Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

@atasoy

@atasoy ürün aldıktan sonra yorumlarına baktığımda memnun kalan neredeyse kimse yok :) iade etmeyi düşünüyorum şimdiden, ürünü siz kullandınız mı?

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Scudo
(link)
belki beğenen ihtiyacı olan olur diye koydum

59 tl bisiklet ön çanta

@atasoy senden görüp aldım, bakalım nasılmış..

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
(link)

11,11,2016 tarihinde aliexpress'te büyük indirim var sipariş vericekseniz bence bekleyin şunun şurasında 14 gün kaldı :)

@comfortablynumb

Ne zamandir almayi dusundugum bir urun, sayenizde yurt disi fiyatindan bile ucuza aldim. tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: comfortablynumb
Arkadaslar Mersin decathlon da RR3 bisiklet ayakkabısı 40 tl ye düşmüş.
Fırsat.

• Beğen
Tepkiler: mhtozel ve DDŞ
2 gün önce mersindeydim decathlonu hic görmedim valla nerdeymis ki

arkadaşlar Türkiye alışverişlerinde (link) sitesinde bisiklet bilgisayarlarına baktığımda hem uygun fiyatları var hemde 5 dolar gibi süper kargo fiyatıyla gönderim yapıyor

• Beğen
Tepkiler: antepian
@alper 76
Yol bisikletlerinin çoğunda bulunan 31.8 gidonlara takılamıyor. kelepçe çapı küçük !

@caner ünsal
Kelepçe çapından ziyade pakette gelen alyan civata kısa kalıyor. Ben uygun ölçüde civata bulup öyle monte ettim.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@antepian
kelepçe kısmı plastik, civatayı uzattığınızda yuvarlaklığı deforme oluyor ,aşırı geriliyor. O şekilde kullanılmaz diye bir şey yok ama net olan. ürün 31.8 gidonlara göre tasarlanmamış.

@caner ünsal Ben Rockrider bisikletime almıştım, ama sonradan gidonumu yeniledim 31.8'e geçtim. Uzun vidayla bağladım biraz deforme ederek. O şekilde kullanılamıyor söylemem gerek :) Bağlantı noktası esneyince en ufak titreşimde öne doğru sarkıyor parça. Çantayı arka bagajıma ekledim şimdi atıl hale gelmesin diye. Ama gidon çantası olarak bir işlevi yok artık.

Wiggle Oakley gözlüklerde şimdiye dek gördüğüm en sağlam indirimi yapmış. Türkiye'de 900 lira çektikleri gözlük 100 dolar :eek:

(link)

"100 dolara gözlük mü alınır"cılara şimdiden yazayım: Peter Sagan'ın, Mark Cavendish'in gözlüğünü takacaksın birader :D
Replika gözlük severlere de yazayım :D Replikaların malzemeleri çok garip ve kafanızı iki yanından sıktığı için baş ağrısı yapıyor. Ağırlığı da çok daha fazla. Camın kalitesinden bahsetmeme zaten gerek yok sanırım :cool:

Peter_Sagan_Abu_Dhabi15.jpg
mark-cavendish-revolution-series-derby-velodrome_3357822.jpg

Ankara ankamall Decathlonda triban 500 699 yada 799 lira yaziyordu 699 diye hatirliyorum. Soyle bir durum var hemen yan tarafinda da 1299 lira da yaziyordu. Bisikletimi sevdigim icin sormak aklima gelmedi ama isteyen bir gidip sorabilir.

Geri