Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

Scudo
(link)

Şu ürünü tavsiye ediyorum. Koku yapmayan ıslanmayan gayet sıcak tutan muhteşem bi uzun kollu. İçlik veya uzun kollu forma olarak giyebilirsiniz. Sepette bugüne özel %20 indirim daha var. Bir iki tane daha almayı düşündüm ama İzmirde kış olmadığı için vazgeçtim.

500 SUB KISA KOLLU BİSİKLET FORMASI - KIRMIZI/SİYAH B'TWIN 14 TL

Facebook'ta gördüm birisi Ankara Kentpark Dechathlon'da bisiklet formalarını 14 liraya düştüğünü görmüş, bölgesel olabilir, diğer mağazalarda da olabilir. Bulunduğum ilçede dechathlon olmadığı için gidip alamıyorum, eğer alacak olan varsa hayrına bir de bana da alırsa çok mutlu olurum. Saygılar

big_640863fe-6ef4-4801-9f95-999c5a01b4a7.jpg

Dosyalar

• big_640863fe-6ef4-4801-9f95-999c5a01b4a7.jpg
    big_640863fe-6ef4-4801-9f95-999c5a01b4a7.jpg
    40,3 KB · Okunma: 44
Bu siteyi yeni kesfettim, fiyatlari iyi.

Seramik aynakol gobegi (BB) 25 dolar (GXP, English Threaded uyumlu, 24mm)
(link)

(Bu gobek firmanin kendi sitesinde 86 dolar
(link) )

Titanyum QR set olarak 44 gram, 25 dolar (Siradan bir QR seti 120 gr civari olur, mesela ultegra 6800 QR seti)
(link)

Crankbrothers cobalt elcik kargoyla beraber Türkiye fiyatının yarısına. Yanına iç lastik ıvır zıvır da alınabilir. Gümrük limitinin oldukça altında. Renk olarak sadece kırmızı siyah kalmış
(link)

• Beğen
Tepkiler: Emert20
Funkier AW 15 winter tayt 32euro
içi polarlı olan topuk kısmında reflektör ve fermuar olan, göğüs kısmı da fermuarlı olan çok kaliteli kumaşlı bir kış taytıdır. Ankara vs gibi yerlerde 5derece ve daha aşağısında sıcak tutar. içteki jelli tayt pedi çok kaliteli.
Bu fiyat bu ürün için cidden iyi
Beden olarak M ve L kalmış 1,81 75-83kg arası M beden uyar daha uzun arkadaşlar L bakmalılar.
(link)

PAMUK GİDON BANDI - SİYAH : (link)

500 DAĞ BİSİKLETİ PEDALI - ALÜMİNYUM : (link)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Şok ta araç taşıyıcısı gördüm 30tl idi . Ne kadar kalitelidir kaç bisiklet taşır anlayamadım .

Geri