Scudo Sports

Fırsat Reyonu

@Suluk ben merida crossway 100 almayi dusunuyordum ama bu modelin ozellikleride iyi gibi sizce hangisi daha iyidir. merida 1700tl

Scudo
decathlonda Shimano Acera arka aktarici 94 TL"den 70 TL"ye inmis arkadaslar :)

Crc'de Shimano Ro64 Yol ayakkabısı 24€ gibi bir fiyata düşmüş, sadece 39 numarası kaldığı için. İlgilenen varsa link atabilirim.Tr fiyatı 220 lira..

(link)

Kendi kullandığım ve memnun olduğum ışık, tekrardan indirime girmiş düşünenler için güvenilir satıcı.

Look keo 2 max karbon pedallar merlinde 205 liraya düşmüş çok iyi fiyat ihtiyacı olan kaçırmasın.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
(link)

sedona 300s . Alu kadro, 28 jant , RST kilitlenebilir maşa, 3x7 olmasına rağmen 8li uyumlu arka aktarıcı ve zincir. 895 tl almayı düşünen kaçırmasın

(link)

Traş ürünlerinde hepsiburada'da %60a varan indirim var

Screenshot_2016-10-26-14-36-59.png

Yarın a101 de satışa sunulacak

• Beğen
Tepkiler: gokhantig
İzmit decathlonda ruble sökme aparati 15 tl idi aldim bir tane. Geçenlerde carsida arayip bulamamıştım. İnternet stok yok gözüküyor ama mağazada 5-6 adet vardı.

(link)

Şu fenerin fiyati piyasaya gore uygun geldi bana.

(link)

Meraklısına: 11.11. geleneksel AliExpress indirimi bu yıl da uygun fiyatlarla devam edecek.Sepetimize ürün koyarken satıcının güvenirliğine,puan ve geri bildirımlere dikkat etmeyi unutmayalım.İndirime girmemiş ürünler var,iyice araştırıp 11.11.2016 tarihinde 24 saat içinde siparişimizi geçmemiz gerekiyor....

@Baran Halilbeyoğlu Hocam Nisan 2015 de 850 liraya aldım bu bisikleti. Dolardaki artış derseniz eğer bu satıcıya ürün eski kurdan geldi. Arkadaş 1200 liraya 2015 340 almıştı 3 ay önce.

@Guleryuz Hocam eski kur yeni kur diye düşünemezsiniz satıcı açısından. Tl'nin değeri düşüyor sonuçta ve adamın işi dolar ile olduğu ve kendisi de dolar ile aldığı için zararda oluyor. 10 sene bile önce alındıysa şu anki fiyatından satmak zorundadır satıcılar. Örneğin kendinden 300 dolar çıkmış satıcının, 2015 senesinde 100 tl kar koyup 1000 tl'ye satıyorsa, şuan dolardaki artış karşısında yine aynı ücrete satmaya kalkarsa (yani 1000 tl'ye) 300 dolarının karşılığını alamamış ve işletmesini zarar ettirmiş olacaktır.

@cazci
adamlar dogum günüme kendime ucuz hediye alıyım diye indirim yapmıs da ben yıllarca kacırmısım :)

bobike one mini ön çocuk koltuğu 148 liraya düşmüş havaleyle, panda bisiklette. hollanda markası, ilgilenen varsa..

@atasoy geçen sene media markt tan almıştım cheetah diye bir kamera hiç kullanışlı değil şarz girişi 2 günde içeri kaçtı çöp oluyorlar görüntü kalitesini anlatmıyorum bile , kurcalamak için alınabilir çamur atmak istemiyorum hepsi öyle çıkmayabilir

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
merlin'de ayakkabı ışık sele ve kask ta acayip %50 indirim var visa kart geçiyo 20 tl kargo ücreti var 75 euroluk alışveriş yapabilirsiniz gümrük vergisi olmadan

Geri