@Serkan Mıstınoğlu wiggle da da hemen hemen aynı fiyat, biraz daha ucuz hatta. iç lastikleri conti race secerek aynı seti tamamlayabilirsiniz wiggle da.
Son bir haftadır Kamp Ocağı arayısındaydım. 2 kez N11den siparisi iptal etmek zorunda kaldım satıcılar yüzünden.
Sabah asağıda paylasacağım Tokgözler firmasını buldum ve tüm sitelerden daha ucuz oldugunu rahatlıkla söyleyebilirim.
Kamp Ocağı + Kamp Tüpü 59.90TL ücretsiz kargo.
Chain Reaction tarafından gönderilen 70 € ve üzeri alışverişte indirim sağlayan kuponumu buraya yapıştırıyorum. İhtiyacı olan kullansın. Kullandıktan sonra lütfen KULLANDIM diye belirtiniz.
Her iki sitede de 20 küsür euro ve dolarlardan 10 euro ya da 8-15 dolar aralığına düşmüş görünüyor. Yeni 35 euro gümrük kuralını düşününce 2 adet alınınca sorun yaratmayacak gibi.
Not: Lastikten çok anlamam ama sanırım bileşen ve koruma olarak en iyi modellerden birisi değil. Yine de lastik değiştirmeyi düşünen ve düşük bütçede kalmak isteyenler için uygun bir seçim olabilir.
Merhaba. İnternette softshell eldiven ararken bir site buldum. Norfolk diye bir firma .Sanırım onlar da eldiven üretiyorlarmış ama siteden kaldırılmış. Asıl alanları çorap. Sporlara göre değişik özellikte çorap üretiyorlar. Yerli üretim olduğu için fiyat uyguna gelebilir.
@mywashere Reklam gördüm %60 diye bir iki ürün gördüm indirimli geri kalanın hepsi %7 zaten. Silemedim de artık mesajı kusura bakmayın internet tabiriyle "clickbait" yedim
@Oktay O.
Diadora Sprinter 2 Road Shoes ayakkabıyı 2013 yılında almıştım, hala kullanıyorum, oldukça da hafif bir ayakkabı, fiyatı da uygunmuş, ihtiyacı olanlar kaçırmasın.