Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

@berkangor Tur çantam yoktu orta boy el valiziyle idare ederim diyordum bu fiyati görünce iki tane aldim mağazadan rengine takilmadim pembe degil daha çok mora yakin ve siyahina gore görülebilirligi daha fazla. 200- 300 km turlar icin bence ideal ve yeterli sayilir. İhtiyaci olanlar kacirmasin bence. Teşekkürler bildirim icin.

Scudo
Thule çeki demirine sabitlenebilen çok güzel bir modeli indirimde... testlerde en kullanışlı olanlardan biri olduğu ve çok güvenilir olduğunu gormustum . İhtiyacı olan dusunmeli...
(link)

@gokberk88 @Ozan k.

Ben 2016 model sifir olanindan bahsettim arkadaslar. Varsa sifir 2600 e satan yer veya site yukarida da dedigim gibi link atin veya adres verin firsati kacirmasin kimse. O dediginiz konuyu ve bisikleti biliyorum. Cok az da olsa kullanilmis bisiklet. Yani sifir gibi ikinci el. O yuzden 2600 tl. O tarz bisey de denk getirmek mucize zaten arkadasta denk geldigini belirtmis usenmeyip okursaniz anlarsiniz. Demem o ki sifir olarak 2016 modelini 3400 tl den asagi bulamazsiniz.

@cihangir Hocam Tca 735 zaten 2016 kadro diye biliyorum. Hemen hemen her yerde nakitte 105 setli için 2800 civarına düşüyor

tchibo'da sabah 04.00'e kadar ne alırsan anında %20 indirim kampanyası var haberiniz olsun..
spor reyonunda belki ilginizi çeken birşey vardır bakmakta fayda var ;)

Tchibo gidon çantasını kullanan varmı? İyiyse indirimdeyken alıcam.

@cihangir ankara öner bisiklet nakit sıfır 735 tca 105 setlisi 3000 tl. ben 53/39 aynakol yüzünden tiagralısını aldım 52/36 aynakol vardı onda. nakitte 2600 tl ye

@epsilon91 hocam bu çantaya 15" notebook konulabilir mi. en uzun tarafı 39cm. müsait olunca ölçebilir misiniz.

düzenleme:
daha önce bir arkadaşa sormuştum. aynı çantaymış.
bilgi olarak kalsın burada.

Yükseklik 43 cm, boy 40 cm, en 12 cm

@mekolac hem 3000 lira verip hemde üstüne aynakol için 160 lira vermektense 2600 e tiagra alır 400+160 tl ye de jant seti alırım diye düşündüm bence bisiklete daha büyük katkısı olur :)

Aşağıdaki sitede tamir malzemeleri çok ucuz, nerdeyse çin fiyatları.
(link).com.tr
Siteden alılveriş tapan biri varsa lütfen bana özelden yazsın lütfen

Yeni hatta ihtiyacı olan varsa kaçırmasın bence. Yeni numara için bile alınabilir. Paketi bitirip numaranızı başka operatörlere taşıyabilirsiniz...
(link)

@EmreTzn090909
Çok keyifli bir şeye benziyor. Gümrük derdi olmasa tercih ederdim açıkcası.

Arkadaşlar merhaba,
sporcupazarı.com üzerinden 2 adet Rubena Flash STU lastik aldım, paket içinde 16 temmuz'a kadar 50 tl üzeri ayakkabı alışverişlerinde kullanılabilecek %20 indirim kodu yollamışlar. Benim ihtiyacım olmadığı için kodu aşağıda paylaşıyorum belki birinin işine yarar.
iyi akşamlar
Kod: AYK2016

Geri