Scudo Sports

Fırsat Reyonu

Yukarda da yazılmış. Wiggle'da dhb ürünlerinde ciddili indirim var. Eğer ayakkabı düşünen varsa
(link)
(link)
fiyat performans olarak oldukça güzel görünüyor.

(Birileri alsın, incelemesini yazsın ki Black Friday'de tekrar indirime girerse atlayalım :D )

Scudo
Izmir hilltown decathlonda askısız taytlarda güzel indirim var. Ihtiyaci olan kaçırmasın derim.

(link)

Taksiyle yolculuk yapmaya gerek yok, bayrak için çağırılacakmış, ücretsiz bayrak gelecek kapımıza.

Sadece Ankara ve İstanbul.

Direkt bisiklet ile ilgili değil ancak ihtiyacı olan arkadaşlar için piyasa fiyatına göre çok uygun iki ürün önermek istedim.
Kışın yazlıkları, yazın kışlıkları almayı adet haline getirmiş birisi olarak bu sandeletleri hem eşime hem kendime aldım. Oldukça kaliteli ve rahat. Hatta eşimin sandelet çok şık. Sandalet ihtiyacı olanlar değerlendirebilirler. Piyasanın neredeyse yarı fiyatına.

(link)

(link)

Zincir için değil ama her eve lazım..
(link)
Ekonomi biraz daha kötüleşirse artık kullanılmış atık yağlarla zincir yağlamaya gidebilir gariban bisikletçi.

(link)
Konu dağılmasın. Bu lastikler indirimde ve almayı düşünüyorum. Fiyatı da gayet uygun.

(link)

Güzel bir gözlük seti. İndirim kodu ile güzel bir fiyata geliyor. Ben değerlendirdim.

Geri