Scudo Sports

Fırsat Reyonu

@DDŞ normal bildigimiz cadir denedim buyukte iki kisilik ama bir kisi icin oldukca iyi iki kisi zor sigar tahminimce

• Beğen
Tepkiler: DDŞ
Scudo
@Furkan TK
Oha ciddi iyi fiyatmis karbon cube 105li setle 4300tl. Şeytan diyor SAT bisikleti...

Arkadaşlar bir önceki iletimde sizlere wiggle.com dan birkaç güne kadar sipariş vereceğimi ve isteyen olursa birkaç parça onun için de getirtebileceğimi söylemiştim. Siparişi verdim ve malesef kimseye yardımcı olamadım. :(:agla: Kaçıranlar şansına küssün demicem :D ve yeni bir fırsatı size sunucam. :D wiggle.com dan yaptığım alışveriş sonunda bana e-mail ile 100 pounda 10 pound indirim kodu gelmiş. Bir kişiye bu şifreyi vericem. Bu kişi bu başlık altında yazdığım bu yazıyı alıntılayıp "Şifreyi istiyorum" diyen ilk kişi olsun. Böylece herkesin gözü önünde vermiş olurum. Unutmayın şifre 31 temmuz 2016 ya kadar geçerli. lütfen alışveriş yaparım diyen değil de alışveriş yapacak olan kişiler istesin. hatta yaptığı alışverişin ekran görüntüsünü buradan paylaşırsa süper olur. boşuna şifreyi yakmayalım.

Su an telefonda oldugum icin link atamiyorum merlin cyclesta CONTINENTAL 4000 S II çifti 200tl +20 tl kargo var yol bisikletçileri icin kaçırılmaması gereken mükemmel bir teklif

• Beğen
Tepkiler: olympos
@berktx
Uzun süredir obfiyata satıyorlar geçen ay iç lastikler dahil 225 tl ye aldik

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@tanchu iç lastikler hala dahil hocam param olsa düşünmeden alırdım

Paylaşıldı mı bilmiyorum, ihtiyacı olanlar düşünebilir.

Philips SHQ3305WS Kulakiçi Mikrofonlu Spor Kulaklık

(link)

Arkadaslar, N11 uzerinde bisikletsepeti magazasinda yuzde 20 indirim var. 1000 tl ye kadar denedim indirim oluyor herkes de var mi bilmiyorum ama sadik musteri falan yaziyor kuponda.

Yoksa kullanmak isteyen benim hesabimdan kullanabilir, benim ihtiyacim yok.

• Beğen
Tepkiler: olympos ve DDŞ
Suunto ambit3 wiggle da çok iyi.... ilgilenen arkadaşlara duyurulur...
(link)

Kışlık ihtiyacı olana marmara forumda 1 adet m beden 89 TL idi.
(link)
Diğerleri hala 239 tl gözüküyor ama kasada ne çıkar bilemem.(Fırsat reyonunda)

• Beğen
Tepkiler: Gixxer
(link) ihtiyacı olanlar için güzel bir fırsat
2 tane 4 kişilik çadır ,2 tane mat,3 tane fener 59,9 Tl ye geliyor. Kampanyalar kısmına basarsanız karida ürünlerde bir alana bir bedeva,outdoor ürünlerde fener hediyesi var. Yani kısaca 2 çadır+3 fener+2 mat =60 lira

@cpt.erhan teşekkürler. işyerinde arkadaşıma attım linki. aldılar bakalım ne zamana gelecek ürünler. :harika:

az önce bi arkadaşa daha almak için sepete attık ürünü, sepette +20 ₺ olarak gözüküyor.

@eyupaltindal rica ederim. Fiyatını arttırmışlar ne yazık ki. Muhtemelen talep çok olunca bundan faydalanmak istediler.Umarım çadırlarda güzel çıkar :)

Arkadaşlar taytların fiyatları iyice düşmüş haberiniz olsun. Geçen hafta 150 idi şuan 100-110 arası

@Auron Sanchez
Anında kaptım valla.. çok tesekkur bilgi icin.. :)

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hepsiburada da fiyati 400 den baslayip kampayalarla en son 255tl (+5 tl kargo) ye düștü .(link)

Geri