(link) buna benzer bir ürün vardı etiket fiyatı 99.99 du seri sonunda 19.99 a düşmüş sadece M bedeni ve 2 adet xl bedeni vardı. M beden bana olmadı alamadım.
@Mehmet H. Keşke mağazadayken yazsaydınız ancak ayda bir uğrayabiliyorum. Ben M giyiyordum ama L oldu deneyip almanızda fayda var seri sonu bölümü sadece Mall Of ta var ayrıca daha önceden de bahsetmiş olduğum formalardan hiç kalmamış gidecek arkadaşların haberi olsun.
@GoMMeS Bir iki fotoğraf ekledim kararını sen ver Son eklediğim iki fotoğrafta geçen ay aldığım formalar tanesi 19.99 sitedeki fiyatları 149.99 ve 99.99.
@trainspotting35 Bence formayı çok iyi almışınız normal satış fiyatı neydi ve acaba Brandium şubesinde varmıdır yarın akşam veya cumartesi gibip bakıp haber vermek isterim veya benden önce giden olursa bu konu hakkında yazarsa memnun oluruz.
@trainspotting35 Ürünleri çok iyi fiyata almışsınız hocam.İştahımı kabarttınız Aradaki fiyat farkları da hayli yüksek. Acaba bu indirimli ürünlerden lazım olanları ufak bir kar payıyıla da olsa göndermeniz mümkün olabilir mi?