Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

Scudo
@Denizcagan hocam sağol ben de shimano rs11 jant seti aldım sayende. Fiyat değişmeden 9 taksit olması da çok iyi oldu. 2.eli bu fiyatlara yakındı. Btwin rüzgar geçirmeyen ceket gibi bir fırsat daha yakalasak iyi olur.

(link) 2017 ve daha önceki yıllara ait bisikletlerde sepette %15 kampanyası başlattı. Havale ödeme yöntemi ile birlikte değerlendirildiğinde %23 gibi güzel bir indirim ortaya çıkıyor.

@televole2 Bu ürünü şahsen kullanan birisi olarak söylüyorum; eğer engebeli yerler en basitinden arnavut kaldırımı varsa çevrenizde kırılıp düşmesi kuvvetle muhtemel haberiniz olsun..

@Denizcagan Zam İndirimi desek yanlış olmaz

@K-Pax
(link)
Aktif pedal da bu fiyattı en uygunu yine erdoğanlardaydı piyasayı canlandırmak adına fiyatları yükselttiler indirim uygulanıyormuş gibi gösterip tekrar aynı fiyata sattılar her üründe bu geçerli değil tabiki
Burada demek istediğim zaten aynı fiyattı örnek vermem gerekirse Perşembe günü baktığım En ucuz katlanır bisiklet havale fiyatı 1350 tl idi şuan 1750 tl civarında zam indirimi Budur

@specific @specific

Paylaşımınız sayesinde bisiklet almak isteyen maddi durumu iyi olmayan bir arkadaşımıza bu bisikleti önerdim. Dün almışlar bisikleti. Burada görmesem haberimiz olmayacaktı. Teşekkürler çok makbule geçti. "Fırsat reyonu" çok verimli bir konu. Paylaşımda bulunan herkese teşekkürler.

@enes_vl
Çoğu insanın burun kıvırdığı bir bisikletti, ancak kendim de ağır bir bisiklet kullandığımdan ve bir sıkıntı yaratmayacağını düşündüğümden dolayı, donanımhaber'de görüp buraya taşımak istedim. Hayırlısı olsun.

• Beğen
Tepkiler: münferit vagon
Alıntıyı okuyun lütfen. Bu son uyarıdır. Sonrakinde uyarmayacağım, uymayanların başlığa yazmasını engelleyeceğim haberiniz olsun.

@Serkan Mıstınoğlu

Sram Pg-820 Mtb Rublesi 8V 22 lira kargo ücreti yok. Çok çok uygun. Yedek parça niyetine bile alınır.
(link)

(link)

Makara sistemli fiberglas enjekte naylon tabanlı ayakkabı 380 liraya geliyo. Makaraya çok ihtiyacım olduğu için hemen aldım. Bakalım nasıl bişey gelcek.

@Cem cm

Şurda renk alternatifiyle daha uygun.
(link)

swissstop flash pro bxp fiyatı oldukça uygun ama ürün tarihi 2013 olduğundan sanırım.
4 yıllık olan malzemenin verimi düşer mi sizde?

(link)

@volkan ismail
41 42 43 44 ve 45 numara giymeyenler ve vergi + kargo ödememeyi düşünenler için evet :)

Tchibo'da Alman malı gayet şık bir otomatik saat var altın kaplamalı, güzel fiyat. Ayrıca %15 doğum günü indirimini üzerinden 3 buçuk ay geçmesine rağmen kullanabildim. 170 liraya geldi.
(link)

otomatik-kol-saati.jpg

• Beğen
Tepkiler: Groims ve Eroseros
Geri