arkadaşlar Türkiye alışverişlerinde (link) sitesinde bisiklet bilgisayarlarına baktığımda hem uygun fiyatları var hemde 5 dolar gibi süper kargo fiyatıyla gönderim yapıyor
@antepian
kelepçe kısmı plastik, civatayı uzattığınızda yuvarlaklığı deforme oluyor ,aşırı geriliyor. O şekilde kullanılmaz diye bir şey yok ama net olan. ürün 31.8 gidonlara göre tasarlanmamış.
@caner ünsal Ben Rockrider bisikletime almıştım, ama sonradan gidonumu yeniledim 31.8'e geçtim. Uzun vidayla bağladım biraz deforme ederek. O şekilde kullanılamıyor söylemem gerek Bağlantı noktası esneyince en ufak titreşimde öne doğru sarkıyor parça. Çantayı arka bagajıma ekledim şimdi atıl hale gelmesin diye. Ama gidon çantası olarak bir işlevi yok artık.
Wiggle Oakley gözlüklerde şimdiye dek gördüğüm en sağlam indirimi yapmış. Türkiye'de 900 lira çektikleri gözlük 100 dolar
(link)
"100 dolara gözlük mü alınır"cılara şimdiden yazayım: Peter Sagan'ın, Mark Cavendish'in gözlüğünü takacaksın birader
Replika gözlük severlere de yazayım Replikaların malzemeleri çok garip ve kafanızı iki yanından sıktığı için baş ağrısı yapıyor. Ağırlığı da çok daha fazla. Camın kalitesinden bahsetmeme zaten gerek yok sanırım
Ankara ankamall Decathlonda triban 500 699 yada 799 lira yaziyordu 699 diye hatirliyorum. Soyle bir durum var hemen yan tarafinda da 1299 lira da yaziyordu. Bisikletimi sevdigim icin sormak aklima gelmedi ama isteyen bir gidip sorabilir.