Çarşamba günü Brandium Decathlon mağazasına uğradım, 500 eldiven erkek modeli 30,99 TL idi, yeşil renk ve beden olarak da L ve S vardı, L büyük geldi biraz parmaklardan almadım. Mağaza fiyatı ile internet fiyatları birbirini tutmuyo.
(link) karbon ozel kayisli ayakkabi 292 tl ye dusmus.
Simdi diyeceksiniz ki ucuz mu?Yari fiyatina dusmus ve ozel kayis sistemliler(adi ne bilmiyorum) bayagi pahali oluyor
@sspl birkaç haftadır almayı düşündüğüm şeyleri sepete eklemiştim unutmamak için. Bil bakalım ne oldu? Hepsinin fiyatları neredeyse iki kat arttı, 11.11 indirimiyle iki hafta önceki rakamlara iniyor. Bilmeyen üzeri çizilmiş rakamla kıyaslayıp büyük indirim zannedecek.
Evet bazı uyanık satıcılar öyle yapmış bende fark ettim. Ama uygun olanda var. Kur 0,15 krş yükseldi. 100 dolarlık ürün alsanız 15 tl oynar. 11.11 de uygun ürün alıyorsunuz. 150 $ ürünleri 100 $ görüyorum.
Bugün n11 de de indirim var. oradan baya ürün alıcaktım yurtiçi diye. fakat yukarıda yazılanın aynısı n11 de olmuş. daha önce forumdan @Türka¥ n11 den aksiyon kamera tavsiye etmişti. 1 hafta önce 249 tl di. bugün n11 indirimi sayesinde 259 tl
@EnginCan aliexpress ile hiç uğraşma.. N11 sitesinden 250liraya satın alabilirsin.. 11 KASIM'ı beklersen 250/40 kuponuyla birlikte 210liraya gelir..
Arkadaşlar 3 yıldır 11.11'de alışveriş yapıyorum. Bahsettiğiniz olay her üründe yok. yaklaşık değeri 49 $ olan 4 adet ürünü ben 25 $ alacağım. Araştırarak alırsanız ve kupon kullanırsanız güzel bir indirim yakalayabiliyorsunuz.