da delta markalı ürünlerde sepette %25 indirim yapmışlar ve kargo bedava. Ağırlık eldivenlerini bisiklet sürerken de kullanılabilir. 14/15 tl gibi bir fiyata iş görür bir eldiven değerlendirilebilir : )

(link)

B'twin 10 °C - 20 °C arası ideal bisiklet içliği 9.90 TL. Dün akşam decathlon mağazasından satın aldım. Malesef internet mağazasında gözükmüyor. İlgilenen arkadaşlar bizzat mağazaya giderek satın alabilirler.

Dosyalar

• Capture+_2017-09-26-12-58-39-1.png
    Capture+_2017-09-26-12-58-39-1.png
    6,7 KB · Okunma: 205
Geri