Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fixed Gear Buluşmaları

Scudo
@Can Özbek

Haftasonu maraton var ona katilicam ben :/

hava şartları zaten çok iyi değil aslında bakalım bende çıkmam heralde...

Nöbetçiyim ancak bu akşamüstü bir kaçamak yapacağım.
Saat 19:00-21:00 aralığında sahilde olmayı planlıyorum, civarda olan varsa merhabalaşırız.
Paslandık otur otur....

Ben haftaya saliya kadar Alanya da yaristayim. Bu haftasonu yalan benim icin. Bu arada biri Izmir de guzel ss yapmis mtb kadro uzerine. bisikletlerimizin fotograflari kisminda gordum bugun

Haftalar sonra bi çıkayım bakayım dedim ne durumdayım diye ,

Islandık iyimi.

Dizin duzelmis mi? iyi mi? Yagmur mu yagiyo bi de ? :S

biz gene klasik perşembe turu yaptık, gerçi fixed ile gitmedim ama baya ıslandım :D
hava güzel olmadıkça kullanmayacağım langster' ı :)
italya' dan cinelli pepper gidon aldım onu takayım frenleride sökeyim biraz eğleniyim :p

• Beğen
Tepkiler: mcanb
@Can Özbek

Sevgili Can,
İtalya'dan nasıl ürün getiriyorsun. Bizede söylesene, bizimde düşündüğümüz birkaç parça var (üzerinde Cinelli yazan) kolay bir yöntemse bizde onları getirtsek.

@mcanb

Dün yağmur yağdı evet,
Can'a yetişiyim dedim ama geç kalmıştım , Dalyan'da yağmur başlayınca ulan dedim yapılırmı bu bana :D

Dizden sesler geliyo yine bakalım ne olacak.

@Halil Uygun

Madem bizzat gidilip alınıyor bir program yapıp daha sonra aramızda şanslı birini veya birkaç kişiyi seçip İtalya'ya göndersek, oda yanında getirebildiği kadar mazleme getirse nasıl olur?

Duyduğuma göre sezon dışı 180 € ya gidiş geliş bilet alanlar varmış!

@GokhanAK

Bence çok mantıklı.
Çekiliş ile belirleyelim şanslı ve zamanı olan bir kişiyi.

Doldurup gelsin ne var ne yok

bu akşamüstü sürmeyi planlıyorum... tabi arka lastiğimi değiştirip yeni zincir taktıktan sonra. sahilde olucak varsa görüşürüz?

Amerikada internet satışı yapan bisikletçiler bakıyorum. Hazır italya konusu açılmışken sormak istedim. Bir ara amerikaya gidip gelecek bir tanıdğımız var. Bisiklet parçaları ve giyim bakmak istiyorum. Önerilerinize açığım. Sevgiler

sevgili dostlar :)
italya' ya iş için gittiğim için çok fazla gezme fırsatım açıkcası olmadı fakaaaaaaaattt, 11 kasım' da amerika' ya gidiyorum 10 gün orda olacağım siparişlerinizi hazırlayın gittiğim yerin posta kodu 62034 buradaki bisikletçileri araştırıp alacağınız parçalar için adamlarla görüşürseniz benim işim daha kolay olur bilginize çok büyük şeyler olmadıkça getiririm ;)

sömestr tatilinde milanoda yani bisikletin başkentinde olacağım.

türk hava yolları bisiklet için 15 Euro pegasus ise 40 Euro istiyor. benim için ağırlık da sorun değil, kadro falan isteyeyiniz varsa getirebilirim. bu yaz bisikletle italyaya gittim. güney italya ve sicilyayı gezdim, önümüzdeki yaz da kuzey italyayı gezecez bakalım :)

Geri