Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fitness Bike Önerisi

@BarisDemir Bendeki zaten T3 D .3lü aynakol ve 105 set.Yeni kadrolarda 3 lü aynakol sadece speeder 200 serisinde var.İleride yapmak isteyebileceğin uzun turlar için 3 lü aynakol işe yarayacaktır.

• Beğen
Tepkiler: BarisDemir
Scudo
300 km kullanılmış Lapierre Urban var antalyada bilginize fiyat 1500 istiyor M kadro

• Beğen
Tepkiler: BarisDemir
Ben Sedona 410 aldım ama benim tavsiyem bisiklet sezonu bitti illaki stok eritme adına pazarlıklarda sınırlarda genişledi.en iyi indirim yapan yerden bisikletinizi alın derim.( sezonda nasılsa istedikleri fiyata satıyorlar )

Giant Escape Air'den görüntü.

https://i.hizliresim.com/8Qn0r1.jpg

@spe07
Linkatar misiniz hocam

@Furkan TK

türkiyede bu modeli siyah maşa + sele borusu + maşa ile sattıklarını görmedim, nereden alındı acaba?

@İbrahim A.

Maşayı boyadım (plastidip) + fazlalığını kestim
Gidon, boğaz, sele borusu ve lastikler değişti.

Carraro sportive 330 hakkında ne dusunuyorsunuz ?

@spe07
Hocsm linki atabilir misiniz
@Burçin Çoban

@BarisDemir
Tel versem link yok

@BarisDemir
300 km kullanilmis var M kadro
200 km kullanilmis var xl kadro slx aynakol var onda

@spe07
Ozelden attim hocan bilginize

@spe07
Ozelden attim hocan bilginize

@Ulaş Çavuşoğlu
Uzun turlar icin bagaj delikleri lazim, dik surus daha konforlu geldi bana, ayrica disk fren istiyorum. Ve lastikler yol kadar incr olmasin istiyorum

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
28c lastikli (nispeten kalin) bagaj delikli yol bisikletleri var model veremeyecğim ama bisikletçide görmüştüm kendiminkini alırken ama tabii fitness bike ta aklınız kalcaksa yolu boşverin

Merhaba,
MTB ve Katlanır bisikletim var. 3. olarak fitness bisikleti bakıyorum.

Şu iki model arasında kaldım:
- Btwin Triban 520 FB
- Giant Escape Air

Bu iki bisikletten sizce hangisi? Neden? Nedenini özellikle belirtirseniz sevinirim.

Geri