Scudo Sports

Fırsat Reyonu

Resimde gördüğünüz internet üzerinden satıs fiyatı
Buyaka Dechatlon magazasında 69TL, son iki tane 3XL var.
Değerlendirmeleri çok iyi kendime alacaktım ama malesef beden yok.
Screenshot_2017-01-16-17-14-02.png

Buyaka Dechatlon Mağazasından 69TL, son iki tane 3XL var

Scudo
Kurdan dolayı belki de fırsat sayılmayabilir ama merlinde castelli ürünlerinde iyi indirim var.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Sa. arkadaşlar,
Ankara ulusta yıba çarşını gezmiştim hafta sonu.Bir bisikletcide mosso tca 105 vardı bedeni 47 dedi.Peşin 2500 tl ye veririm dedi ama benim boyuma uygun değildi bisiklet.Satıcının söylediğine göre bisiklet 2015 model.Yıba çarşısındaki esnafların çoğu bilgisiz ve ilgisiz.Ama bisiklet bilgisi iyi olan kendine güvenen ve tabi boyu uygun olan bir arkadaş değerlendirmek ister diye yazdım.

(link)

İdefix bugün kargo ücretsiz

Kampanya kuralları

» Kampanya sadece 18 Ocak 2017 tarihinde (link) sitesinden verilecek siparişlerde geçerlidir.

» Kampanya sadece yurtiçi siparişlerinde geçerli olup, yurtdışı alışverişlerinde kampanyadan faydalanılamaz.

» Her müşteri kampanyadan en fazla 3 defa yararlanabilir.

» idefix kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

• Beğen
Tepkiler: DeReM ve BerkEvren
Ayak pompası A101
böyle bir ürünü kendim kullanıyorum 30₺ye almıştım gayette işe yarıyor. İhtiyacı olana...
2017-01-18%2018.50.47.png

@serkant yakıt hocam bugun gidebilirim, ozel mesajdan numaranizi gonderirseniz gidersem ararim sizi

@Üye Adı
Bu pompadan ucuzlukcularda da 10 liraya var, kampanyadan sonra parasi olan olursa bundan da alip kendisine gonderebilirim. 100 psi ye kadar basiyor ona.da dikkat edin

@Üye Adı

Hocam bu pompa gerçekten bir işe yaramıyor. Üzerindeki gösterge de yalandan gerçek psi değeri fln vermiyor haberiniz olsun. En iyisi zemin pompası göstergeli olanlar özellikle. Fiyatı pahalı fakat çok etkili ve kolay şişiriliyor. Şimdiye kadar bir sürü pompa denedim en zahmetsizi onlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: serkant yakıt
Fiyat olarak da sahibinden de bu ilan uygun gibi... göstergeli zemin pompası Giyo marka.

AYAKLI MANOMETRELİ GIYO AIR SUPPLY POMPA GF43P
İlan No: 329431232
(link)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
@Owlknife @Ahmet Bilge Kaan AKIN sağ olsun gitti aldı. kendisine burdanda çok teşekkürler. xl yokmuş XXL almış. diğer bedenleri hala mevcutmuş. Alıcak arkadaşlar alsınlar bence 30 tl çok iyi fiyat.

Arkadaslar Ankara Ankamall Decathlonda 500 tayt 100 liradan 30 liraya dusmustur alacak olan alsin tekrar yaziyim da.
Suan S ve XXL beden kalmistir baya var belki M de kalmis olabilir benim gozumden kacmissa :D valla 30 liraya bu tayti hayatta bulamazsiniz, pedi de gayet iyi

ekran-alintisi-png.102985

Dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    43 KB · Okunma: 1.130
  • Beğen
Tepkiler: Kadir KARADEMİR
(link)

Polyamid + elastan yapıda bacak ısıtıcı.
Yalnız sitede mankenli fotoğraftaki gibi kısa değil tam uzunlukta ürün orda bi karışıklık olmuş.
30 lira

Geri