Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

teknostore da mübarek cuma indirimi ile banggood fiyatına taksitli güneş paneliniz olabilir.
(link)

Scudo
Lidyana sitesinin outlet bölümünde numarası az kalmış ürünlerde ayağınıza uygun model bulabilirseniz epey indirim var, bir de üzerine yeni üye indirimi 20 tl gelince daha da güzel oluyor. Az önce Nike Vomero 12 modelini 135 tl ye aldım, en dip fiyat 350 tl iken bence güzel bir alışveriş oldu.

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
Merhaba n11'deki RAM mağazasında kasklarda iyi indirimler var, 170 tl olarak gördüğüm lazer cyclone modeline göre 108 tlye kadar düşmüş..

erdoğanlar bisiklette şehir bisikleti olarak 2 bin bandında Whistle Nakoda Bisiklet kalmış 1885 TL indirimli fiyatı.claris setli. eder mi bilemedim. Btwin de soralı.

@Mustafa Zeybek
Satıldığı ekonomi sınıfı zincir market ve etiket fiyatı nedeniyle soru işaretleri uyanabilir ama, ne olursa olsun pamuklu ya da ter üreten diğer kıyafetler yerine giymek daha iyi olacaktır. Tchibo'da satılan bu özelliklerde mont ve pantolonlardan giyiyorum, fiyatları daha yüksek ama kışın bisiklete binip de ciğerlerinizden olmak istemiyorsanız terleme ve rüzgara maruz kalma sorununu kesinlikle çözmek gerekiyor.

Bu modern kıyafetlerin bir diğer alternatifi de yünlüler (muhtemelen daha sağlıklılar) ama yünden üretilmiş içlik, çorap, pantolon, kazak da çok pahalı. Bulabiliyorsanız giyin.

Oakley gözlüklerde %50 indirim var. Jawbreaker aldım. Yakismazsa iade edeceğim.

(link)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
(link)

ön ve arka ışık 15 lira.

ARKADAŞLAR; ÜRÜNDEN BENDE ALDIM AMA 3575 KERE YAZILDI BURADA SADECE FIRSAT LİNKLERİ PAYLAŞIN. ÜRÜNLERLE İLGİLİ YORUMLARINIZI BAŞKA YERDE DİLE GETİRİN.

bime bugün gelen softshel kumaşlı bu montu tavsiye ederim. markası castelli falan olsa 400tl den aşağı alamazsınız. tabiki kesimi castelli kadar iyi olmasa da bu fiyata kaçmaz. bu kumaş rügar ve su geçirmez olduğu için bisiklet kıyafetlerinde de kullanılıyor

(link)

291_buyuk_330x280_softshell.png

Bugun Ankamall Decathlonda gordugum indirimli iki urun.
1.si 100 pedal, 1 senedir kullaniyorum kesinlikle oneririm. 75 liraya dusmus bedava o paraya.
2.si 500 tayt, 60 liraya dusmus suan.

(link)
Şimdiye kadar gördüğüm en ucuz ultegra setli bisiklet sanırım ....

Geri