Scudo Sports

İnceleme Fitnesta yeni çıta: Cube SL Road Pro

Scudo
@Kara Kartal
Merida speeder serisi fitness sayılmıyormuymuş, kazıklandık o zaman:)

@ali aksayar

Hayırlı olsun, bisiklet de renkler de şahane ;)

Alan arkadaşlara hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim. Fitnes bisiklet hayranlığım her zaman vardı. Geçen sene Merida speeder T2 aldım, görüntüsü çok hoştu. Sıfır bisiklet olduğu için kutudan çıkarılıp montajı yapıldı. Test sürüşü yapamadım haliyle. Bisikleti sürünce hayal kırıklığına uğradım gerçekten. Sürüşü bana çok rahatsız geldi. Bisikletin üzerinde emanet gibi duruyordum. Belki de yanlış kadro seçimi yapmıştım ama sonuçta bisikleti almış oldum. Bisikletçi de tanış olduğu için bişey diyemedim. Bir hafta sonra bisikleti sattım. Bilmiyorum belki de fitnes bisikletlerin biniş tarzı öyledir, ancak bu cube 'ler çok güzel duruyor. İnsanın iştahını kabartıyor. Ama cube bisikletler için şunu söyleyebilirim; bence piyasadaki bilindik çoğu bisiklet markalarından, gerek işçilik gerekse malzeme bakımından öndeler.

• Beğen
Tepkiler: vebag ve küpçü
Bisikletin güncel nakit satış fiyatı nedir acaba?

Cube çok kaliteli ve sağlam ince detaylarda saklı aslında,
Merida t2 çok iyi bir fitnessdır, ilk zamanlarda garipsemiş olmanız normal keşke biraz daha zaman tanısaymışsınız. 500 km sonrası akıcılıkla konforu hissederdiniz muhtemelen.

@BeyhanSEZGİN

• Beğen
Tepkiler: vebag
Nasıl bir fiyatlama politikası. Almanya sitelerinde 589 euro.

çok güzel bir bisiklet güle güle kullanın

Fazla düşünmeden almakla iyi etmişsin. İyi günlerde pedalla.
Specialized Sirrus Elite Carbon en çok beğendiğim kadroya sahip ama fiyattan dolayı cesaret edemiyorum.
-Bunlar da diğer alternatiflerim; Merida Speeder 500, Cube SL Road Race, Orbea Carpe 10.
Bir aydır seçimim günden güne değişiyor en sonunda gözleri kapatıp Sirrus alıcam ama o kadar paraya da değer mi bilemiyorum işte?

@ali aksayar
20150408_144007.jpg

Ali Aksayar dostum öncelikle güle güle kullan güzel bir tercihte bulunmuşsun ve bunu bisikleti kullandıkça daha iyi göreceksin. Türkiyedeki cari fitneslar içinde en iyi seçimi yapmışsın kuşkusuz. Belki bu bisikletin yanından bir ghost speedline geçer. Diğer bisikletler artık demode kalmıştır.
Benim sana bir sorum olacak. Yukarıda görmüş olacağın üzere benim SL road pro nun ön maşasında bir çamurluk deliği yok. Acaba diyorum bu modele özgü bir şeymi yoksa bizim bisikletin bir imalat hatasımı sözkonusu. Beni bu konuda bilgilendirirsen sevinirim.

kARDEŞİM BENDEDE sp road pro var.. Şimdi gidip baktım, bendede delik yok

@vebag

Bence bu durumu bisikletin distribütörü yasmin sport a bir sormak lazım. Ne akla hizmet delik açmamışlar ki gördüğüm her bisiklette bu delik mevcut.

@ali aksayar

Sanırım seninki karbon maşa dostum. Ben bu işten bir şey anlamadım doğrusu.

Geri