Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

@K-Pax
İlanları ben de gördüm ve ufak bir araştırma yaptım. Google map'de böyle bir yer var.

Donanım haberde şöyle bir link gördüm. İyi diyen de var, kötü diyen de...

(link)

• Beğen
Tepkiler: K-Pax
Scudo
wiggle vites grubu seti. Shimano 6800 ultegra yarı fiyatından da aşağıda yalnış görmüyor isem !..

(link)

Gran Fondo Çeşme'de Carraro takımının giymesi için hazırlanan formayı seçmek amacıyla anket tarzı bir şey varmış. 3 talihli de bu formalardan kazanacakmış. Linki şuraya bırakıyorum.
(link)
Bir de n11'den 300 TL ve üzeri alışverişe 40 TL indirim kuponum var isteyen ile iletişime geçebiliriz.(11.11.17'de son buluyormuş)

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@K-Pax teşekürler paylaştığınız için mosso 735 105 alcaktım. İlanı görüp scott s 10 aldık. Daha elime ulaşmadı teşekkür etmek istedim ;)

Benim N11 hesabında da 750 lira ve üzerine 75 lira indirim kodu var. Kullanmak isteyen arkadaşa yardımcı olunur.

(link)
Plus Plf1K lamba 55 tl
Marka :
Model :
Teknolojisi :
Batarya :
Pil Şarj Süresi :
Su Geçirmez :
Ek Parçalar :
Montaj:
PAKET İÇERİĞİ :

PLUS
PLF1K-2107
CREE XM T6 LED / 3.7 V - 2400 mAh
1860 Lityum Batarya
Ortalama 4 Saat
Evet
1 Adet USB Şarj Kablosu Pakete dahildir.
Aletsiz Kolay Montaj Aparatı
1 Adet PLUS PLF1K-2107 USB Şarjlı Ön Far, USB Şarj Kablosu, Gidon Aparatı

Bir konuya dikkat çekmek istiyorum. İkinci el sitelerinde bayii ilanı bile olsa indirim olup olmadığı belli değildir. Kurumsal firmaların sitelerinde, mağazalarında, yine küçük mağazalarda denk geldiğiniz indirimleri paylaşırsanız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

Ülkemizde ...burada sitesinde bile 1 gün içinde indirimde olan bir bisikletin fiyatı artıp ertesi gün yine indirime girebiliyor. Yani sağlıklı bir indirim bilgisi değil malum siteler, kanaatimce.

upload_2017-10-13_11-13-39.png

(link)

Galatasaraylı arkadaşlar çift taraflı Nike mont trendyolda indirimli ve kargo bedava
sepete eklediğinizde 80 tlye düşüyor.

(link)

nike-core-padded-gs-jkt-original-big.jpg

İlk kez spd alacaklar için CLICK'R teknolojili shimano pd t 400 120 lira. Kendim de kullanıyorum öneririm

(link)

@Mustafa Zeybek
Saçma bir soru olacak belki ama, çift olarak mı satılıyor, yoksa 2 tane mi sipariş vermek lazım?

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@cem_filiz
Çift :D başka sorunuz olursa özelden alayım.

Bisiklet temizlemek için güzel bir ürüne benziyor. Paslanmaları önlediği yazıyor açıklamada. Hepsiburadada satılıyor.
rJ34la.png

İnternetten yaptığım bir alışverişte kargonun içinden bu hediye çeki çıktı. Ben kullanmayacağım. Hediye çekinin önlü arkalı fotografını paylaşıyorum ihtiyacı olan kullanabilir. Ayrıca kullanan, kullandıktan sonra yazarsa iyi olur, diğer kullanmak isteyenler mağdur olmasın :) photo6021763875680136164.jpg photo6021763875680136165.jpg

Daha önce beyazı verilmişti bende kargo dahil 121 tl ye aldım...
(link)
722-500x500.jpg

• Beğen
Tepkiler: Cem Tunç
Geri