Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fixed Gear Buluşmaları

Scudo
@sonay eruz

Ben beyazi aliyim abi digerleri biraz kullanissiz renkler :D

konuyu sıcak tutmak adına benimde bir katkım olsun isterim . :)

(link)

• Beğen
Tepkiler: mcanb
Bugün bayram nedeniyle erken çıkıyoruım 2 - 4 arasında sahilde olacağım.

Iyi bayramlar herkese.

Bayram hediyesi olarak bi soru :) Mtb mde duz lastik olarak Schwalbe marathon kullanuyodum, baktim o lastigin 700 25c si de varmis. Nasi olur acep? Dayansin istiyorum patlamasin istiyorum, 1 senede 2 kere patlayan lastik sahilde ilk gun patladi valla canima tak etti o an, bi de asinmasi daha az olur bunlardan biriyle heralde

(link)

bi de bu modeli var 115 psi a kadar destekliyomus, kotu gorunur mu acaba?
(link)

@mcanb

Bildiğim kadarıyla bu lastikler uzun tur yapan bisikletçilerin tercih ettiği bir seri.

Binlerce km yapanlarını gördüm , banamısın demiyorlar,
Patlarmı ? Evet ama ciddi bir cam veya keskin bir şey tarafından kesilmeleri gerekiyor.

Yapıları acayip sağlam , biraz ağırlar ama onu hesaba katmamak lazım.

Güzel dururmu mtb'de ? Hayır durmaz :)

Ben abi bi sekilde alip deniyim onlari, fixed i hem antrenaman ve ulasim bisikleti olarak kullaniyorum agir olmasi daha iyi, ne kadar agir o kadar antrenman :D

çrş günü italya' ya gidiyorum ufak tefek şeyler isteyenler söylesin :D
fırsatım olurda bisikletçi gezme zamanı bulursam affetmem

Hava kötü diye kimseler çıkmıyor sanırım.
Bir ara nöbeti kırıp bir kaçsam diye de düşünmüyor değilim.

Nöbetten dolayı sürekli trainer üzerindeyim , hamster a döndüm. :)

Can Özbek kardeş uğrayabileceğin dükkan/mağaza vb. nin internet siteleri var ise ordan bakıp ta da söyleyebiliriz ufağı tefeği. Siparis verecek bişeyim olduğunda da parasını yıldırım hızıyla ist daki bi tanıdığına havale edebilirim. Şu siteleri bi de ben inceleyeyim mesela gerçi. Kaliteli bi sele ihtiyacım var. İtalyadaki fiyatları şöyle böyle biliyorum gerçi ama makul fiyattan bişey bulma ihtimalim neymiş göreyim.

fırsat bulursam burda colnago bayisi var los locos diye oraya uğrayacağım yazarım bulduklarımı isteyenler olursa tabiki getirim birşeyler.
başka bir konu tam emin olmamakla birlikte bir forumda colnago fabrikasının buralarda olduğunu okudum ama tam adres yok doğruluğu da kesin değil onuda bir araştırıp sizlere müsait olduka yazarım :)
burda gördüğüm bisikletlerden bahsetmiyorum bile, dönünce fotoğraflarını ekleyeceğim :)

İtalya gibi bi yerde makul fiyata bişey beklemek hataydı zaten. Colnago da iyiymiş, gönlüm olmuştur o yoncalı formalarda hep.

Geri