Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

Scudo
Bugün ve yarın Amazon Prime günleri var. Biraz göz attım genel olarak indirimler fena değil. İhtiyacınız olan şeyler varsa bir bakın derim. Diş fırçası başlığı, powerbank, pil gibi temel ihtiyaç ürünleri de var indirimde. Aşağıdaki telefon tutucu da güzele benziyor.

1624257516038.png

Sabah çok daha uygun fiyatlı idi, hemen zamladılar. Aldım ve memnun bir șekilde kullanıyorum. 🙃

Screenshot_20210621-175955.png

Kulaklık araştırıyorum bir süredir. Aşağıdaki ürüne denk geldim. Bilindik Çin menşeili bir markanın yeni ürünü. Bugüne özel fiyat 62 dolar denildi. Dün akşamki eski fiyatındayken satış miktarı 6 iken şuanda 143 olmuş. Fırsat olduğunu sanıyorum ama ses konusunda tecrübeli arkadaşlar ürünü yorumlayabilirlerse de emin oluruz.

(link)

(link)

Daha uygun, daha kaliteli bulamazsınız. Kargo dahil üstelik.
(link)

Belki biri böyle birşey arıyordur.

(link)
Koçtaş'ta 2 kişilik çadır indirime girmiş. Yazın kısa kamplı turlarda idare edebilecek çadır arayanlara duyurulur.

Wiggle'da bir indirim hali mevcut ancak şu ürün bence burda paylaşmaya değer. Iki kıştır kullandığım ve 4-5 dereceye kadar üşüme problemi yaşamadığım bir tayt. Ayrıca ped kısmı da oldukça rahat. Bence bu fiyata oldukça performanslı bir ürün:

(link)

(link)
Kasklarda güzel indirimler var. Bence kaçırılmamalı.

NOT: Kaskların üretim tarihine dikkat ederek sipariş verin zira bazılarının üretim tarihi 7-8 yıl önceymiş. Uyarısından dolayı @Cambaz'a teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Pastel gri/ Neon açık mavi rengi ile Kırmızı renginde 60TL indirim var.
(link)

Wiggle'da Vittoria Rubino Pro'nun 28 mm modelinin fiyatı düşmüş. 25 mm'den çok memnun biri olarak, yedek lastik olarak aklımı çelmiyor değil.

(link)

Eğer şimdiden kışa hazırlık yapıp bacak ısıtıcı almak isteyen varsa ben bu üründen aldım. Bir çift geliyor ve eski btwin üretiminden. 30 tl ve kargo bedava kesinlikle tavsiye ederim.

(link)

Screenshot_20210824_150902.jpgScreenshot_20210824_164535.jpgScreenshot_20210824_164513.jpgScreenshot_20210824_164447.jpg

Son düzenleme:
Geri