Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fixed Gear Buluşmaları

Bulusmalar nasi gidiyo bu aralar :) Hareket yok galba, ben haftaya cuma donuyorum sonrasinda biseler ayarlayalim.

Scudo
Ben şu ütopik büyük buluşmaya odaklı hareket edemiyorum malesef ama olası spontan bi tarihte çıkıp gelsem kimleri görebilirim merak ediyorum. Hiç kimseyi göremeden dönmek istemem ist dan. Bi de ist. öyle bi yer ki bisikleti götürünce koyacak yeri olan birilerini bulmam bile zor olabilir. Tabi bisiklet getireceksem söküp uçakla götürebilecek miyim ona da bakmam lazım. Olmazsa otobüse (Kamil Koç) olduğu gibi koyadabiliyoruz artık haberiniz var mı bilmem.
Uzun lafın kısası ben İstanbul'a giden birinin ardına takılıp oraya gelip size de birden alo millet ben burdayım demeyi düşünüyorum.

8-12 Ekim tarihlerinde ist.da olmak için bilet aldım alıyorum. Nası yaparım bilmiyorum dürüp büküp uçağa bisikleti de bi kutu içindeatmak gibi bir planım var. Bu plan içerisinde cumartesi hariç herhangi bir gündüz buluşmaya hazır olan kimseler olabilir mi?

Ben İtalya' dan pazar günü dönüyorum... Bu arada bugün acayip tesadüfen bir dükkan gördüm vitrinde mavi bir fixed dikkatimi çekti bende taksiden atladığım gibi içeri daldım, dükkan inanılmaz cool. plaktan, kıyafete ve ayakkabıya kadar herşey var çocuklarla tanıştım kendi aralarında bir grupları var ve hepsi fixed kullanıyor yarın akşam beni bir partiye davet ettiler bakalım fotoğrafları ekleyince bayılacaksınız eminim. bu arada mavi bisiklet 80' lerden kalma olimpiyatlarda rus takımının kullandığı xb3 isimli bir kadro inanılmaz güzel bir makine üzerinde italya jant takımı falan var alete aşık oldum....
belki aynı italyan jant takımından alabilirim heran herşey olabilir, bisiklete çok para dedi demese onu bile alabilirdim :D

@Can Özbek

Dukkanlarda 2. el malzeme bulurmuyum diye senin bahsettigin Los locos dukkaninin sitesini buldum girdim. Site sadece dukkandan fotolar iceriyordu. Bende gordugum bi kac formanin fiyatini sordum. Cevap yazmadilar. Begendigim formalar vardi ama fiyatini ogrenemedim.

los locos bana çok ters kaldığı için henüz gidemedim bugün erken çıkabilirsem gidicem
(link)
birde buraya uğrayacağım brooks satıyor fiyatları beğenirseniz yazın almaya çalışırım gidersem ;)

Geliyorum kim var benimle ist. da bulusacak desemkimseler cikmayacak yani piyasaya onu da gormus olduk :) Neyseki bisikleti paketlemeden once farkina vardim ;)

Ben Cuma donuyorum TR ye sonra cikarim haftasonu, cmt gunu olmasa da pazar cikarim

@mcanb

Iste ruh budur. Bi daha ki ist programimda ilk sana msj aticam :)

istanbul' a geldim dün gece
bisikletimide acayip özledim zaten, her zaman her yerde :D
fotoğrafları eklerim birazdan, ;)

Can, haftasonu bi 50 60 yapsak?

Dizimdeki garip seslerden dolayı bisiklete binmiyorum.

Herkese eğlenceli turlar...

Refresh'e devam.

@Halil Uygun

Gecmis olsun Halil. Eski sagligina en yakin zamanda kavusmani diliyorum.

@Halil Uygun

geçmiş olsun doktora gittin mi? umarım ciddi değildir ve geçer!

bu arada haftasonu hava yağışlı olmazsa sahilde görüşürüz...

Haftasonu icin plan nedir simdi? Hala aksamlari mi cikiyosunuz?

İlgi eksikliği görüyorum sizde bisiklete karşı. Havalardan olsa gerek. Kışın çekilmiş, distorshion lı enstrümanlarla yapılmış gaz müzikler içeren fixed video ları izlemenizi öneriyorum :)

Geri