Merhaba arkadaşlar. Vodafone kullanıcısı iseniz telefonunuzdan Vodafone Yanımda adlı uygulamayı indirdiğinizde, her pazartesi bir hediye veriliyor. Bu mağaza kuponu, hediye dakika-internet-sms tarzında şeyler. Mağaza indirim kuponu ise az uz değil, 100 lira ve üzerine 30 lira anında indirim veriyor. Haberiniz olsun
Bir de Delta Bisikletten 236 lira ve üzeri alışverişe 60 lira indirim kodum var, isteyene mesaj olarak atabilirim.
Delta bisiklet kodunu bi arkadaşa vermiş bulunmaktayım.
3 gunde geldı 3 gunde de elıme ulastı. Bu arada bırınde kargo dahıl bırınde degıl kargo dahıl olmayanı almak daha da mantıklı kdv kargo dahıl olmayan fıyattan hesaplıyolar.
Evans üzerinden siparişi verdim, şimdilik sadece Edge520 aldım, ürün gelsin, sonra diğer bisiklet için sensör alırım heralde. 10 USD kargo ücreti aldı, 258,12 USD ürün ücreti gözüküyor. Sağolun bilgi için.
Önemli:
Arkadaşlar bu başlık altında kendi ilanını paylaşıp, başlığı tezgah olarak kullanan arkadaşları şikayet butonuyla bize bildiriniz. Konudan uzaklaştırılacaklardır.
Teşekkürler!
Decathlon Erasta, Antalya mağazasındaydım az önce, Velo 500 askılı taytlardan sünger pedli olanlar 40 ₺ jel pedli olanlar da 60 ₺. Gerçi jel pedli bir tane S ve bir tane de XL var galiba. Sünger pedli olanlardan bayağı vardı.
MTB ve yol formaları da var bayağı çeşitli beden ve renkte 30 - 50 ₺ arasında fiyatları.
Arkadaşlar gilette mac3 turbo 1 makine +4 yedek +traş jeli 75 ml Seyahat boyu+aluminyum spor matarası seti Migros'tan 18 liraya aldım. Hala soktayim. Kutlusu da alttaki gibi. Matara da güzel bu arada.
@Owlknife@ismail_32 Göztepe'den aldım. Burası küçük bir Migros. Eskiden kalma bir set olabilir. Başka var mı diye de sormadım. Yarın tekrar bakarım. Varsa haber veririm.