Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

@acrossfire
Hocam bunların hepsi sahte genellikle.Hatta ben 1 tane almıştım ebaydan ürün gelmedi 1 aydır elime iade talep ettim 80 tl param gitti boşu boşuna.Zaten alan kişi sahte olacağını bildiği için deneme amaçlı alabilir tabi.

Scudo
Bisiklet gozlugu bakanlar icin uvex modelleri karspor n11 magazasinda oldukca guzel fiyatlara mvcut. Ben uvex sportstyle 219 modelinin siyah beywz modelini siparis ettim. Hatta hesabimda cekte vardi. Tiplamda 52 liraya mal oldu bana. Ayni gozlugu magazada dendim ve kaybilan oakley gozlugumu aratmadi bana.

SM-G530H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

image.jpg Cross kask 83.90 tl iyi midir? Bisiklet için kullanılır mı ?

Bisikletler kaliteli değil ama yine de güzel kampanya bence.

Özet; Metrocity avm de her 1000 tllik alışverişe 1 bisiklet hediye.

Kampanya Koşulları:

Bu kampanya MetroCity AVM'ye vekaleten ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından 01.06.2016 (Saat:10.00)-30.06.2016 (Saat:22.00) tarihleri arasında düzenlenmiştir. Kampanya tarihleri arasında Metrocity AVM içindeki mağazalardan (Metrocity AVM içerisinde bulunan bankalardan alınan satış fişleri, döviz büroları ve döviz bozdurma işlemleri, Turkcell, TTNET, Vodafone, Avea mağazalarından yapılan fatura ödemeleri/TL yüklemeleri kampanyaya dahil değildir.) toplamda 1.000 TL ve katları tutarında (her 1.000 TL'ye 1 bisiklet hediye) alışveriş yaparak Zemin kat danışma standına gelip fiş/faturalarını ve 10 kutucuğu damgalanmış kampanya kuponunu ibraz eden müşterilere, üzerinde ad, soyad, adres, telefon bilgilerinin bulunduğu bir form doldurtulup 1 adet Orbis marka bisiklet hediye edilecektir. (Kampanya dahilinde bir kişi en fazla 2 adet bisiklet teslim alabilecektir). Kampanya tarihleri arasında alışverişlerini iptal eden tüketicilerin bisikletleri iade alınacaktır. Kampanya süresince toplam 1.000 adet bisiklet dağıtılacaktır. Reklam görsellerinde kullanılan bisikletler temsili olup model, renk ve özellikleri farklılık gösterebilir. Katılımcılar kazandıkları bisikletleri aynı gün teslim almakla yükümlüdür. ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. teslim alınmayan bisikletlerden sorumlu tutulamaz. Bisikletler paket halinde demonte olarak teslim edilir. (Ziyaretçilerimiz, bisikletlerin kurulumunu yetkili bayii tarafından ücretsiz yaptırabilecektir). ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. kurulumlar ile ilgili hiçbir sorumluluk kabul etmeyecektir. Paketi açılan bisikletin kusurlu olması halinde sorumluluk üretici firmaya aittir. MetroCity AVM Yönetimi, alışveriş iptali dışında hiçbir şekilde iade almayacaktır. Kampanyada dağıtılacak toplam bisiklet sayısı kampanya süresince değişiklik gösterebilir. Bu kampanyaya, ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. çalışanları, MetroCity AVM içerisinde yer alan mağaza sahipleri, mağaza çalışanları, güvenlik elemanları ve temizlik elemanları katılamaz, katılmış olsalar dahi bisikletler teslim edilemez. Bisiklet tesliminde damgalanmış fiş/fatura ve katılım kuponu ibrazı zorunludur. Kampanya süresince bir başkası adına hediye teslim alınamayacaktır. Hediyeyi kazanan ziyaretçi stoklar dahilinde renk/model tercihi yapabilir. Bu kampanyaya katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.

https://tablet.donanimhaber.com/store/d3/bf/ee/d3bfeed403f8a66799d8b7aff1211ef5.jpg

@Hakan Acar Hocam Türklerin yorumlarını inceleyin çoğu orjinal kutu olduğunu ve 20 günde geldiğini söylüyor

(link) Hani yaz geldi uygun f/p lı bir sırt çantam olsun diyenlere. Aldım,memnun kaldım..

Link i kontrol edermisiniz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

(link)

Tabletten yollarken sürçmüş..:kötü:

Benzer ürünlere göre oldukça kullanışlı.Sırt bölümü teri emip kuruyor.Günübirlik gezilerde kullanılabilir.Hafif ve hız kesmeyen bir sırt çantası.
Sürçmenin alemi yok:D

Sarı olanın linkini ekleyelim lütfen, ağzımın suyu aktı ama bulamadım :-D

@acrossfire
18 günde geldi bana

Katlanabilir kamp sandalyesi 1 tl diyor :kötü::kötü:
(link)
Edit : Biraz araştırma sonucu bu siteden alışveriş yapılmazmış :)

Normal kasklar metro'da 21 tl. Normalde 35 40 tlye satilan en dusuk fiyatli kasklarla ayni seviyede bence. İki uc renk secenegi vardi

P_20160604_190038.jpg P_20160604_190042.jpg

REXTON ayakkabı + pedal oldukça iyi bir fiyata geliyor (SPD ayakkabı ve Pedal 150TL) ancak bilen kullanan var mıdır? tavsiye eder midir? hem sorayım hem de alacak olan görsün isteidm... özelden de yazılabilir. teşekkür
(link)

(link)
Ben bunu aldım .Tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Groims
@cazci Tam aradığım ayakkabı, sipariş geçeceğim fakat shimanodaki gibi bir numara büyük almak mı gerekir? Siz kaç giyiyorsunuz kaç numara sipariş ettiniz?

E6853 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Varsa bi uygun fiyatlısından arka ve ön far ilanınızı alırım

Geri