Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

Scott dağ bisiklet fiyatlarını takip ettiğim için buradaki ürünler sanki piyasa fiyatının altında geldi bana.
En azından benim kullandığım Aspect 920 burada, güncel piyasaya göre 1500 tl civarında ucuz. Diğerleri de öyledir diye sanıyorum. Yurtdışı fiyatlarını söylemiyorum bile. (Dışarda 899 sterlin olan bisiklet burda 13.600TL)
Kur farkları gerçekten geldiğinde bu fiyatları rüyalarımızda zor görürüz gibi geliyor.

(link)

Scudo
Şu kurlarla fırsat gibi olmasa da belki dolar ile maaş alanlar için fırsat olabilir, Rapha , Pas Normal studio ve maap markalarında %30 indirim ve free shiping var. Siteden geçmişte alışverişim oldu 1 haftada ürünler geliyor vergi Ups aracılığı ile ödeniyor
(link)

(link)

Jel pedli, 139.99 tl, mağaza teslimat bedava, son 3 adet L beden, sabah 8 tane vardı. M olsa kaçırmazdım.

• Beğen
Tepkiler: Joseph Cavalcanti
(link)
Bir bakın derim. Full karbon, 105 set. 7500 TL. Son sayfada kılcal çatlak mı çizik mi ne diyor kafa karıştırıcı.

90 TL'ye tayt olur da kaçırılır mı hiç 🥳 Aldık bakalım. M giyiyorum M aldım, bazıları kalıbı küçük demiş, umarım küçük gelmez RC100.

(link)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: sccetin ve sahrana
Lütfen "Fırsat Reyonu" temasına uygun olmayan iletiler yollayarak konu takipçilerinin değerli zamanlarını almayınız....

Seramik jant fren kartuşu. Bedavadan biraz pahalı

(link)

Firma hakkında bilgim yok ama satış sitesi garantisi olduğu için fırsat...
(link)

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Bir üstteki linki kurcuklarken aynı satıcıda Campagnolo Scirocco C17 jant seti 4.176 TL

Piyasada aynı setin fiyatının 5.500 TL civarı olduğunu düşünürsek, gayet makul.

(link)

250 liraya kesinlikle alınması gereken bir tayt bence. Türkiye'de bir kaç yerde Small bedeni kalmış. Şehrinizdeki Decathlona gidip mağazaya istemelerini rica edebilirsiniz.

IMG_20211223_193208.jpgScreenshot_20211223-193430320.jpg

Güzel kasklar, eski yıllara ait üretim olmasından dolayı fiyatları gayet uygun, bedenlerde seçenek sınırlı (link)

Birkaç gün önce motorine 5 kuruş indirim geldi diyerek fırsat paylaşmıştım. Ne yazık ki değerli moderatörlerim paylaşımımı 5 kuruş fırsat değilmiş olarak algılamış olacaklar ki uçurmuşlardı.
Bakın ben demiyorum kamuya açık internet sitesinde 5 kuruşluk indirimi "dev indirim" olarak nitelendirmiş.
Şimdi soruyorum size ben gidip hiçbirimizin alamayacağı Trek Madone 280 milyor liradan 190 milyor liraya indi deseydim daha mı fırsat görecektiniz.
Soruyorum size motorindeki indirim hepimizin hayatını doğrudan etkilediğinden daha büyük fırsat değil midir? Bu da mı gol değil.
(link)
Yine de 5 kuruşluk indirimle mutlu olmayanlara 90 bin liralık indirimle 189250 lira
Screenshot_20211226_134623_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

HepsiBurada'da 26 Aralık 15:00-18:00 saatleri arasında bisiklet, aksesuar ve yedek parçalarda 1000 TL'ye 150 TL indirim var: (link)

Geri