Bosch Easy Pump Akülü Hava Kompresörü 24 Mayıs gece yarısına kadar25 Mayıs 01:00'e kadarmış 1329.99 yerine sepette %10 indirimle 1196.99 TL.
150 psi.
(link)
satıcından ikiden fazla kere bu ayaklardan aldım gayet kaliteli ve kullanışlı. Fiyatı da emsallerine göre uygun geldi, yanımda da taşıdığım zamanlar oluyor 200g civarı bir ağırlığı var ama sağlam dizayn edilmiş. İhtiyacı olana tavsiye ederim.
Wiggle, chainreaction indirimleri var. Tabi artık eskisi gibi ürün yelpazesi yok en azından Türkiye'ye gönderilen ürünlerde. Sepeti 120 dolara tamamlarsanız ücretsiz yokda 45 dolar kargo çıkıyor.
Yarından (20 Temmuz) itibaren A101'de giriş seviyesi trekking bisikleti satılacak.
Detayları çok belli değil.
"Astef 41 Shimano vites kolu" dedikleri Shimano Tourney (link) olmalı. Başındaki A nereden gelmiş bilmiyorum.
Arka attırıcı (link) olabilir, daha üst model bu seviyede pek olmaz.
Ayarlanabilir gidon boğazını çoğu yaygın marka sadece üst modellerinde kullanıyor (Mosso hepsinde), bunda kullanmışlar.
Markası-kaltesi belli olmasa da kilitli maşa var, çoğu yaygın ucuz modelde yok.
Antares AVM Decathlon şubesinde Elops ST-540 ışık seti sezon sonu indirimi ile 500tlden 250tlye düşmüş. 2 tane stok vardı 1 tanesini ben aldım. Fiyatı uygun geldi, Ankara'daysanız bir bakın derim.