Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

@serkant yakıt
Eyvallah hocwm 2 ci el sedona 300 s aldim suan tek sikintim sele acayip acitiyor oneriniz varmi ? Yurtdisindan almayi dusunuyorum

Scudo
Dünyanın en iyi tur lastiği çifti 126 lira, kargo dahil fiyatı.

(link)

@Kadir_10
benim öneride bulunucak kadar deneyimim olmadığını belirtim. ancak ben acıtınca jelli sele kılıfı aldım. bayağı işe yaradı.

PRO 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@h.kozan
bu lastikler patlamaya dayanıklı olanlardanmı? yani zırhlımı?

Greenguardlar 3mm zırhlı diye hatırlıyorum en üst modeller 5mm zırhlı

XT1068 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@tanchu
tr den bu paralara ancak Rubena stu lar alınabiliyor. şu anda arada kaldım. [emoji20]

@serkant yakıt
Kargo dahil €43 oluyor ama?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: serkant yakıt
Rubena STU'nun nesi kötü bu lastikten? Üstelik neredeyse yarı fiyatına. Rubena'nın tek eksisi ağırlığı, ama sağlam zırhlı daha hafif lastik zaten yok.

@ozgurgokalp olacağı buydu. schwalbe ile rubena nın ne farkı var diyen birileride olacaktı bu dünyada. casper toshiba dan iyi diyen de olacaktı. markalar bunun için vardı. ama olsundu. schwalbe lastik yanağı teknolojisinde anasının gözüne ulaşmış bir firma. yuvarlanma teknolojisi kalite geç bayatlama uzun ömürlülük kitap gibi oturma. vs hiç birine girmiyorum.

Schwalbe tükenene kadar birkaç çift rubena tuketirsin

XT1068 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende rubena flash kullanıyorum geçen hafta ufak bi kaza yaptım bisiklet yerde 1 metre kadar kaydı kaymadı lastiğin yanakları hemen aşındı. yol tutuşu iyi aslında ama schwalbe deneyimim olmadığı için bana öyle geliyordur belki de yağmurda hangisi iş görürse onunla yenilemek istiyorum

Hiç kullandınız mı Rubena STU? Ben 4 adet kullandım, kullanıyorum. Ayrıca pek çok lastiği de kullandım. Rubena STU'nun iddiası dayanıklı tur lastiği olmasıdır. Bahsettiğiniz Schwalbe'nin de öyle. Tur lastiğinin yanağının bilmemnesi, direncinin şeysi falan önemli değildir. Sağlam mı, patlamaya ne kadar dayanıklı ben buna bakarım. Yukarıda dendiği gibi Schwalbe 4 tane Rubena STU'yu asla eskitemez. Bizzat 6000 kmdir kullanıyorum, daha ne kadar gidecek bilmiyorum, yarı ömrüne bile gelmedi. Tabii ki Schwalbe ile Rubena karşılaştırılır. Niye karşılaştırılmasın?

@ömer mustafa anuk Haklısınız. Düşünemedim...

Ankara mamak decathlonda bir tane medium bibshort 500 siyah kislik askili tayt var(ped kirmizi). Fiyati 40tl. Bilginiz olsun.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@ozgurgokalp demek yanak teknolojisi ve yuvarlanma direnci önemli değil. umarım yıllarca bisiklet sürmeye devam eder ve bu saçma tutumunuzu savunduğunuz için ileride utanırsınız.

Arkadaşlar Ankara A City Rossmann da pantolon yağmurluk var 25 liraya cameringo_20160925_204753.jpeg cameringo_20160925_204753.jpeg cameringo_20160925_204753.jpeg cameringo_20160925_204753.jpeg cameringo_20160925_204753.jpeg

tchibo.com'da bugüne özel kargo ücretsizmiş bilgilerinize.

• Beğen
Tepkiler: nurullah memiş
Izmirde 1350 lira carraro 052 adam elden verecekmis ancak havale sonrasi gonderim de yapar. ilgilenen alabilir. Grubun yoneticiai adam sorun cikacagini sanmiyorum.
(link)

@Auron Sanchez
Brooks sele düşünen varsa kampanya ile 229 TL' ye geliyor.

Kampanya 26-27 Eylül'de geçerli.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri